Şimdi Ara

25 Bin TLye Genç İçin Araba Tavsiyeniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KESİNLİKLE HYUNDAİ COUPE 25 BİN TL YE EN İYİ ALINABİLCEK ARA. HYUNDAİ COUPE DİR.1 BAKAN 1 DAHA BAKMAZ.5 DAHA BAKAR.GÖRÜNTÜ OLARAK ZATEN FOCUSA LEONA 10 BASAR KİMSE İTİRAZ ETMESİN EDEN ZATEN MARKA FANATİĞİDİR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seraten12

quote:

Orijinalden alıntı: KEDDI

Kim ne derse desin, zevkler ve renkler tartışılmaz desin, herkesin zevki farklıdır desin ki normaldir ama olay Hyundai Coupe nin tasarımına gelince 5-95 yaş arası istinasız herkes beğenir bu arabayı Kesinlikle sıra dışı kesinlikle tasarım harikası. Zaten Ferrari den pininfira tasarlamıştır O fiyata alınabilecek açık ara en güzel araba. Golf, astra, leon, focus... hepsi birbirine benziyor zaten Gerçek coupe dediğin sedan bozması olmayandır. 4 kapı olunca sedan, iki kapıyı macunla, kes al sana coupe Ben tasarımını değerlendirdim sadece. Ha, konfor dersen o ayrı. Coupenin amortisörleri serttir. Çukurlar o kadar da yumuşak olmaz, ama virajda avantajını koyar ortaya Hele bir de 2.0 aldın mı tadından yenmez

Dostum peki sen olsan Golf, astra, leon, focus Bu modellerden hangisini secerdin?

Dostum daha önce 3 yıl Golf V kullandım. Çok hoşuma gitmişti FSI olmayan motorlusunu tavsiye ederim. Leon da oldukça şık araba, zaten vw ile aynı guruptalar. Ama hepsinden önemlisi 5664 den mutlaka şasi no ile sorgulat. Ve km si mümkün olduğunca düşük bir seçim yap ki sanayi yolları aşınmasın. Ha bu arada Peugeot ya yanaşmam demişin ya, ke-sin-lik-le haklısın ammman

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

KESİNLİKLE HYUNDAİ COUPE 25 BİN TL YE EN İYİ ALINABİLCEK ARA. HYUNDAİ COUPE DİR.1 BAKAN 1 DAHA BAKMAZ.5 DAHA BAKAR.GÖRÜNTÜ OLARAK ZATEN FOCUSA LEONA 10 BASAR KİMSE İTİRAZ ETMESİN EDEN ZATEN MARKA FANATİĞİDİR.

Tek kapı bunlar ama.Bana tek kapı lazım deil.
  • 25.000 tlye bir kaç parça değişeni olan golf 5 alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

kendine baktıran demen bile zaten leonu tarif etmiş.

• quote:

Aklımda olan 3 marka var. Leon,Golf,Focus.Bu modeller yada bu modellerin dışında onerdiginiz araçlar warmıdır?

Aradıgım ozellikler araç seri olsun,seri kalksın, ve Dış tasarımı gercekten kendine baktıran bir araç olsun.

Golf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sultan Baybars

quote:

Aklımda olan 3 marka var. Leon,Golf,Focus.Bu modeller yada bu modellerin dışında onerdiginiz araçlar warmıdır?

Aradıgım ozellikler araç seri olsun,seri kalksın, ve Dış tasarımı gercekten kendine baktıran bir araç olsun.

Golf

Dostum neden golf mesela? Ve merak ettigim 1 soru war sürüşü zevklimi ve performansı ne derecede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: embayo

25.000 tlye bir kaç parça değişeni olan golf 5 alabilirsin.

Dostum neden golf mesela? Ve merak ettigim 1 soru war sürüşü zevklimi ve performansı ne derecede?
  • Kesinlikle hyundai coupe alırdım yerinde olsam.
  • quote:

quote:

yol tutuşu + performansı + kasası + 2. el piyasasının iyi oluşı nedeniyle golf tercih sebebidir. Leon da alabilirsin motoru çok sağlam bir araba leon
  • tek kapı 2004-2005 model a3 bnde bakıorum kardeşim
  • quote:

quote:

Sürüş zevki sınıfı limitlerinde- Çok büyük performans beklntin olmasın ancak bu hantal olduğu anlamına gelmiyor. Yeterli performansı azami derecede sağlar. Ama yok ben yarış yapacaım dersen performans tatmin etmeyebilir.

Araçların performansından ziyade senin araçtan performans beklentin ne derecede bu önemli.
  • Astra H'yi tek geçerim....
  • 307cc 180ps 2.0lt 22bine almıştık dayima bir bakan bir daha bakar cabrio olmasıda süper ama çok yakiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar karar verdim Astra H alıcam sanırım ama renkte karar veremedım.Renk olarak ne gider sizce astra h ye?
  • Şimşek gri
  • quote:

Orijinalden alıntı: GILMOUR

Şimşek gri

Peki bu arac hakkında bılgın warmı dostum? Warsa + ları ve - lerini soylermisin?
  • Al bi bmw 320i e36 kasa hayat sana güzel :D Parçası Biraz pahalı ama şekil desen şekil , hız desen hız :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-biri-320-mimi-dedi-06-dj-261-keyfe-keder-satiliktir-alpin-beyazi-115823929/detay
  • Al focus kapansın konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeb2734 -- 22 Şubat 2013; 2:14:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FinitoKaLyante

Al bi bmw 320i e36 kasa hayat sana güzel :D Parçası Biraz pahalı ama şekil desen şekil , hız desen hız :D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-biri-320-mimi-dedi-06-dj-261-keyfe-keder-satiliktir-alpin-beyazi-115823929/detay

Apache car detected Ama kim ne derse desin, çakal desin, apaçi desin hala bu kasaya hastayım

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.