<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by civil</i> <br />opsiyonel olarak raid ve sata filan olan modelide var bildiğim kadarıyla o yüzden onlarıda içeriyor.Yani olanıda olmayanıda içeriyor korkmadan yükleyebilirsin.Sıcaklığının anında 10 derece birden düştüğünü görünce şaşırma sakın :)) (Epoxa özendi galiba abit de) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
saol civil kardeş yükledim ve dediğin gibi 10 derece düşük gösteriyo nerdeyse nb ile cpu aynı çıkacak aralarında sadece 3 derce fark var demekki nb ye müdahale olmamış :)) bide benim harddiskin smart özelliğine ulaşamıyodum bu biosla o saorun da halloldu ..
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by PoLicE</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by §entinel®</i> <br />Ayın 14 'de çıkan yeni NF7 V2.0 update ile abit NF7 V2.0 boardlar artık 300 mhz FSB desteği veriyor. Yani su anda 250 benim için baslangıç olacak.
BIOS update ile 300 MHz destek geliyor demek. NF7 v2.0 ile 250 MHz fsb "başlangıç" olacak demek. Hmm, ya birşey demiyim, dalga geçmiyim diyorum ama zorluyorsun yani. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Deme dur olm karistirma ortaligi adam yapicam diyor , once bi 250 yi gorelim ondan sonra 300 yapmasada olur zaten :)
Yazıcıoğlu, eğer o yazdığın 7 şartın hepsi biraraya gelebiliyorsa zaten o en başta yazdığın 250 fsb limitide zaten false olmuyormu..o 7 şart olduktan sonra limit falan olmazki?? 250 de olur 350 de..
HEHE işte her oc cunun hayali 7 şart. Hocam nerde 350fsb de çalışacak anakart. Ha bu arada oc şartı 7 olsun uyarmı.:))
valla 350 yi bilmemde bizim NF7 ler yeni bios ile artık 300 e ulaştı seçenek olarak tabi..yaparmı yapmazmı işlemcisine rastlamadıktan sonra bir sır yani..
Niheh
[Deleted by Admins]
Sana da niheh
yalan başkası yalan 220 den de supheliyim yalan başkası yalan
7-8 ay içinde çipsetler değişip 250-260 fsbye çıkabilen anakartlar çıktığında, "BEN SİZE 250 FSB BAŞLANGIÇ HEDEF 300 DEMİŞTİM DE İNANMAMIŞTINIZ LAMERLAR" tarzında bir post okuyacağız, ben söyliyeyim de siz kendinizi şimdiden hazırlayın [:p].
muhahaha
pol +1
Bekleyip görmek en iyisi ama olumsuz.. Şu benim fxide 10500 2001se puanına çıkartsa formülünüde yazsa iyi olur.. ben zorluyorum 275-500 mhz 8015 aldı :(
Olsun kaldırıyor şimdilik oyunları.
Onada bi el atsan hadi sana zahmet.
Neyse kolay gele..
Saygılar.
ha birde yukarıda overclock yaptığın anakart ve işlemciye 11.5*220 demişssin saygılar simgesi koymuşsun. Bu sivrilmenin amacı nedir.Yani ne olmuş iyi soğutma iki ıvırzıvır kodlu ram işlemci anakart ile zaten çıkılabiliyor o fsbyeki burda daha fazlasını yapanda var.250yi görmeden paçaları sıvama derim. Yok yapamıyorum dediğin zamanda bi topic açarsan 250 fsb yalan oldu başlıklı bir yazı asarsın. Amacım sadece biraz zorun altını çizmek gibi.peltier yada su soğutma ile belki derim ama 245 yapabilirsin en fazla benim görüşüm . Tabi herşey yolunda giderse cumaları kaçırmazsan o.c yapmadan iki rekat namaz kılarsan belki..
Neyse Kolay Gelsin Tekrar fazla kafayı ütüleme bu işlere hepsi boş sen 250 yaparsın yarın öbürü 300 yapar bekle zaten çıkıcak adam gibi anakartlar millet o.cleri çatır çatır yaptı bi sen ek*****ssin gibi inandırıcı gelmeyen(hic yoktan bana) bir topic asmışsın.
Saygılar .
loser kardeş sakin ol 250 zaten yalan oldu sentinelde yalan oldu ehuhe
pol +1. neyın mucadelesı bu anlamadım ben 2400 mhze cıkan barton ıle abıt anakart bulsam takla atıcam .adam 250 baslangıc 34324234 hedef dıyo.3dmark yoksa kımse sana ınanmaz polun dedıgı gıbı.