Hocam her ne kadar köy yaşamında mutlu olamasam da imkanlar dahilinde her şey gayet güzel. Evlenmek istemiyorum hevesim gitti zaten bu saatten sonra birini bulabileceğimi düşünmüyorum. Amacım kariyer yapmak ama gerekli imkanlarım yok. Yurtdışına kalifiyeli eleman alıyorlar artık bende bir meslek yok? Loser geldim loser gideceğim hayat gerçekten çok zor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SİLİNSİN (3. sayfa)
-
-
Etkinlikler faaliyetler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çirkin ve kısa biri o etkinliklere katılsa fayda edermi hocam pek sanmıyorum
Şansını dene ne kaybedebilirsin ki
Bende de boy pos tip var ama beyin yok neyi nasıl yapacağımı çözümle yemiyorum psikoloji çökmüş durumda boğazım düğümleniyor eski kız arkadaşıma yaşattıklarım yüzünden ne işim rast gidiyor ne de mutlu olabiliyorum tıkandım kaldım.
Hocam içimde en ufak bi özgüven kırıntısı dahi kalmadı kızların bi taraflarını iyice kaldırdılar düzgünce reddetmeyi bile beceremiyorlar kalp kırıyorlar artık bi kızın beni seveceğine dahi inanmıyorum annem bile sen beceriksizsin adam olsan yanında kız olurdu dedi doğum günümde
Bende aynıı durumdayım doğum günümde kız arkadaşım kutlamadı tabi sen düşün onu ne kadar üzüp hayal kırıklığına uğrattıysam
Köy ortamı sosyalleşmek açısından berbat bir yer hayatı kaçırıyorsun resmen çok kötü gerçekten babama yardım etsem işini gücünü toparlasam bir araba sahibi olurum belki. Kafam ve dünya düzeni o kadar karışık ki
Hocam sürekli olan bir iş değil 120 dönüm yerimiz var ve babam tek başına yürüttü bu işleri diyebilirim küçüklükten kalma hayat tecrübesi ve zekasıyla çoğu işi pratikleştirebiliyor benim pek kendime güvenim yok neyi nasıl yapacağım konusunda kafam çalışmıyor standart ezbere sistemle ancak işleri rayına sokabilirim hayat gerçekten zor ve meşaketli köy ortamından bunaldım evleneceğim kızla aynı kültürel değerlere sahiptik onu kaçırdığım için psikolojim bir hayli bozuldu kendimi bu zamana kadar yetiştiremediğimi o da anlayıp vazgeçti benden şimdi istesem de arasam da onun yerini dolduramıyorum.
Hocam siz ea dan hazırlanıyordunuz benim girdğim sene fena bir sıralama yapmamıştınız. Doğrumu hatırlıyorum?
uplayalım konuyu
Hayvancılık mı fitness mı sosyal ortam hiç yok köyde ya hocam
Abi hiç bir şey istemiyorsanız asker polis olmaya çalışın şartları iyi, iyi parası da var, hakları güzel. Hele ki besyo okuyan arkadaşlar kesinlikle bu işlere yönelmeli. Sen sporcusun
Polislik denenebilir hocam bunu düşüneceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X