Şimdi Ara

250 bine ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1. dairemiz bana hediye olucak tabi üniversite yi okursam evin ederi 200 binle 250 bin arası üniversiteye 2.5 sene var tabi fiyatlar daha çok yükselecektir zamanla 250 bine ne yapmalıyım 50 bine güzel bir kafe açma planım var çok istiyorum zaten üniversite bitince ve mesleğimi elime alınca olucak ve bi araba almak istiyorum şimdi sizce o parayı ne yapsam iyi olur ?

Ev önemli diyenler burada yaşamak istemiyorum zaten ileride alirim bi şekilde.

Bunu düşünmek çok erken napiyim merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawrence7 -- 25 Mart 2018; 22:31:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evin yaşı, yeri, kaç + kaç olduğu ve şehire göre fiyat artışı değişir. Ancak konut fiyatları öyle eskisi gibi yükselmiyor. Yıllık artış enflasyonun altında.

Kafe açarsan başında durmadığın sürece yatırdığın parayı çöpe atmışsın demektir.

Konsept önemli, yer önemli... 50bin'e şu an bile vasat bir kafe zor açılıyor, güzel bir kafeyi nasıl açacaksın merak ettim. Tabi 40 metrekare gibi bir yere açarsın benim bahsettiğim en az 200 metrekare kadar olan bir kafe. (Mutfak+kapalı ve açık oturum alanı dahil)

Benim tavsiyem sektörü bilmiyorsan girme, bir sürü genç girişimci batıyor benzer sebeplerden. Kendi mesleğin olmayacaksa yüksek paralar yatırma ticarete. Onun dışında yatırım için, mevduat ve döviz öneririm. Yıllık %12 ila %20'ye kadar getirisi var mevduat+dövizin(özellikle euro)

şu an bu kadar getirisi olan başka bir yatırım elemanı yok, borsada iyi tüyolarla daha yüksek yatırım yapabilirsin ama dövizden kat be kat risklidir ve bilgi gerekir. O yüzden tavsiye etmem

Konut artık eskisi gibi yıllık %25 artışın olduğu bir sektör değil, enflasyondan az artıyor endeks.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.