Bildirim
25 Ocak Gecesi Frekans Değişikliği Olcaktır.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gece 3-5 arası olur bence değişim
1şubattada yeni kanallar gelir inş :) :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 23 Ocak 2013; 19:23:09 > -
Kalite yükselsin biraz:)quote:
Orijinalden alıntı: e_capkan
gece 3-5 arası olur bence değişim
1şubattada yeni kanallar gelir inş :) :) -
arkadaşlar...yeni kanalları yakında platforma bekliyoruz...ülkemize hayırlı olsun inşallah...quote:
Orijinalden alıntı: invisible
Kalite yükselsin biraz:)
Alıntıları Göster -
Modül kullanıyorum, ne yapmam gerekecek acaba, yeniden otomatik tarama mı yapmamız gerekiyor ?quote:
Orijinalden alıntı: kartilkisi
arkadaşlar...yeni kanalları yakında platforma bekliyoruz...ülkemize hayırlı olsun inşallah...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa2
Modül kullanıyorum, ne yapmam gerekecek acaba, yeniden otomatik tarama mı yapmamız gerekiyor ?
fx hd ye gel.manuel aramaya gel.yada elle arama yazar
eski frekansları yenileriyle değiştir tekrar tarat .o frekanstaki kanalların düzelmesi lazım
cihazınız ne?
kanallardaki görünütüler kesilince bu işlemleri yaparsınız. -
quote:
arkadaşlar...yeni kanalları yakında platforma bekliyoruz...ülkemize hayırlı olsun inşallah...
rüyanada girmiş:) -
quote:
quote:
Modül kullanıyorum, ne yapmam gerekecek acaba, yeniden otomatik tarama mı yapmamız gerekiyor ?
eski frekansları yenileriyle değiştir tekrar tarat .o frekanstaki kanalların düzelmesi lazım
cihazınız ne?
kanallardaki görünütüler kesilince bu işlemleri yaparsınız.
Lg LM760S dahili uydu alıcılı tv var, onu kullanıyorum. -
quote:
quote:
quote:
cihazınız ne?
Lg LM760S dahili uydu alıcılı tv var, onu kullanıyorum.
türksat tanıtım kanalına gel otomatik arama yap kanallar gelir hocam.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kzenon
quote:
quote:
quote:
cihazınız ne?
Teşekkür ederim.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
cihazınız ne?
Teşekkür ederim.
rica ederim.
Bu arada kanal frekansları 25 ocakte değişecek şuan birşey yok yarın bu saatlerde heralde..
-
ne zamandır eurosport 2 hd ve bbc hd açılmıyordu...bu bahaneyle bi kurcalıyim bari ben de... modül ve dahili alıcı ile (panasonic gw30e) kullanıyorum...quote:
Orijinalden alıntı: kzenonquote:
quote:
quote:
quote:
quote:
cihazınız ne?
Teşekkür ederim.
rica ederim.
Bu arada kanal frekansları 25 ocakte değişecek şuan birşey yok yarın bu saatlerde heralde..
Alıntıları Göster
-
Bu gece 3'te değişim olacak. D-Smart resmi siteden bilgiyi verdi.quote:
Orijinalden alıntı: akrok
ne zamandır eurosport 2 hd ve bbc hd açılmıyordu...bu bahaneyle bi kurcalıyim bari ben de... modül ve dahili alıcı ile (panasonic gw30e) kullanıyorum...
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: nk61
Bu gece 3'te değişim olacak. D-Smart resmi siteden bilgiyi verdi.
arkadaşım...d-smart şebekesinde yeni değişim gerçekleşecek diye benim gecenin ilerleyen saatlerine kadar televizyon ve receiver karşısında bekleyip uykumdan fedakarlık yapmaya niyetim yoktur...!!!... -
forumdaş uykusuz kalın demedim sadece saat belirttim . uyursun kalkarsın o zaman zaten güncellenme olmuş olur :-) -
İnş. kalitede artarquote:
forumdaş uykusuz kalın demedim sadece saat belirttim . uyursun kalkarsın o zaman zaten güncellenme olmuş olur :-) -
quote:
quote:
Bu gece 3'te değişim olacak. D-Smart resmi siteden bilgiyi verdi.
arkadaşım...d-smart şebekesinde yeni değişim gerçekleşecek diye benim gecenin ilerleyen saatlerine kadar televizyon ve receiver karşısında bekleyip uykumdan fedakarlık yapmaya niyetim yoktur...!!!...
o saatlerde tvizleyen az olduğu için osaatte yapılıyor değişiklikler.yoksa gündüzde yaparlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: tplav
ne zamandır eurosport 2 hd ve bbc hd açılmıyordu...bu bahaneyle bi kurcalıyim bari ben de... modül ve dahili alıcı ile (panasonic gw30e) kullanıyorum...
bugün bendeki modüllü arkaşın lg tv sinde denedik.ondada bbc hd nin oldu tp sorunlu.
2d to 3d baya iyi oluyor.kanallar ama çözünürlük düşük oluyor.yakından izlemekte istiyor. -
quote:
O zaman BBC HD ve GW30 ile ilgili kötü haberi ben vereyim. Sinema TV SD ve HD kanalları ile aynı frekanstan yayın yapan BBC HD kanalı daha doğrusu o frekanstaki tüm kanallar (Sinema TV'ler, Kidz, BBC HD ve Sky Tech kanalları) Panasonic GW30'da sorunlu. Ben artık servis çağırmayı düşünüyorum ama servisin de yapacağı bir şey yok; eldeki yazılımlarla veya cihazdaki tuner ile bu frekansın sinyalleri kafasına göre kesilip geliyor. İzlemek istediğiniz zaman BBC hd açın görüntü ayarlarından ekran görüntüsünü kapatıp ses açık olarak 5-10 dakika bekleyin frekanstaki sinyali GW30 ancak o zaman alabilir. Onun dışındaysa ancak tesadüfen beklemeden izlersiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: engunaydin
quote:
O zaman BBC HD ve GW30 ile ilgili kötü haberi ben vereyim. Sinema TV SD ve HD kanalları ile aynı frekanstan yayın yapan BBC HD kanalı daha doğrusu o frekanstaki tüm kanallar (Sinema TV'ler, Kidz, BBC HD ve Sky Tech kanalları) Panasonic GW30'da sorunlu. Ben artık servis çağırmayı düşünüyorum ama servisin de yapacağı bir şey yok; eldeki yazılımlarla veya cihazdaki tuner ile bu frekansın sinyalleri kafasına göre kesilip geliyor. İzlemek istediğiniz zaman BBC hd açın görüntü ayarlarından ekran görüntüsünü kapatıp ses açık olarak 5-10 dakika bekleyin frekanstaki sinyali GW30 ancak o zaman alabilir. Onun dışındaysa ancak tesadüfen beklemeden izlersiniz.
zaten biss key olayı da can sıkıyordu, bir de böyle sorunlar varsa bi uydu alıcı gerekecek mecburen...
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X