Şimdi Ara

SİLİNSİN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asgari ücretle evlenilmez zaten bu devirde evinin kirasını bile ödeyemezsin doğru düzgün. Babanın işi büyük şans senin açından. Emin ol artık insanlar sıkıldı şehir hayatından imkanı olan hayvancılığa ve tarıma atılası var.

• Ulpro kullanıcısına yanıt

Allah işini gücünü rast getirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vict0ry kullanıcısına yanıt

Babamın işi şans ilkokul mezunu ve zeki bir insan bende onun kadar zeka yok malın tekiyim geçen bir sistem yapmış aklım hayalim şaştı neyi nasıl yapacağını bilen biri ben bi boktan çakmıyorum şimdiye kadar onların elinden büyüdüm.

• Spinazola kullanıcısına yanıt
    Karı kız şuanlık umurumda değil kendini yetiştirmiş kişiyi aklı başında herkes arar ama iş sadece kadınla bitmiyor

Hadi diyelim kötü bir mesleğin bile olsa seni sen olduğun için seven birini buldun aile sadece senle ondan oluşmayacak çocuğun olacak ve o çocuk babasını sadece akşam 2 saat oda yorgun argın gelmiş biri olarak görmek istemeyecek annesi istediği kadar bizim için yoruluyor tarzı konuşsun , paraya önem vermeyip her gün milletle konuşurken para önemsiz diye 2 saat edebiyat yapmak günün sonunda yemiyor para önemli bir şey ve para durumunu adam edene kadar isterse en iyi kişi karşıma çıksın ben yine yoluma bakarım

İşimden memnun değilim yorucu bir iş ama 20 ağustosta çıkacağım zaten 13 gün kalmış çokta takmıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt

E ne yapalım hocam kendi işimizi döndürüp çarkı çevirelim o zaman bu düzen böyle gidecekse.

• Up

• Zurnalog kullanıcısına yanıt

Ne gömdün adamı ya

• Hocam git babanın yanına öğretsin sana işi gec işlerin basina ben malım salağım deyip kaçmakla olmuyor bu iş ben ne salaklar gördüm cepleri dolu altındaki araba zekiyim diyenin ömrü boyu çalışıp alamayacağı cinsten işinin başına geç kaçırma fırsatı yürür gidersin bu işten

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Besyo mezunuymuş sanırım beden eğitimi öğretmeni veya antrenörsün ne güzel, o kadar emek vermişsin. Kpss ye çalışıp atansana. Çocukların hayatlarına dokunmak özgüvenini de geliştirir, sana güzel bir sosyal ortam da sunar, seni çok mutlu da eder. 

• buuuurak87 B kullanıcısına yanıt

Kpss çalışmak evde kapanıp 1 yıl buradaki işleri bir kenara bırakmam lazım formasyon almadım. Fakat taşındığım şehirde eski sevgilim var onu başka birileriyle görmek psikolojimi oldukça bozabilir. Ne yapacağım konusunda emin değilim. Babamın işlerini elime alıp ilerleyebilsem bana daha çok katkısı olabilir belki bilemiyorum. Kafam psikolojik dengem çok karışık.

• 26 yaşına girdim hayatımda hiç sevgilim olmadı yaşıtlarımın 2 tane çocuğu var

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

Ben 25 yaşında direkten döndüm kız arkadaşım evlilik vaatlerini sunuyordu sürekli ben kararsızdım kendime güvenip bir adım atmadım şimdi başkasıyla evlenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 10 Ağustos 2024; 11:28:43 >

En azından sevgilin olmuş benim hiç olmadı 12 kere reddedildim hatırladığım kadarıyla

Sağlık olsun illaki biri çıkar karşına canını sıkma maddi olarak refah düzeyin nedir

• engortos kullanıcısına yanıt

İnşallah hocam çabalayacağım hayat çok zor bir şeyler yapmak istiyorum ama imkanlar el vermiyor bazen

Maddiyatla alakası olduğunu düşünmüyorum aileden fabrikası olup benle aynı durumda olan arkadaşlarım var

• Yaş 33, işsiz ve sevgilisiz. İdolüm Luis Garavito.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Kısmet tamamen ama kendini sosyal ortamlara zorlamak en iyi seçenek başka türlü bulamazsın imkanı yok.

• ASgari ücretle fabrikada çalışcağıma ben olsam hayvancılık ve tarla işlerinin detaylarını öğrenirim işin içinde aktif olarak çalışarak. Bu bir vasıf çünkü herkesin yapabilceği bir iş değil.

İkincisi otur bir masaya kendine sor ben bu hayatta ne istiyorum nasıl bir hayat istiyorum köy yaşamında mutlu muyum ? Evlenmek mi istiyorum ? Para mı istiyorum ? Araba mı istiyorum ? Kariyer mi istiyorum ? Yurtdışına gitmek mi istiyorum. Bu soruların cevabını ancak kendin verebilirsin. Sonra kendi yolunu çiz ne ben ne başkasının tavsiyesi sadece kendi yaşam tarzına göre olucak seni en iyi sen bilirsin

Sosyal ortam ne hocam mesela ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.