Şimdi Ara

25 Bin TLye Genç İçin Araba Tavsiyeniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
2.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynen arkadaş varmı bunun gibisiya <3 :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seraten12

quote:

Orijinalden alıntı: GILMOUR

Şimşek gri

Peki bu arac hakkında bılgın warmı dostum? Warsa + ları ve - lerini soylermisin?

Tabiki ;

Aracı 5 sene kullandım , 45.000'km yol yaptım

Artıları
    - Aracın lansman rengi şimşek gri olması ve aracı diğer renklere göre çok farklı göstermesi benim için önemli bir artıydı
    - Aracın yola çok iyi tutunması (esp tcs olmamasına rağmen)
    - Görünümü itibariyle hala dikkat çeken bir kasası var (Araç 2005 olmasına rağmen görenlerin 2008-2009 zannederek fiyatını 35-40k civarında tahmin edenler olmuştur sıkça)
    - Panoramik Sunroof ile gökyüzü wallpaper gibi durmakta hele ki arka kolktuktaysan manzara daha bir geniş
    -Yeni aldığım astraya göre içi daha geniş ve ferahtı belki de bu ferahlık panoramik sunroof tan kaynaklı bir ferahlıktır :)
    - Motoru 105 beygir olmasına rağmen hantal sayılmayacak performansa sahipti.Gerçi 2006 sonrası üretimler 115 beygire çıkartıldı , performans arttı diyenler var onu bilemem tabi

Eksileri
    - Spor süspansiyon olmasından mütevellit araç çok sert , her tümseği çukuru hissettiren bir yapıda
    - 1600 motor atmosferik yapısı dolayısıyla 100'kmde 10 litre civarı benzin tüketimine sahipti
    - Katalitik konvertör araçta silkeleme yapıyordu ama kat iptali ile bu sorunu çözenler var.Ben uygun devirlerde kullanmama rağmen silkelemeyi nadir de olsa hissediyordum
    - Panoramik tavan takırtı tukurtu şeklinde çok ses yapardı
    - Araç içi alet edevat koyacak yeri yoktu sadece yol bilgisayarının olduğu çukura cep telefonu koyabiliyordum , fakat gaza basmam sebebiyle genelde yerinde durmaz uçardı arkaya doğru :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 22 Şubat 2013; 12:29:05 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.