SİLİNSİN < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 19 Eylül 2024; 1:0:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SİLİNSİN
-
-
Peder istiyor hayvan alayım çiftlik kurayım tarla işleyeyim ama bunların hiçbir bilgi birikimi bende yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Upload
Bir baltaya sahip olmaktan kastın işe girip çalışmakmı?
-
Maalesef son zamanlarda herkeste başarısızlık hissi çok yaygın lakin ülkenin durumu ortada ve yetenek değer görmediği ortamda var olamaz, memleket gençleri değerlendiremiyorsa sizin yapabileceğiniz bir şey yok
Bilgi birikimi daha çok maddiyat kendi işini kurma
İlk söylediğin kendinle alakalı onu bilemem ama maddiyat ve iş kurma dersen eskilerden bile borçla iş açıp veya kalan mirası satıp açanlar vardı.Artık bankalar müteahhitlere bile kredi vermiyor.
-
Bende akaryakıtta pompacı olarak çalışıyorum maaşımı biriktiriyorum özel güvenlik kursuna gireceğim bide lise kpss ye başvurdum güvenlik görevlisi falan olurum oradan para toplayıp bir şey için sermaye yaparım ayriyeten halk eğitime aşçılık dersleri için giriyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Babanın işini yap tabi batının ilmiyle.
Hocam çok zor inanın. Yürütemeyeceğimi düşünüyorum bir ton ıvır zıvırı makinesi yağmuru çamuru var.
Aslında aklımda bir iş var fakat altından kalkabilir miyim bilmiyorum. Şehir ortamına bilinen bir dükkan açmak işletme sahibi olup ilerlemek.
Nasıl memnun musun hayatından kızlar hep zengin kendini yetiştirmiş erkek arıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 6 Ağustos 2024; 23:56:54 >
Evlenmek de zor iş. Dügün, eşya dizmek falan zaten 1.5 milyon lira falan tutuyor. Ben de evlenmem muhtemelen. Bu parayı bakire, sevgilisi olmamış bir kız için harcayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
asgariye fabrikada amelelikle ömür geçmez babadan kalana devam en kötü birkaç sene sabret işin düzenini öğren bu devirde düz amelelikle hiç yol alamazsın.
-
Hayvancılık işinde inanılmaz para var
Ab yakinda iyice et uretmeyi yasaklayacak dolayisiyla eti buradan alacaklar buyuk bas kesimlik hayvan yetistirmeyi ogrenebilsem ogrenirim
2 tanıdık var bu isi yapan ikisi de suan dolar milyoneri + biri sonradan muteahit de oldu dolar milyonuna milyon katiyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vardı böyle biri 2.5 yıllık kız arkadaşımdı 2 ayda yaptığım salaklıklar yüzünden kaçırdım elimden.
Çürüyüp giderim başka da bir şey olmaz ama köy ortamını sevmiyorum bilmiyorum. Düzen çok karışık yoksa kafamda mı büyütüyorum anlamadım. Tarlaya göre ne kadar gider olur vs. bunları çevirmek oldukça güç
Uzaktan göründüğü kadar güzel görünmüyor hocam
Bu yaşta böyle düşünmen bana göre çok normal. Emin ol bu mesajı okuyan bir çok kişi ya bu durumda yada bu durumdan geçmiştir. Depresyonda gibisin. 20 sene şehirde doğup büyüyüp köye taşınıp 21 sene de köyde yaşamış biri olarak seni anlıyorum. Kendine yüklenme. Her şeyi zamana bırak. Ben kendime bir hobi bulmuş ve böyle sıyrılmıştım. 10 senedir bisiklet sürüyorum. Bisiklet bende bir tutku haline geldi. Sende seveceğin bir hobi bulabilirsin. Zamanın nasıl geçtiğini bilmiyorsun. Başlarda 2 km süremezken şimdi yılda 6000 km yapıyorum. Önce bisikletçi arkadaşlarım oldu. Onlarla topluluk oluşturduk ve şimdi ilçenin en fazla takipçiye sahip bir derneğe dönüştük. Bu süreçte hayatıma bir çok yeni insan girdi. Hayata bakış açım değişti. Yepyeni insanlar tanıdım. Bunu ben başardıysam bisikletle olmasa bile sende başarabilirsin. Yeter ki yaşadığın yerde olmayan bir şeyi, yapılmamış bir şeyi bul ve onu yap. Endişe ettiğin her şey rayına oturacak.
-
Konu için teşekkürler. Şimdi Epsilon ile konu sahibi arasındaki farkları ele alalım.
Konu Sahibi: 25 yaşında hayata dair umudu yok.
Epsilon: 33 yaşında hayata dair umudu yok.
Konu Sahibi: Mutsuz olmasına rağmen bir yerde çalışıyor.
Epsilon: Bilgisayar mühendisi olmasına rağmen hiçbir iş bulamıyor, aylardır aç.
Konu Sahibi: Sosyal ortam olanakları var, ama daha iyisini istiyor.
Epsilon: Sosyal ortam diye bir şey yok. Çünkü arkadaş da yok, para da.
Konu Sahibi: Doğru düzgün arkadaşı yok.
Epsilon: Arkadaşı yok. Ölse bundan haberi olacak ilk kişi komşuları olacaktır (haftalar sonra, kokudan ötürü.)
Konu Sahibi: Evlenecekti fakat hazır olmadığı için vazgeçti şimdilik.
Epsilon: En son bir kızla ne zaman yüzyüze konuştu hatırlamıyor.
Konu Sahibi: Kendine ait tarla ve hayvanları var ama henüz sistemi bilmiyor :/
Epsilon: Hiçbir şeyi yok ve hayattaki tek artısı kendisini sokağa atmayan ailesi. Onun da her gün lafını yapıyorlar.
Konu Sahibi: Kendine şöyle bir araç alıp antrenörlük yapma hayali var. Of of of :)
Epsilon: Bırakın aracı, açlıktan karnını doyuramıyor. Günlerdir kuru ekmek ile kahvaltı yapıyor. :) Araba ev almak gibi şeyler çalışırken bile hayaldi.
Ama sonuç olarak:
Konu Sahibi: Hayat çok zor geliyor, mutsuz :/
Epsilon: Mutsuz.
Benzer içerikler
- sıcak su torbasına kaç derece su konur
- sevgilinin telefonunda nelere bakılır
- banka saha satış temsilcisi yorumları
- kaç tekila shot kafa yapar
- kalorifer suluğu işe yarıyor mu
- 5g nedir zararları
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği nedir
- çay emojisi
- google çizim yap
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X