Şimdi Ara

20 Yaşında Çocuklar Bile Kalp Hastası Oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hatta inanmazsiniz anjiyo unitesinin önünde beklerken ameliyata giren ufak bir kiz çocuğu bile gördüm içim bi tuhaf oldu 10 yaşında falandı kim bilir çocukta hangi damar sorunu veya kalp sorunu var

Allah'ını peygamberini seven bu berbat dünyaya çocuk getirmesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok kıymetli birisi bana bu konuda rehberlik ediyor. Hayvansal gıdalar damar tıkanıklığı konusunda riskli gıdalar. Bitkisel beslenmek iyi fakat ben hayvansal gıda tüketmeden duramıyorum. Et istiyor canım.

Krize giriyorum yemezsem.

Fakat damar tıkanıklığı kalitesiz beslenmeden kaynaklı olur. Ben bu nedenle fastfoodu tamamen bıraktım, lahmacun yiyorum en fazla pizza bile arada nadir. Patates cipsi bağımlılığım vardı onu airfryda yağsız kızartarak çözdüm.

Yediğimiz içtiğimiz çoğu şey sağlıksız. Geçen marketten çiğ köfte aldım adamlar çiğ köfteye bir sürü koruyucu ve yumurta basmışlar.  

• Knk sen 100 kilo diil misin omg

Gerekirse et de yemicen

Bak simdi tele1deki opdr beyefendiyi dinledim

Et yumurta hayvansal ne varsa yemicen diyo

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayatımdan ketçap, mayonez, işlenmiş diğer abur cuburları çıkardıktan sonra düzene oturdu diyebilirim. 116 Kilolara kadar çıkmıştım şu an 100 kilolardayım 99-90 arasında gezmeme az kaldı.

Spor gerekiyor. Hareket gerekiyor ama çok zorlamayacaksın. Gym mevzusunun bile bu yüzden boş olduğunu düşünüyorum. Çünkü sen ağırlık kaldırdığın zaman yine damar tıkanıklığından gitme ihtimalin var vücudun o hale olgunlaşmadığı sürece.

Ben mesela koşmuyorum postacı yürüyüşü yapıyorum yüzmeye gidiyorum.

Kilo vermenin en sağlıklı yolu bu fakat damarlarda plak birikmesinin birçok sebebi var. Sadece hayvansal gıdalar değil.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    quote:

Et yumurta hayvansal ne varsa yemicen diyo

kendi yiyosa şaşırmam

• Emmi plak yapan sey kolestrol

Kolesterol yapan sey de genetik faktörler + yağ

Ha bir de şeker hastalığı var tabi damarlari mahvediyor

Sistem çok basit aslinda ama sürekli zehir yiyoruz bizim nesilden 60a kadar sağlıklı kalan çok şanslıdır

Endüstriyel tarım ve hayvancılık içinden geçti bu işin.

Ben bu arada sebze ve meyvelerde kullanılan tarım ilaçlarının da aslında damar tıkanıklığı yapabileceğini düşünüyorum. Bazı ilaçlar o moleküllerin damarlarda toplanmasına neden olabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 01001101 kullanıcısına yanıt
    Yemiyordur çünkü 60 yas civarı ve gayet dinç maşallah

• Yeni Mesajhttps://www.yenimesaj.com.tr
    19 yaşındaki genç kalp krizi sonucu öldü
    https://www.yenimesaj.com.tr/19-yasindaki-genc-kalp-krizi-sonucu-oldu-H1555018.htm

Vay dünya vay

Gıda güvenliğinin arttırılması lazım. Tarım ilacına ya kısıtlama veya tamamen yasaklama gelmesi lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.