Şimdi Ara

25 YAŞINDA ÜNİVERSİTE BİTİRMEK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Phantom II

Dostum ben 95'liyim,geçen sene elektrik-elektronik müh. başladım,şuan 1. sınıfım(hazırlık okudum),hiçbir şey için geç değil,99'lularla 2000'lilerle birlikte okuyorum.Önemli olan hayallerini geç de olsa gerçekleştirmek.
    sınıfta dışlanıyor musun 18 yaşındakiler çocuk gibi gözüküyor mu arkadaş olabiliyor musun bende 95liyim bu yıl başlayacağım sorayım dedim.
  • 28,5 yaşında üniversiteyi bitirdim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 28 yaşında Jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun olmuş bir arkadaşım var, şu anda Hollanda'da Shell firmasında görev yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsayt Bozan Stoper

sınıfta dışlanıyor musun 18 yaşındakiler çocuk gibi gözüküyor mu arkadaş olabiliyor musun bende 95liyim bu yıl başlayacağım sorayım dedim.

Alıntıları Göster
    Çok arkadaşım var hocam,dışlanma durumu olmuyor,aksine saygı duyuyorlar,gelip tavsiye falan isteyen oluyor(2. ünim bu). Ben yaşımı hiç göstermiyorum,liseli gibi tipim var,yaşımı duyduklarında çok şaşıran oluyor,hazırlıktaki hocam bayağı şaşırmıştı
    Yaş önemli değil bizim sınıfta 42 yaşında olan da var.

• Özel mesaj gönderemiyorum yıldız teknik harita müh mezunuyum.o alanda mutlu olacağımı anladığım için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lise sonrası 1 sene boş (dersane + sınava hazırlık) + 1 sene boşu boşuna üniversite hazırlık + 4 yıl fakülte.24 yaş = mezuniyet + başvur,bekle,git,gel 1.5 yıl yedek subay olarak askerlik + üstüne dönüp geçirdiğim garip gureba 5-6 ay ile bu yaz tam olarak 26 yaşında olacağım.İş mi? O da ne Çok da acele edilecek bir şey yok.Bu ülkede sen ne kadar istesen de, eğer dört ayağının üzerine düşen bir insan değilsen, biraz da olsa şansın yoksa, hayat öyle hemen başlamıyor, başlayamıyor zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 14 Nisan 2019; 18:52:51 >
  • 21 yaşında üniversiteye girdim, 25’te mezun oldum. mezun olur olmaz askere gittim. gelince 1,5 yıl bankacılık yaptım. sonra havalimanına girdim. 32 yaşında yüksek lisans yaptım (sınıfımızda 40-45 yaş aralığında öğrenciler vardı). Danışman hocamın ısrarı ile işi bırakıp doktoraya başladım. hem doktora yaptım, hem bir vakıf üniversitesinde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak çalıştım. çok para kazanmıyordum ama sevdiğim işi yaptığım için çok mutluydum. ardından yar.doç’luk sınavları falan derken devlet üniversitesine kapağı attım. Yaşım 38

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.