Şimdi Ara

250 - 350 TL Arası Fotoğraf ağırlıklı Yazıcı Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yaklaşık bir 10 gündür fotoğraf baskısı alabilecek yazıcı araştırıyorum, ancak beğendiğim modellerin bir çoğu stoklarda bulunmamakta. Beğendiğim modeller; Canon MG5450, Epson PX710W vb. ancak hiçbirisi stoklarda bulunmamakta. Stüdyo kalitesinde fotoğraf yazıcısı alabilen, wifi özellikli, tabletten sd, microsd karttan doğrudan çıktı alabilen, tarayıcı özelliği olan bir yazıcı aramaktayım.

Bütçeme uygun 250 - 350 TL arası yazıcı tavsiyeleriniz varsa sevinirim.

• ArkIn kullanıcısına yanıt
    eğer tek fonksiyonlu ve kart/usb girişi olmasın ama fotoğraf baskısı kaliteli olsun derseniz canon ip7250 bütçenize uygun bir cihaz illede tarayıcılı fotokopili kart girişi olsun fotoğraf baskısındada çok iyi olsun diyorsanızda öncelikle canon mg7150 veya 6350 onlar pahalı gelirse fotoğraf baskı kalitesi biraz daha zayıf olan canon mg 6450 veya mg5550 modellerini inceleyin. adı geçen bütün yazıcılar pgı550 - clı 551 kartuşları kullanır uyumlu kolay dolan kartuşlar ile baskı maliyetinizi çok aşağılara çekebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem baskı malzeme -- 18 Mayıs 2014; 19:22:56 >
  • Tesekkur ederim, canon mg7150 benim de takibimde.

Epson ve brother marka yazici var mi alternatif olarak? Yine kolay dolan kartus avantajli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Epson l110 bakabilirsiniz, orjinal tanklı sistemi var.orjinal mürekkeplerinin fiyatları
    da çok uygun.

Edit: çok fonksiyonlu arıyormuşsunuz,l110 da wifi tarayıcı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 18 Mayıs 2014; 20:49:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ArkIn kullanıcısına yanıt
    rica ederim aslında masaüstü fotoğraf baskısında en meziyetli yazıcılar 6 kartuşlu epsonlardır ancak türkiyede bu ürünler artık satılmıyor sadece L800 var o da yazdığınız bütçenin çok üstünde ve tek fonksiyonlu bir cihaz. bu yüzden onu yazmadım bile ancak yazılan bütün canaonlardan daha iyi fotoğraf basar ona şüphe yok. şunuda eklemeli bütün mürekkep püskürtmeli yazıcılar fotoğraf kağıdına baskı yapar. ancak siz kaliteli foto basmak istediğiniz için bu modelleri önerdim eğer herhangi bir besleme sistemli canonun yahut ilk alımda biraz tuzlu olsada sonrasında kartuş masrafı yapmayacağınız orjinalden tanklı bir epson L210'nun fotoğraf baskıları sizi tatmin edecekse bunlarda alternatifler içerisinde yer alır tabi. her ne kadar 2. el inkjet makine almak çok çok büyük risk isede elden çıkarmak istenilen sağlam bir epson PX serisi (660, 700 ler, 800ler) cihaz 2. el bulunabilir herhangi bir sorunu yoksada hiç düşünülmeden alınmalıdır ama sorunsuz olduğuna emin olunduktan sonra.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.