Şimdi Ara

25 cm 14.99 ve 20 cm 9.99 tl kargosuz yeni peluş oyuncaklar (star wars) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
13
Favori
23.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ürünlerin kalitesi hakkında tereddüt etmeyiniz hepsi lisanslı ve kaliteli üründür. 2 hafta önce 16 farklı model aldım, her birini ayrı ayrı hediye pakedi yaptırttım ancak paketleri ayrı göndermişler. 600 tlye yakın para cebimde kalmış oldu. Şu an minnie mouse seti var evde. Neden gidip mağazadan alıp 45-55 tl arasında değişen fiyatlar ödeyip fiziksel mağazanın kirasını ödeyeyim ki ? Müşteri hizmetlerine ulaşılmıyor, kargo gelmiyor. Çok uğraşıyorsunuz. Yakın zamandaki özel gün için alıyorsanız zaten almayın çünkü firmada sıkıntı var şu ara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler bir tane kızıma aldım

• MINNIE VALENTINE olandan bitane sevgilime aldım.Konuyu açan arkadaşa çok tşk ederim.

• Urun disney lisansli, cinde uretilse ne olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otopark -- 17 Haziran 2017; 3:47:30 >
  • Teşekkürler bir adet ayıcık aldık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pepee,bebee,niloya,tosbik,şila olaydı alırdım kızıma, bu kampanya bana yaramadı yine de teşekkürler

• Pahalı.

• peluşu başka bişey diye okudum Allah affetsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayata İnat

MINNIE VALENTINE olandan bitane sevgilime aldım.Konuyu açan arkadaşa çok tşk ederim.

ben de kızıma aldım. 14,99'lukların fiyatı uygun. daha önceden winnie the pooh 25 tl ye almıştım.
    konuyu açana teşekkürler.
  • Bende yeğenime aldım 1 adet. Teşekkürler
  • Alan kisiler acaba resimlerini koyabilirler mi ? Tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanda

33 yaşındayım dostum merakın bu ise. Her özel günde ( 14 şubat ı kutlamıyoruz ) ucuz eşya aradığımı zannediyorsan merak etme bu aylarda kredi borcum çok o sebepten bu tarz ürünlere bakıyordum

gün geldi hiç bir şey almadım alamadım yemek yedirecek paramda olmadı simit ayranla kutladığımız günü bilirim gün geldi sevdiğimiz restoranlarda da yedik.

Benim esim de cok sever boyle hediyeleri 100 liralik cicek mi bunlar mi desen bunlari tercih eder cocuk gibi sevinir ev bunlarla dolu 🤣🤣

• 14.90 TL LİK MASRAFA SOKTUN TEŞEKKÜR EDERİM. EŞİME MİCKEY MOUSE ALDIM.
  • Kargoya verilmiş

• stok rakamlarını koymuşlar. Daha bayağı stok var.

• kesis38 kullanıcısına yanıt
    bizdede aynı durum özellikle ilk aldığımı elinden hiç bırakmaz uyurken yanından ayırmaz.
  • Teşekkürler

ben de bir adet eeyore aldım

dedesinin köyünde eşekleri var. eşeği tanısın çocuk
  • Hiç gereği yokken 30 tl'ye 2 tane eeyore aldım. Teşekükürler severim keretayı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesis38

quote:

Orijinalden alıntı: cihanda

33 yaşındayım dostum merakın bu ise. Her özel günde ( 14 şubat ı kutlamıyoruz ) ucuz eşya aradığımı zannediyorsan merak etme bu aylarda kredi borcum çok o sebepten bu tarz ürünlere bakıyordum

gün geldi hiç bir şey almadım alamadım yemek yedirecek paramda olmadı simit ayranla kutladığımız günü bilirim gün geldi sevdiğimiz restoranlarda da yedik.

Benim esim de cok sever boyle hediyeleri 100 liralik cicek mi bunlar mi desen bunlari tercih eder cocuk gibi sevinir ev bunlarla dolu 🤣🤣

Bir ömür mutlu olun ben böyle şeyler görünce çok mutlu oluyorum ya

• arkadaslar kızıma alıcam ben de ama su i love you yazan bolum cıkabiliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.