< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
80 Yaşına Kadar Yaşarım Sanan Tip
-
-
Bencil tiplerdir. kendi mutlulugunu herseyin herseyin ve herkesin ustunde gorur. Bunlara hicbisey olmuyor emin olabilirsiniz 200-300 yildan once ölmüyolar. Giren cikan iyi niyetli insanlara oluyo genelde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim kayınbabam olacak şerefsiz rahat 100 yaşar taşı sıksa suyunu çıkarır hiç bir rahatsızlığı yok dünyanın en cimri en man kafa adamıdır geçenlerde dr gitmiş kan vermeye sonucu almaya gittiğinde dr sen kimsin demiş sonuçları alıcam demiş dr baban mı demiş evet demiş babana söyle hiç bir şeyi yok demiş,
-
Adam sana kızını vermis hocam niye sövüyon adama yav :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tıp da ilerliyor bunun da etkisi var bence şu an ortalama yaşam süresi 70yıl fln trde
-
Olayın farkına varmak lazım bu hayat çok hızlı geçiyor ve hiçbir zevk ilk günkü hazzı vermiyor ahirete çabalamak lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cahapeli şirketin bana yaptığı zulümler yüzünden 50yi görebileceğimi sanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen baba
Babam aşı oldu taş gibi adamdı kalp krizi geçirdi çarşamba açık kalp ameliyatı olacak yari yariya sakat kaldi resmen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Millet dedesine falan bakıp ben de yaşarım diyor da öyle bir dünya yok. O adam köyde organik şeyler yiyerek fiziksel aktivite yaparak büyüyüp yaşamış.
Şimdi PC başında sağlıksız yaşayarak, binbir türlü paketli kanserojen gıda yiyerek takılıyoruz. O adamla aynı ömrü yaşayabileceğimizi düşünmüyorum.
Zaten bugün 50-60 yaş arasında olan nesildeki erkekler erken ölüyor hep, kendi babaları 90 yaşına kadar yaşamış olmasına rağmen üstelik.
-
Alakası yok. Gamsız olman yeterli. Babaannem öyleydi 100 yaşında öldü. Ketçap, mayonez ne varsa yedi. Şeker, tansiyon falan hiçbiri yoktu.
-
Aynen reis
Dedem babamdan sağlam omg
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X