Şimdi Ara

25 Bin TLye Genç İçin Araba Tavsiyeniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
2.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mathematician_01

quote:

Orijinalden alıntı: Seraten12

Aklımda olan 3 marka var. Leon,Golf,Focus.Bu modeller yada bu modellerin dışında onerdiginiz araçlar warmıdır?

Aradıgım ozellikler araç seri olsun,seri kalksın, ve Dış tasarımı gercekten kendine baktıran bir araç olsun.

Bu sınıfta kendine baktıran tek araç ASTRA GTC dir. ( en azından ben bakıyorum )

+1
  • leon
  • alfa romeo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bravo alınabilir. güzel araç.

focus alınıp 17'' jant ve yay da takılabilir. yalnız 25bine trend tdci alınabilir. belki 110 beygirlik de olabilir.
  • Kim ne derse desin, zevkler ve renkler tartışılmaz desin, herkesin zevki farklıdır desin ki normaldir ama olay Hyundai Coupe nin tasarımına gelince 5-95 yaş arası istinasız herkes beğenir bu arabayı Kesinlikle sıra dışı kesinlikle tasarım harikası. Zaten Ferrari den pininfira tasarlamıştır O fiyata alınabilecek açık ara en güzel araba. Golf, astra, leon, focus... hepsi birbirine benziyor zaten Gerçek coupe dediğin sedan bozması olmayandır. 4 kapı olunca sedan, iki kapıyı macunla, kes al sana coupe Ben tasarımını değerlendirdim sadece. Ha, konfor dersen o ayrı. Coupenin amortisörleri serttir. Çukurlar o kadar da yumuşak olmaz, ama virajda avantajını koyar ortaya Hele bir de 2.0 aldın mı tadından yenmez

• Arkadaslar tavsiyelere hala açığım konu guncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEDDI

Kim ne derse desin, zevkler ve renkler tartışılmaz desin, herkesin zevki farklıdır desin ki normaldir ama olay Hyundai Coupe nin tasarımına gelince 5-95 yaş arası istinasız herkes beğenir bu arabayı Kesinlikle sıra dışı kesinlikle tasarım harikası. Zaten Ferrari den pininfira tasarlamıştır O fiyata alınabilecek açık ara en güzel araba. Golf, astra, leon, focus... hepsi birbirine benziyor zaten Gerçek coupe dediğin sedan bozması olmayandır. 4 kapı olunca sedan, iki kapıyı macunla, kes al sana coupe Ben tasarımını değerlendirdim sadece. Ha, konfor dersen o ayrı. Coupenin amortisörleri serttir. Çukurlar o kadar da yumuşak olmaz, ama virajda avantajını koyar ortaya Hele bir de 2.0 aldın mı tadından yenmez

Dostum peki sen olsan Golf, astra, leon, focus Bu modellerden hangisini secerdin?

• mitsubishi lancer
  • öğrenci iken focus kullanmış biri olarak seni üzmeyecek dizel focus almanı öneririm
    vw grbunda olan golf ve leon da iyidir ama yol tutuş konusunda tork kontrol olan focusu tercih etmeni öneririm (TCS)

kendine baktıran araç olarak ve de güvenli bir araç istersen sana focus diyebilirim hatta araştırırsan tek kapı bile bulabilirsin ayrıca esp ve tcs de mevut

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ceyhun-otomotiv-den-2003-sanruflu-lpg-li-1.6-darkline-115696302/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-cok-temiz-tdci-sport-sunroof-farki-114687788/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2007-ford-focus-1.6-tdci-sport-3-kapi-hb-107982839/detay
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-kazasiz-degisensiz-yipranmamis-focus-sport-114020692/detay

• 307 CC
  • peugeout 406 coupe
  • quote:

Aklımda olan 3 marka var. Leon,Golf,Focus.Bu modeller yada bu modellerin dışında onerdiginiz araçlar warmıdır?

Aradıgım ozellikler araç seri olsun,seri kalksın, ve Dış tasarımı gercekten kendine baktıran bir araç olsun.

Genc isi ve kendine baktiran bir arac ariyorsaniz, o fiyatlara Honda Prelude her yonden isteginizi "fazlasiyla" karsilayacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pejolardan uzak duruyorum.
  • quote:

pejolardan uzak duruyorum.

güzel bi tercih:)
  • ya cogunluk Leon onermiş ama 25 bin tlyede Temiz leon yok gibi 1 sey arkadaslar.Ben karar verdım Leon alıcam ama nasıl olcak bu iş ? :D
  • alıp satma derdin yoksa yani satılığa koyunca 1-2 haftada satılmazsa içine dert olmayacaksa o paraya en güzel tercih Alfa romeo GTV olur ki temizini bulur temiz bakarsan satışında kolay olur ve o paraya alabileceğin en dikkat çekici ve en keyifli arabadır. Atmosferik olduğu için motor sıkıntın olmaz 3500 devir sonrası çok keyif verici motor sesi vardır ve eğer kırmızısını bulabilirsen istisnasız her gören bir kez daha bakar ve her yerde görülmeyecek bir araba olduğu için çok özel kalır. Şu makine çok temiz görünüyor lakin renk kısmet işi GTV

• quote:

Orijinalden alıntı: nameless34

alıp satma derdin yoksa yani satılığa koyunca 1-2 haftada satılmazsa içine dert olmayacaksa o paraya en güzel tercih Alfa romeo GTV olur ki temizini bulur temiz bakarsan satışında kolay olur ve o paraya alabileceğin en dikkat çekici ve en keyifli arabadır. Atmosferik olduğu için motor sıkıntın olmaz 3500 devir sonrası çok keyif verici motor sesi vardır ve eğer kırmızısını bulabilirsen istisnasız her gören bir kez daha bakar ve her yerde görülmeyecek bir araba olduğu için çok özel kalır. Şu makine çok temiz görünüyor lakin renk kısmet işi GTV

Dostum yinede saol ama ben karar verdım Leon alıcam.Bulamazsak 2000-2004 Ford Focus.

• quote:

alıp satma derdin yoksa yani satılığa koyunca 1-2 haftada satılmazsa içine dert olmayacaksa o paraya en güzel tercih Alfa romeo GTV olur ki temizini bulur temiz bakarsan satışında kolay olur ve o paraya alabileceğin en dikkat çekici ve en keyifli arabadır. Atmosferik olduğu için motor sıkıntın olmaz 3500 devir sonrası çok keyif verici motor sesi vardır ve eğer kırmızısını bulabilirsen istisnasız her gören bir kez daha bakar ve her yerde görülmeyecek bir araba olduğu için çok özel kalır. Şu makine çok temiz görünüyor lakin renk kısmet işi GTV

Dostum yinede saol ama ben karar verdım Leon alıcam.Bulamazsak 2000-2004 Ford Focus.

• quote:

quote:

konuya attığım ilanları bi incelemeni öneririm hocam
    dikkat et yalnız şirket arabası olmasın aldığın

• quote:

ya cogunluk Leon onermiş ama 25 bin tlyede Temiz leon yok gibi 1 sey arkadaslar.Ben karar verdım Leon alıcam ama nasıl olcak bu iş ? :D

Günlük ilan takip etmelisiniz...

Elbet denk gelir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.