Şimdi Ara

25 Ocak Gecesi Frekans Değişikliği Olcaktır. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: tplav

ne zamandır eurosport 2 hd ve bbc hd açılmıyordu...bu bahaneyle bi kurcalıyim bari ben de... modül ve dahili alıcı ile (panasonic gw30e) kullanıyorum...

bugün bendeki modüllü arkaşın lg tv sinde denedik.ondada bbc hd nin oldu tp sorunlu.
    2d to 3d baya iyi oluyor.kanallar ama çözünürlük düşük oluyor.yakından izlemekte istiyor.

Panasonic GW30'da istisnasız sıkıntı var. LG LW serisinde denedim o frekansta en ufak sorun yok. Sinema TV'ler de olsun diye full aldık spor falan meraklısı değilim zaten illa izleyeceksem biss key ile receiverdan izliyordum Azeri kanalından. Ama bu sefer de frekans engeline çattık.

O frekansta sıkıntı varken diğerlerinde olmaması bu frekansın farkı ne sorusuna götürüyor beni; tek farkı SD ve HD kanalların bir arada ve DVB-S standartı ile yayın yapmaları. Sinema TV facebook sayfasından ilettim bu sıkıntıyı sizler de iletirseniz belki çözme yoluna giderler. EPG sorunu da ayrı bir sorun bu frekansta maalesef epg yok. Facebook sayfasından bu sıkıntıyı da iletebilirsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

ne zamandır eurosport 2 hd ve bbc hd açılmıyordu...bu bahaneyle bi kurcalıyim bari ben de... modül ve dahili alıcı ile (panasonic gw30e) kullanıyorum...

O zaman BBC HD ve GW30 ile ilgili kötü haberi ben vereyim. Sinema TV SD ve HD kanalları ile aynı frekanstan yayın yapan BBC HD kanalı daha doğrusu o frekanstaki tüm kanallar (Sinema TV'ler, Kidz, BBC HD ve Sky Tech kanalları) Panasonic GW30'da sorunlu. Ben artık servis çağırmayı düşünüyorum ama servisin de yapacağı bir şey yok; eldeki yazılımlarla veya cihazdaki tuner ile bu frekansın sinyalleri kafasına göre kesilip geliyor. İzlemek istediğiniz zaman BBC hd açın görüntü ayarlarından ekran görüntüsünü kapatıp ses açık olarak 5-10 dakika bekleyin frekanstaki sinyali GW30 ancak o zaman alabilir. Onun dışındaysa ancak tesadüfen beklemeden izlersiniz.

zaten biss key olayı da can sıkıyordu, bir de böyle sorunlar varsa bi uydu alıcı gerekecek mecburen...

99'a turuncudan next cis2010 aldım sıkıntı yok yalnız ben huylanıyorum ucuz aldım diye acaba çok ısınıp da modülün içindeki kartı ısıdan bozmasın diye.

GW30'ların pvr özelliğini kullanmak için almanız gereken HDD fiyatına modüllü hd alıcı bulursunuz. 4 GB'da usb bellekle hem pvr olur hem de marka modeline göre o kayıtları bilgisayarda oynatma şansınız da olur.

Edit: Unutmadan servis bu sorunu çözemeyecektir; panasonic'e bunu arıza olarak kabul ettirmek mümkün olabilirse 3 kez aynı arıza = yeni tv.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 24 Ocak 2013; 23:49:56 >

• quote:

quote:

quote:

bugün bendeki modüllü arkaşın lg tv sinde denedik.ondada bbc hd nin oldu tp sorunlu.
    2d to 3d baya iyi oluyor.kanallar ama çözünürlük düşük oluyor.yakından izlemekte istiyor.

Panasonic GW30'da istisnasız sıkıntı var. LG LW serisinde denedim o frekansta en ufak sorun yok. Sinema TV'ler de olsun diye full aldık spor falan meraklısı değilim zaten illa izleyeceksem biss key ile receiverdan izliyordum Azeri kanalından. Ama bu sefer de frekans engeline çattık.

O frekansta sıkıntı varken diğerlerinde olmaması bu frekansın farkı ne sorusuna götürüyor beni; tek farkı SD ve HD kanalların bir arada ve DVB-S standartı ile yayın yapmaları. Sinema TV facebook sayfasından ilettim bu sıkıntıyı sizler de iletirseniz belki çözme yoluna giderler. EPG sorunu da ayrı bir sorun bu frekansta maalesef epg yok. Facebook sayfasından bu sıkıntıyı da iletebilirsiniz.

lm640 ta denedik. sıkıntılı bbc hd -yaren tv vs.

düzeltilebilir birşeydir ama haberi yoktur firmaların.
    epg var bende uydu alıcımda(gigablue)
    ekleme:tv firmware ünü güncelleyip denediniz mi ?veya eski versiyonlara dönülüyorsa onları denediniz mi?

animal planet hd nin ve disc. hd s.c. in 12130mhz frekansına geçiceği söyleniyor t. forumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 25 Ocak 2013; 0:30:57 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

lm640 ta denedik. sıkıntılı bbc hd -yaren tv vs.

düzeltilebilir birşeydir ama haberi yoktur firmaların.
    epg var bende uydu alıcımda(gigablue)
    ekleme:tv firmware ünü güncelleyip denediniz mi ?veya eski versiyonlara dönülüyorsa onları denediniz mi?

animal planet hd nin ve disc. hd s.c. in 12130mhz frekansına geçiceği söyleniyor t. forumda.

Sadece modüllü tv'lerde değil sıkıntı; atlanta hd receiverların bazı yazılımlarında da sinema tv frekansı gümlüyor.

Dahili receiverdan usandıran deneyimler bunlar; bir sonraki TV'yi Panasonic ETW5 olarak araştırıyordum bu sorun çıktı sanırım uydusuz bir samsung ya da philips daha iyi bir seçim olacak.

• Dahili uydu alıcılı LG tv'ye sahibim. Bu dünkü frekans değişikliği sebebile manuel g,reyim dedim bir türlü sinyali bulamadı. Neyi yanlış yapıyorum acaba.Deli oldum. Bu seferde kazayla komple sıralı kanallar gitti tekrar tarattım. bu sefer daha az kanal buldu.Yine aynı şekilde discovery, animal fx ler falan gözükmüyor.

12130 yapıp yatayı seçip frekansı 27500 yapıyorum sinyal kalitesi sinyal seviyesi falan gelmiyor bir türlü.
    fec:3/4 falan diyor bunu nereye girecem. TV'de yok öyle bir bölüm acaba ondan mı bulamıyor sinyali. Deli oldum ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Dahili uydu alıcılı LG tv'ye sahibim. Bu dünkü frekans değişikliği sebebile manuel g,reyim dedim bir türlü sinyali bulamadı. Neyi yanlış yapıyorum acaba.Deli oldum. Bu seferde kazayla komple sıralı kanallar gitti tekrar tarattım. bu sefer daha az kanal buldu.Yine aynı şekilde discovery, animal fx ler falan gözükmüyor.

12130 yapıp yatayı seçip frekansı 27500 yapıyorum sinyal kalitesi sinyal seviyesi falan gelmiyor bir türlü.
    fec:3/4 falan diyor bunu nereye girecem. TV'de yok öyle bir bölüm acaba ondan mı bulamıyor sinyali. Deli oldum ya.

sıfırdan tarama yaptırın veya türksatın otomatik tarama frekanslarını kullanın.
    en kötü ihtimal servisi çağırın kanal listesi atsınlar.ama servis para alabilir.
    en iyisi internetten ayarlayan birilerinden kanal listelerini isteyin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Formel

Dahili uydu alıcılı LG tv'ye sahibim. Bu dünkü frekans değişikliği sebebile manuel g,reyim dedim bir türlü sinyali bulamadı. Neyi yanlış yapıyorum acaba.Deli oldum. Bu seferde kazayla komple sıralı kanallar gitti tekrar tarattım. bu sefer daha az kanal buldu.Yine aynı şekilde discovery, animal fx ler falan gözükmüyor.

sıfırdan tarama yaptırın veya türksatın otomatik tarama frekanslarını kullanın.
    en kötü ihtimal servisi çağırın kanal listesi atsınlar.ama servis para alabilir.
    en iyisi internetten ayarlayan birilerinden kanal listelerini isteyin.

Hararetle yazmıştım ama sonra da dediğniz gibi sıfırdan tarama yaptım.Sıralama gitti tabi ama kanallar geldi. Sonra baktım niye beni bu kadar uğraştırdı şu frekanslar diye. 12129 yatay 27499 frekans olduklarını gördüm. Yani girmem gereken rakamların 1 eksiğini yazsaymışım kanallar çıkacaktı.Ama böyle bir olayı nasıl bilebilirdim. Bunun neden olduğunu bilmiyorum ama sorun çözüldü çok şükür.

• samsung 64d8000 plazma kullanıyorum, benim dahili alıcıda da problem var, hd kanal actıgımda piksellenmenin dibine vuruyor.

alırken kumanda fazlalıgından kurtuldum diye seviniyordum ama evdeki hesap carsıya uymadı.

dahili uygu alıcıların tunerları zayıf oldugundan bu tur seylerle karsılasılıyor.

ben GOLD MASTER HD-1050 alarak sorunu cozdum.
  • Bendede gelmiyor kanallar, baska kanallar geliyor bu 24 kitchen vs gelmiyor..

Edit: geldi...
    V ariyormusum, H yaptim geldi..V dede sinyal var ilginctir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 26 Ocak 2013; 10:37:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • discovery hd ile animalplanet hd kanalları şu anda izleyemiyorum.Dsmart'ın stesindede göremedim.Yayından
    kalktı mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diveman

discovery hd ile animalplanet hd kanalları şu anda izleyemiyorum.Dsmart'ın stesindede göremedim.Yayından
    kalktı mı acaba

frekans, 12130 Yatay 27500 fec:3/4 ile yayında
  • quote:

Orijinalden alıntı: abtani

quote:

Orijinalden alıntı: Diveman

discovery hd ile animalplanet hd kanalları şu anda izleyemiyorum.Dsmart'ın stesindede göremedim.Yayından
    kalktı mı acaba

frekans, 12130 Yatay 27500 fec:3/4 ile yayında

şu anda evde olmadığım için göremiyorum ama hd olanlar o frekansa taşındı ise
    iyi ama dsmarttan gittiyse benim için dsmart olayı bitmiştir artık...
  • Dediğim frekans d smart'a ait.Bu durumda d-smart bitmemiş sizin için.
  • Bi yardım lazım, panasonic st33 kullanıyorum ekleyemedim gitti kanalları listede çıkıyor kanal gelmiyor,eski kanalları duruyor hde,fxhd vs onlarda da sinyal yok yazıor.Daha önce çok kanal ekledim böyle arama ile bu sefer kaydetmiyor.Kaydetme tuşu diye bişey de yok,otomatik atıyordu, ne yapabilirim sizce?? foto da koydum

Not: resimdeki frekans yanıltmasın özellikle üst yorumda gördüğüm için bir de öyle denedim, 12130 27500 orjinali zaten denedim aynı çıkıyor.

25 Ocak Gecesi Frekans Değişikliği Olcaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

Bi yardım lazım, panasonic st33 kullanıyorum ekleyemedim gitti kanalları listede çıkıyor kanal gelmiyor,eski kanalları duruyor hde,fxhd vs onlarda da sinyal yok yazıor.Daha önce çok kanal ekledim böyle arama ile bu sefer kaydetmiyor.Kaydetme tuşu diye bişey de yok,otomatik atıyordu, ne yapabilirim sizce?? foto da koydum

Not: resimdeki frekans yanıltmasın özellikle üst yorumda gördüğüm için bir de öyle denedim, 12130 27500 orjinali zaten denedim aynı çıkıyor.

bu şekilde bulmuyorsa network tarama yapın

11844 V 2222 network tarama açık

• quote:

Bi yardım lazım, panasonic st33 kullanıyorum ekleyemedim gitti kanalları listede çıkıyor kanal gelmiyor,eski kanalları duruyor hde,fxhd vs onlarda da sinyal yok yazıor.Daha önce çok kanal ekledim böyle arama ile bu sefer kaydetmiyor.Kaydetme tuşu diye bişey de yok,otomatik atıyordu, ne yapabilirim sizce?? foto da koydum

9 tane kanal bulmuş işte .tamam.
    listeye mi kaydetmiyor kanalları ?

• quote:

quote:

Kaydetmiyor altta "yeni kanal kaydı yok " yazıyor. Normalde ekliyordu.Sorun orda

• Orijinalden alıntı: Subat

bu şekilde bulmuyorsa network tarama yapın

11844 V 2222 network tarama açık

O nasıl oluyor bulamadım network ile ilgili bir ibare , normal arama yerine sizin frekansları yazdım bi tek türksat tanıtım diye bi kanal buldu.
  • quote:

quote:

quote:

Kaydetmiyor altta "yeni kanal kaydı yok " yazıyor. Normalde ekliyordu.Sorun orda

o zaman o tp deki tüm kanalları listenden sil tekrar arat (eski frekanstaki animal palnetle discoveryi de sil.)

• quote:

quote:

kanalları bulduğunu ben de görmüşüm zaten.. listeye eklenmiyorsa baştan network taraması yap demek istemiştim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.