Şimdi Ara

250.000$ Popomundo oyun parası 8 YTL - [GG] + [İş bankası havale]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gittigidiyor üzerinden ve İş Bankası'na havale ile 20 adet 250.000$ Popomundo oyun parası satıyorum. Ödemeyi yapanlarla irtibata geçilip oyun içinde para karaktere aktarılacaktır. Havale ile ödeme yapmak isteyenler özel mesaj yoluyla hesap numarasını öğrenebilirler.

Gittigidiyor ürün linki -> http://urun.gittigidiyor.com/POPMUNDO-250-000-Oyun-Parasi_W0QQidZZ11491830

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atiati -- 20 Temmuz 2008; 23:23:48 >

• karakter ismi ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

karakter ismi ne
    250000 ve 8 ytl süpper bi teklif
  • quote:

Orijinalden alıntı: SudaEriyenAspirin

karakter ismi ne
    Oyundaki karakter ismini karakter güvenliği için sadece işlem yapanlara söyleyeceğim. Ama karakter 380+ günlük ve oldukça güvenilir, bunu işlem yaptığınızda karaktere baktığınızda kendiniz de görebilirsiniz.

İşlemlerin iki taraf için de hızlı ve güvenilir olması durumunda satılan adet artırılacaktır.
  • Nasıl güvenebiliriz sana? Ayrıca fiyatıda uygunmuş. Almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 007jami

Nasıl güvenebiliriz sana? Ayrıca fiyatıda uygunmuş. Almayı düşünüyorum.
    Sizin için yeterli olur mu bilmiyorum ama şimdiden bir satış yaptım gg üzerinden onun yorumuna bakaiblirsiniz. Ayrıca ciddi olarak almayı düşünüyorsanız popmundo karakterimi inceleyebilirsiniz.

Bunların dışında da zaten 3-5 kuruş için hile hurdaya başvurup insanlarla tartışacak biri değilim. Almayı düşünenlerle MSN üzerinden konuşabilirm güvenilirlik hakkında kafasına herhangi bir şey takılan veya sorusu olanlarla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiati

Sizin için yeterli olur mu bilmiyorum ama şimdiden bir satış yaptım gg üzerinden onun yorumuna bakaiblirsiniz. Ayrıca ciddi olarak almayı düşünüyorsanız popmundo karakterimi inceleyebilirsiniz.

Bunların dışında da zaten 3-5 kuruş için hile hurdaya başvurup insanlarla tartışacak biri değilim. Almayı düşünenlerle MSN üzerinden konuşabilirm güvenilirlik hakkında kafasına herhangi bir şey takılan veya sorusu olanlarla.

Alıntıları Göster
    Ben almayı düşünüyorum. Karakterinin adı ne. Eğer uygun değilse pm den de söyleyebilirsin.

Ayrıca pmden mesaj atmıştım onuda cevaplarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007jami -- 20 Temmuz 2008; 22:28:45 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben almayı düşünüyorum. Karakterinin adı ne. Eğer uygun değilse pm den de söyleyebilirsin.

Alıntıları Göster
    özel mesaja cevap verildi
  • quote:

Alıntıları Göster
    enresi uygun ehuehu 250.000 gibi küçük bir miktar için 8 ytl verilir mi görende 5m filan sanıcak paranıza yazık ya ama tabi siz bilirsiniz durumunuz o kadar kötüyse alabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

enresi uygun ehuehu 250.000 gibi küçük bir miktar için 8 ytl verilir mi görende 5m filan sanıcak paranıza yazık ya ama tabi siz bilirsiniz durumunuz o kadar kötüyse alabilirsiniz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Surround

8 - 10 ytl ye 5 m veren varsa 50 milyon $ alim ben ? 500 000 $ 16,70 iken 250 000 $ 8 ytl

• quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

Alıntıları Göster
    quote:

Tabi fiyat size pahalı geldiyse bişey diyemem ama şöyle bir örnekle durumu anlatayım: İnsanlar vip almak için 11 ytl civarı bir para veriyor ve bu parayı verenlerin büyük kısmı da vip nin pek bir faydasını göremiyorlar çünkü para kazanmayı bilmeyen için kolay iş değil popmundoda para kazanmak.

Ayrıca oyun içinde para satışı yapabilecek kadar para kazanmak için de ne kadar uğraş gerektiğini eğer karakteriniz varsa tahmin edersiniz.

Yani diyeceğim şu ki, bence fiyat olması gerektiği gibi ve kariyerine başlamak için gerekli ihtiyaçlarını karşılamak üzere başlangıç için bir miktar paraya ihtiyacı olanlar için güzel bir fırsat. Tabi seçim sizin, iyi oyunlar...

• quote:

quote:

Tabi fiyat size pahalı geldiyse bişey diyemem ama şöyle bir örnekle durumu anlatayım: İnsanlar vip almak için 11 ytl civarı bir para veriyor ve bu parayı verenlerin büyük kısmı da vip nin pek bir faydasını göremiyorlar çünkü para kazanmayı bilmeyen için kolay iş değil popmundoda para kazanmak.

Ayrıca oyun içinde para satışı yapabilecek kadar para kazanmak için de ne kadar uğraş gerektiğini eğer karakteriniz varsa tahmin edersiniz.

Yani diyeceğim şu ki, bence fiyat olması gerektiği gibi ve kariyerine başlamak için gerekli ihtiyaçlarını karşılamak üzere başlangıç için bir miktar paraya ihtiyacı olanlar için güzel bir fırsat. Tabi seçim sizin, iyi oyunlar...

Alıntıları Göster
    1 referans varmı DH de?
    2 kontörle hallediyormusunuz

avea 150 kontör göndersem mesela(23ytl)
    750k para da ben önce parayı alırım sonra yollarım kontörü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Grisevic -- 21 Temmuz 2008; 19:39:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: A.Grisevic

1 referans varmı DH de?
    2 kontörle hallediyormusunuz

avea 150 kontör göndersem mesela(23ytl)
    750k para da ben önce parayı alırım sonra yollarım kontörü...

Alıntıları Göster
    Kontör ile satış yapmıyormuş. Ben havale yolunu kullanacağım.
  • quote:

Kontör ile satış yapmıyormuş. Ben havale yolunu kullanacağım.

Alıntıları Göster
    Atiati arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Alışveriş sorunsuz ve istediğim şekilde gerçekleşti. Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim...

Tekrardan teşekkürler atiati.

• quote:

Atiati arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Alışveriş sorunsuz ve istediğim şekilde gerçekleşti. Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim...

Tekrardan teşekkürler atiati.

Alıntıları Göster
    Ne demek, güven sorunu duyan arkadaşları anlıyorum ama emin olabilirsiniz ki hiçbir haksız işe girişmem.

• quote:

Ne demek, güven sorunu duyan arkadaşları anlıyorum ama emin olabilirsiniz ki hiçbir haksız işe girişmem.

Alıntıları Göster
    bro mesaj attım özelden forum morumdan anlamam google yasdım bu cıktı bnde almak istiorum 500.000 ama vip üyelik yok bana ulaş msni werdm pmden
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepresiph

bro mesaj attım özelden forum morumdan anlamam google yasdım bu cıktı bnde almak istiorum 500.000 ama vip üyelik yok bana ulaş msni werdm pmden

Alıntıları Göster
    Arkadaşım ben ankaradayım yüzyüze alışveriş yaparmısın ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcible

Arkadaşım ben ankaradayım yüzyüze alışveriş yaparmısın ???

Alıntıları Göster
    pfff nerdesn abi yaa msj bekliorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepresiph -- 20 Kasım 2008; 4:23:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepresiph

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: deepresiph

Ben de ayni fiyata satabilirim.Kontorle de olabilir hatta:) referanslarim var forumdan problem cikmaz merak etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: korayhan11

quote:

Ben de ayni fiyata satabilirim.Kontorle de olabilir hatta:) referanslarim var forumdan problem cikmaz merak etmeyin.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: korayhan11

quote:

Ben kefil olabilirim.

Abi gel şu msn e banada para lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.