Şimdi Ara

25 yaşında biri hayata yeniden başlamak için geç mi kalmıştır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
11.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 yıllık üniversite okumak istiyorum şuan ki mesleğimi/işimi tamamen bırakıp başka bir meslekte kendimi geliştirmek istiyorum kendimi yeni keşfettiğimi düşünüyorum yeni arkadaşlıklar başka bir şehir yada ülkede yaşamak istiyorum kafamda planlar var istesem yapabileceğimi biliyorum ama yaşımın çok geç olduğunu düşünüyorum askerede gitmedim daha 4 yıllık açıköğretim okuyorum büyük ihtimal 27 yaşında okulum bitmiş olacak 2 sene daha uzatabilirm 29 yaşında da bitirebilirim

şunu farkettim şuan ki hayatımla devam edersem hayatta hiç bir izim kalmayacak doğdum-büyüdüm-çalıştım-öldüm

olmak istediğim şey ise otomobil tasarımcısı(daha doğrusu hayatta olmayan bir şeyi hayal gücümle gerçek dünyaya aktarmak) resim yeteneğim var ama biliyorum ki bunlar resim çizmeye benzemiyor kendimi geliştirirsem bu alanda iyi bir yerde olurum diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderwet11 -- 27 Şubat 2012; 12:09:14 >

• Hayallerinin peşinden git derim,sonra son pişmanlığın faydası olmuyor ne yazık ki...
  • 12 15saati işte calısıp 3kurus para almak ıstıyorsan hayatın devam et ama okumalısın hocam guzel bır maaş guzel bır hayat ıcın
  • arkadaşlarında dedigi gibi okumalısın ve istedigin meslegi yapmalısın mesela otomobil tasarımcısı demişsin mesela 3000tl maaşı var ama bi bilgisayar mühendisinin 5000 - 6000 tl maaşı var bu işi para için degilde sevdigin için yapmalısın hangisinde rahat edicegini düşünüyorsan onu yapmalısın ben daha genç'im 15 yaşındayım inşallah polis olmak istiyorum bakalım hayırlısı ama okula hiç önem vermiyorum ne yapsam onuda bilmiyorum okula önem vermek için neyse sana başarılar
  • 50 yaşına gelmiş biri senin yaşadığın sürenin iki katını yaşamıştır ve hala hayat devam ediyordur ee??
  • Hiçbirşey için geç değildir.Bide şöyle düşün.Kimleri 5 kere sınava giriyor zar zor istediği bölümü kazanıyor,okuyor.Okurken 1 sene ara veriyor.Bunalıma giriyor iş arıyor ,dur şu askerlik sorununu kaldırayım diyor.Askere gidiyor vs .Zaten 27, 28 oluyor.
  • 23 yaşındayım üniversite 1. sınıf öğrencisiyim... yakın arkadaşlarımdan biri yeni 29 yaşında açıköğretim bitirdi ve amelelikten kurtuldu şimdi güzelce çalışıyor... hiç bir şey için geç değil bunu bil...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haklısınız geç değil tabi yorumlarınız için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: asderwet11

haklısınız geç değil tabi yorumlarınız için teşekkür ederim

Allah kolaylik versin hocam; calistiginiz surece emin olun yapamayacaginiz sey yoktur. ben universiteyi bitirdigimde 29 yasinda idim. ayrica hayatta gec kaldim diye birsey de yoktur.
  • kendimi yeni keşfettiğimi düşünüyorum gibi çok önemli bi cümle kurmuşken ama acaba geç mi kaldım gibi düşüncelere kapılmayın
    özlü söz uyduruyorum : keşfetmek başarmanın yarısıdır... şaka bi yana ne istediğini bildikten kendini tam anlamıyla tanıdıktan sonra önünüzde hiç bir engel duramaz

yolunuz açık olsun
  • Var oluşun sırrı korkusuz olmaktır. Ve daima yeni şeylere açık olmaktır. Keşfetmekten,öğrenmekten ve riskler almaktan korkma. Tabi ayarında bırak hepsini. Kendini bulduysan gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Devam et daha yolun başı.
    Bende 24 yaşındayım daha sonra yazıma devam ederim.
  • Akdeniz Üniversitesi İşletme bölümü okuyorum ve şuan aynı sınıfımda 55 yaşında biri var. Düzenli olarak tüm derslere katılıyor.
  • KİMSEYİ DİNLEME KENDİ SESİNİ DİNLE VE NE İSTİYORSAN ONU YAP HERKES BİRŞEY DER BİR ENGELDEN BAHSEDER BAŞKA YOL GÖSTERİR AMA SEN DOĞRU OLDUĞUNA İNANDIĞIN YOLDAN YÜRÜ HATTA YÜRÜME KOŞ
  • kenex'e katılıyorum 2. sınıf otomotiv teknisyenliği okuyorum ve sınıfımda birisi 28 diğeri ise 34 yaşında kişiler okuyor,üstelik 28 yaşında olan evli 2. öğretimdeyiz,hanımının yanında olmasına rağmen istikbalini düşünerek daha iyi bir yerde daha iyi bir kademede rol almak için okuyor.Tam yaşındasın asla pes etme.
  • 25 yaş yolun başı... şimdi ne yapmak istiyorsan yap... 5 yıl sonra 30 una geldiğinde ulen zaman ne çabuk geçti keşke 25 imde istediklerimi yapsaymışım diyeceksin....
  • quote:

Orijinalden alıntı: asderwet11

4 yıllık üniversite okumak istiyorum şuan ki mesleğimi/işimi tamamen bırakıp başka bir meslekte kendimi geliştirmek istiyorum kendimi yeni keşfettiğimi düşünüyorum yeni arkadaşlıklar başka bir şehir yada ülkede yaşamak istiyorum kafamda planlar var istesem yapabileceğimi biliyorum ama yaşımın çok geç olduğunu düşünüyorum askerede gitmedim daha 4 yıllık açıköğretim okuyorum büyük ihtimal 27 yaşında okulum bitmiş olacak 2 sene daha uzatabilirm 29 yaşında da bitirebilirim

şunu farkettim şuan ki hayatımla devam edersem hayatta hiç bir izim kalmayacak doğdum-büyüdüm-çalıştım-öldüm

olmak istediğim şey ise otomobil tasarımcısı(daha doğrusu hayatta olmayan bir şeyi hayal gücümle gerçek dünyaya aktarmak) resim yeteneğim var ama biliyorum ki bunlar resim çizmeye benzemiyor kendimi geliştirirsem bu alanda iyi bir yerde olurum diye düşünüyorum

hayallerinin peşinden git.

istediğin okulların %99 'u yetenek ile alıyor.

Bir kaç çizimini paylaşda yorum yapalım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.