Bildirim
250-350 tl arası sessiz süpürge
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Torbalı-torbasız? -
Torbalı,
miele,
siemens,
elektrolux olabilir -
Bence süpürgede büyük markalara kanmayın, Miele'in Dartyde bi modelini inceledim, plastik kalitesi ve hareket kabiliyeti hiç hoşuma gitmedi.
Ben Delonghi kullanıyorum memnunum sırf sessiz olduğu için aldım, 1. kademede bebeğin yanında bile çalıştırıyoruz. -
quote:
Orijinalden alıntı: albati
Bence süpürgede büyük markalara kanmayın, Miele'in Dartyde bi modelini inceledim, plastik kalitesi ve hareket kabiliyeti hiç hoşuma gitmedi.
Ben Delonghi kullanıyorum memnunum sırf sessiz olduğu için aldım, 1. kademede bebeğin yanında bile çalıştırıyoruz.
delongide olabilir,sessiz olması emişi güçlü olan bir marka olsun servis olsun yeterli,mieleyi birebir test ettim arca magazasında süper bir şey ayrıca incelemesini - testlerini izledim. -
Benim dediim modeli 200 TL civarıydı üst modellerini görmediğim için yorum yapamıcam. Açıkçası o ürünü görünce Miele süpürgeler gözümden düştü. -
quote:
Benim dediim modeli 200 TL civarıydı üst modellerini görmediğim için yorum yapamıcam. Açıkçası o ürünü görünce Miele süpürgeler gözümden düştü.
siz sizdeki modeli söyleyin yarım mediaya gidebilirim,birde ona bakalım 2 tane alacagız. -
363 tl miele vardı bir ona bakın isterseniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Perefesör
quote:
Benim dediim modeli 200 TL civarıydı üst modellerini görmediğim için yorum yapamıcam. Açıkçası o ürünü görünce Miele süpürgeler gözümden düştü.
siz sizdeki modeli söyleyin yarım mediaya gidebilirim,birde ona bakalım 2 tane alacagız.
Benim kullandığım model bu.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X