Şimdi Ara

25 GB PARA VAR KARARSIZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 25gb para var adream char dizeceğim. Asas olacak. Bomboş bi char OLYMPİA serverında neler alabilirm? ben : 8 md ,+7 shard ,pp ,+1 dual kekuri, belt of dex, dual +9 dex küpe, pauldron ve pad +7 chitin dierleri +8 fp dedim çnkü def iyi olsun die valkry setde var.

Dedimki +8 md ye vericeğim 900m parayla
    7 şer tane +7 md 7şer tane trina alsam 800 m fln para tutar belkide 900m sonrasında ondan en az bi 1 tane cıkar die düşündüm ama 2 tane cıkarsa 9 gb kaarda olcam 3 tanede cıkarsa cok fazla kaar olcak ama 1 tane bile cıksa zararım olmıcak sizce bole yapayımmı ya hiç cıkmazsa diorm nese

COK UZUN OLDU AMA SAOLUN OKUYANLARA TY VE AYRICA SALLIOSUN DİENLER İÇİN SS GELİO

http://img517.imageshack.us/my.php?image=25gbmq0.jpg İŞTE 25 GB , YORUMLAR İÇİN SAOLUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WuwiV -- 17 Eylül 2007; 19:25:29 >

• bnce 7 tane +7 md al kesin cıkar güven bana
  • Dostum bayagı riskli bir iş . 4 tane MD'Den 3 tane cıkaran da war 6Tane MD'den hiçbir tane cıkaramayanda . Yerinde olsam garanti yoldan giderdim
  • Saol.. Beyler sadece 1 yorummu 20 kişi bakıyor ama 1 yorum alabiliorz lütfen bakan bi yorum yaparsa
  • bnce +7 al bas saten oyun risk içeriri düşün sene 3 tane geçirdiğini bide şansın varsa bnce yap derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DieselTRoniC

Dostum bayagı riskli bir iş . 4 tane MD'Den 3 tane cıkaran da war 6Tane MD'den hiçbir tane cıkaramayanda . Yerinde olsam garanti yoldan giderdim

Nasılsa para bol garanti olsun git al diosn hmm cok saol yorum için

Aliveli01 sanada saol bakacam artk

• MD lere para verme.

Zaten Sınırsız görew war .

bence bi 2 hafta felan bekle zaten fiyatlar iyice düşecek.

yazık etme okadar paraya.
  • cnm benim upgradeakın girme git abyss buss al 100 tane 150 tane mdd class al 195 tane git sat bunları enaz 1-2 gb kar et ondan sonra ne yapcaksan yap
  • lewreq sence düşermi ? ben yükselir die düşünüorum ..md ler bissürü olunca +8 leri kolay cıkacak o yzden pahalanıcak die hemen almak istedım sen neden düşeceği yorumu yaptın bi anlatırsan sevnirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultr@k@plan

cnm benim upgradeakın girme git abyss buss al 100 tane 150 tane mdd class al 195 tane git sat bunları enaz 1-2 gb kar et ondan sonra ne yapcaksan yap

Yok ya onda para yok.. 2 saat satılmasını bekle insan yoruluor pc başındayken bile nese ama yorumun için saol 100k için salla boşwer yane bak şmdi 900m e 2 tane md yapsam mesela elime hemen 8 9gb bedavadan gelmiş olur büyük şeyler lazım küçüklerde para yok anlamışsındır umarım

• quote:

Orjinalden alıntı: WuwiV

lewreq sence düşermi ? ben yükselir die düşünüorum ..md ler bissürü olunca +8 leri kolay cıkacak o yzden pahalanıcak die hemen almak istedım sen neden düşeceği yorumu yaptın bi anlatırsan sevnirim

piyasada az bulunan item daha cok para eder.

cok bulunan item ın fiyatı düşer.

örnek olarak +8 cleaver gibi düşün..
  • quote:

Orjinalden alıntı: lewreq

quote:

Orjinalden alıntı: WuwiV

lewreq sence düşermi ? ben yükselir die düşünüorum ..md ler bissürü olunca +8 leri kolay cıkacak o yzden pahalanıcak die hemen almak istedım sen neden düşeceği yorumu yaptın bi anlatırsan sevnirim

piyasada az bulunan item daha cok para eder.

cok bulunan item ın fiyatı düşer.

örnek olarak +8 cleaver gibi düşün..

Cok haklısın vayy bea eet eet beklicem cok teşekkürler yorumun için kardeşim..

HERKEZİN YORUMU GERCEKTEN GUZELDI VE COK TŞKLR.. KONU SİLİNEBİLİR..

ayrıca benim post sayıma bakıp değerlendirmediğin için tşklr bazıları oluor ''ŞU''nun post sayısına bak bence atıyo diyor ama sizlere tşk herkeze ii iftarlar afiyet olsun

• Hocam bence bu aralar kimse item almasın. Çünkü yeni itemleri bekle. Sonra elinde kalabilir.
  • Bence asas dizme...Bende 65 lvl asas var artık zevk alamıyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: devil96

Bence asas dizme...Bende 65 lvl asas var artık zevk alamıyorum...

kardes lvl 65 asas char napsın ki cz de itemi olmayan lvl 70 charlar iş yapamıyor artık czde
  • bence Md konusunda bekle +9 Md Görcez Pazarda ...

diğer itemleri alırsın takılar elbiseler vs..

ok ?
  • Bu Char Bi Yerden Tanıdık Geliyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.