Vallahi kafayı sıyırmak üzereyim...Hepsi burada ...gold...vatan şaş computer...forum donanım...fotokritik...vs geiznmediğim site kalmadı...ne alacağını bilememek ne kadar kötü bişey...Fujının 250 liralık bir modeline takıldım...10 fotodan sonra pil bitiyormuş...Olımpusa baktım...sesli videsou yokmuş...Canona bakındım...Nikona baktım...hepsi birbirinin aynısının tıpkısı...yani Tayvan veya Çinde ucuz işçilik gücüyle marka konulan ürünler...beni ilgilendien LENS değilmi...Herkes Canon..Nıkon diyor...bunlardan şaşma diyor...Şnayder Zeıss mı neymiş...o lensler süpermiş...kafam çok karışık...ben halen ne alacağıma karar veremedim...
Makinamla motor gezilerine gittiğimde fotolar çekmek istiyorum...motor üzerindede hareket halinde çekebilirim...yani titreşim aza insin...
Kızımın sesli kaliteli videsounu çekmek istiyorum...3 yaşında ve düzgün bir fotosu yok yavrımın...
hani olursa...boş zamanlarda macroda çekmek isterim...olursa ballı börek...olmasada olur...
vpc s70 nasıl hocam...7 megapiksel...fiyatıda makul gibi...quıck tıme denilen şey kalitelimi olur...yani video çekerken...izlerken...2.5 inçde güzel...
alaka için teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: pirekare
En güzeli Samsung alman gibi... Bu fiyatlarda ve güzel çekim yapar ve kullanımı pratiktir...
vpc s70 nasıl hocam...7 megapiksel...fiyatıda makul gibi...quıck tıme denilen şey kalitelimi olur...yani video çekerken...izlerken...2.5 inçde güzel...
alaka için teşekkürler...
yeni bir ürün. onun için kimsenin fazla bir bilgisi yok. quicktime en kaliteli format. fakat fazla yer kaplama gibi bir yönü de var