Şimdi Ara

25 YAŞINDA ÜNİVERSİTE BİTİRMEK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 12 Nisan 2019; 23:27:2 >
  • Heyea kullanıcısına yanıt
    hocam aslında ben mezun olduktan 3 ay sonra 25e girecem yani siznile aynı hesaba geliyor
  • 30-40 yaşında üniversiteye başlayanlar var 3 sene nedir ki. Geriye dönüp 3 sene kaybı olsun isteyen milyonlarca insan vardır
  • Yıldız teknik mezunu mühendisim maaşım da gayet iyi.tekrar sınava hazırlanıp tıp okumayı düşünüyorum yaşım da 25.
  • PantheraPardus kullanıcısına yanıt
    KAÇ YAŞINDA MEZUN OLDUNUZ HOCAM
  • şu an okuduğun bölüm ne , yaşıt sayılırız ben de aynı duyguları yaşıyorum bölüm olarak hangisi ilgilimi çekiyor onu bile anlayamıyorum bazen bi hata yapmamak için iyi düşünüyorum bir yandan da bir kere daha hazırlanmak istemiyorum
  • SheKilLll kullanıcısına yanıt
    türk edebiyatı eşit ağırlık mezunuyum
  • Kerim Okanbay K kullanıcısına yanıt
    Kayra naber
  • Ben de aynı şekildeyim.Okulu dondurmayı düşünüyorum.1 sene daha hazırlancam.30 yıl kaybetmek yerine 1 yılımı feda edicem.
  • Yaşın hiçbir önemi yok, bir meslek 15-20 sene yapılamaz zaten geçti o devir, insanlar sıkılıyor, birkaç bölüm okuyup hayat dinamizmini kaybetmemek lazım. Ben makineciyim, mezun olduktan sonra yazılımla uğraştım, 2 sene tasarım mühendisliği yaptım şimdi robotik yazılım kısmında çalışıyorum. İlerde işin elektroniğine girerim belki kim bilir

Evlilik, çocuk gibi özgürlüğünüzü kısıtlayan planlarınız yoksa yardırın 70 ye kadar yolu var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Son of Hades -- 13 Nisan 2019; 0:31:58 >
  • mesele fırsatları değerlendirmek. yaş önemli değil. önyargılar baş belası oluyor o yüzden firatalari kovalamaya odaklanmak gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferit.izmir

KAÇ YAŞINDA MEZUN OLDUNUZ HOCAM
    23 yaşında
  • 24 yaşında bilkent ee'den mezun oluyorum. 19 yaşında girdim ve hazırlık okudum. 24-25 normal kardeş fazla takılma, 22 yaşında mezun olan çok azdır. kuzenim sdü makine'den 23 yaşında mezun oldu, 2 senedir işsiz güçsüz geziyor. değecek bir bölüm okursan sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40C5DD97E -- 13 Nisan 2019; 12:32:4 >
  • Tıpa başladığımda 18 yaşındaydım, 21-22 yaşında arkadaşlarım vardı. 24-25 yaşında abilerimiz ablalarımız da vardı. Bunlar daha 6 sene okuyacaktı düşün. Çoğu kaldı bıraktı falan zaten orasını boşverelim
  • Türkiyede hayata 32 yaşında başlanır genelde
  • Seneye 25 yaşında mezun olucam reis ne olacak 😂 gayet de mutluyum
  • olum 25 yaş nedir allah için 10 yıl önce 2009 yılında 15 yaşında bir veletti şu yaşı takıntı etmeyi bırakın bazı insanlar vardır normal bir insanın 60 yaşında kazandığı bilgi birkimini çalışarak 25-30 yaşında elde ederler istersen 35 yaşında mezun ol çalışmayla yine kapatabilirsin siz sevdiğiniz işe yönelin gerisi çorap söküğü gibi gelir
  • Dostum ben 95'liyim,geçen sene elektrik-elektronik müh. başladım,şuan 1. sınıfım(hazırlık okudum),hiçbir şey için geç değil,99'lularla 2000'lilerle birlikte okuyorum.Önemli olan hayallerini geç de olsa gerçekleştirmek.
  • ahaha ben öleyim o zaman 24 yaşında üniye başlıyorum bu yıl
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.