Şimdi Ara

250-300 tl arası telefon tavsiyesi lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşım sormuştu, epey baktım ama işin içinden çıkamadım. Samsung S5233W istiyor, onunda fiyatı 300 tl civarlarında. Sizce bu telefonu alalım gitsin mi, yoksa "XXXX marka-model telefon dururken sakın o paraya S5233W alma" mı dersiniz?

Aradığı özellikler kamerası iyi olsun-wifi olsun-fazla büyük olmasın. Aslında tüm bunları sağlıyor Samsung ama belki bu paraya daha iyi bir marka-model bulabiliriz diye açıyorum konuyu. Yardımcı olabilecekler varsa şimdiden teşekkürler..

• kamerası bir işe yaramaz.

wifi'de bir işe yaramaz internet deneyimi yaşayamazsınız o telefonla.

2.el garantili bir ürün alması çok doğru olur.

BB Storm'lar o fiyatlara bulunuyor biraz yükseğe Wave alınabiliyor ve bu yazdığım telefonlar Star-monte gibi telefonlardan çok çok daha iyidir.

illa ucuz olsun kamerası güzel olsun diyorsanız K850i gibi w995 gibi w902 gibi telefonlara bakmalı.

en azından fotoğraf çekebilin biraz multimedya yaşayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 3 Nisan 2012; 18:44:05 >
  • Sıfır istemiyor işte. Öyle aman aman bir telefon kullanıcısı olmadığı için bana sanki yeterli olur gibi geldi özellikleri. 2. el olsa güzel aletler bulunur dediğiniz gibi ama illa sıfır olacakmış :)

Merak ettiğim, bu fiyata daha iyi bir alet varmıdır?
  • 320 TL Vodafone 945 android 2.1 fiyat/performans telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wRei

320 TL Vodafone 945 android 2.1 fiyat/performans telefonu.

Şimdi baktım, gerçekten güzel telefonmuş. Hepsiburada'da 300 tl - 6 taksit.. Büyük ihtimalle bunu alırız. Teşekkürler :)
  • eğer sıfır almak istersen nokıa c3-00 alabilirsin ama sıfır olmaz dersen bb düşünebilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.