Şimdi Ara

+25 LER GELEBİLİR Mİ SERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
34
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 26 yaşındayım bişey farkettim kendimde. Sizde de öyle mi diye sormak istiyorum. Ben yaşim ilerledikce hicbiseyi begenmemeye başladim. Yanlis olan veya begenmedigim biseye tepki gostermeye pireyi deve yapmaya başladım. Mesela en basitinden ailemden ornek vereyim. Muhafazakar bi ailem var ve ben büyüdükçe bu aileyi begenmemeye başlıyorum. Siyasi gorusleri olsun dini inanclarindaki sacma seyler olsun hersey gozume batiyor. Bu arada bende onlarla ayni inanca sahibim ama yine de bazi yaptiklari seyler cok cahilce geliyor. Duyduklari herseye inanmalari beni deli ediyor resmen. Onun disinda bu yemek niye boyle pilavi niye bole yapmadin yogurt nie getirmedin masadaki tabaklarin hepsi niye ayni takım degil falan böyle birsuru seyi kafaya takiyorum. Yani begenmiosan defol git kendin yap dimi nie tepki gosterion kes sesini otur ye ne olmussa olmus yani hayirdir sen kimsin kral misin padisah mi? O kdr guzel bi ailem varki aslinda hicbizaman bu tepkilerime böyle tersleyici cevap vermediler. Ailem dışında şu son 1 yılda yuze yakin kiz arkadasim oldu. Bi sure sonra hepsinden sıkılıyorum yaptiklari hersey gözüme batiyor. Yani madem begenmion nie cikion o kadar kizin ahini aliyosun dimi nefret ediyorum kendimden böyle olunca. O an cok mantikli ve cok hakliymisim gibi geliyor ama sonra sakin kafayla oturup dusununce cok sacmaladigimi farkediyorum. Allahinixi severseniz profil fotomu begenmedigi için kizdan ayrilinir mi ? Neymis efendim sen benim pp mi begenmedin demekki beni sevmiosun bu is olmaz bb.. yok efendim neden gecenin 2sinde watspda onlinesın kesin beni aldation bb.. hic konusmadan dinlemeden direk yargisiz infaz yapiyorum. Bu bi hastalik mi acaba piskologa falan gorunmem gerekir mi yoksa her +25in yasadigi seylermidir bunlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sanırım senin bir erkeğe ihtiyacın var.seni güçlü kollarında saracak bir erkeğe
  • Takıntı insanı öldürür, boşver anı yaşa.

İş güç sahibi olana dek dünya umrumda değildi, iş güç edindik herşey rayına oturdu bu seferde takıntılar başladı, baktım olacak gibi değil delirecek duruma geldim, çevrem bile uzaklaşmaya başlayınca özüme döndüm. Nasıl sigarayı bırakmak kişinin içinde yatıyorsa kendini değiştirmekde sende saklı.

Ne kadar mutluluk o kadar huzur ve ömür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmozun delisi

sanırım senin bir erkeğe ihtiyacın var.seni güçlü kollarında saracak bir erkeğe
    İsteyene erkeklik yaparım.
  • ADMİNLER BENİM BU SİTEDE CAN GÜVENLİĞİM YOK YETİŞİN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.