250 lik maxtor sata árddisk aldim ama format atamiyorum.normalda actigimda gozukuyor.iki tana harddiskim var biri ide yeni aldigim sata.sataya windowsu yukleyemiyorm bir kez yukleyip silmistim simdi tekrar yapiyorum olmuyor konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar kapsamli anlatirsa memnun kalirim
kardeş anakart ile beraber gelen cd den sata driverlarını bi diskete at win kurulumunda Sata yada Raid Aygıt Yuklemek İçin F6 ya basın diyo F6 ya bas bişey olmayacak kurmaya dewam edecek panik yok sonra senden sata driver disketini isteyecek disketi tak sonra kuruluma dewam
Anakartın ne ? Anakartın cd si içinde sata Make disk vardir eger cd yoksa üreticinin sitesinden bu 1 disketlik yazılımı indir XP yi kurarken F6 Ya basınız diye mavi bir ekran gelir Burada f6 ya bas disket sürücüde olsun ve gerekli yönergeleri izle hatta bu işlemleri yaparken P-ATA Hdd yi cıkart kafanı karıstırmasın.. yeni Aldıgın S-Ata hdd kurulumu bitirdikden sonra bagla...
disketten islem yapamiyorum anakart disket surucusunu tanimiyor.disketten baska yukleme durumu olmazmi bi hdd icin anakartimi degistireyim.benim anakart asus a7n8x delux,anakartla ugrasirken sanirim disket veri yolunu bozmusuz
quote:
Orjinalden alıntı: uzak72
disketten islem yapamiyorum anakart disket surucusunu tanimiyor.disketten baska yukleme durumu olmazmi bi hdd icin anakartimi degistireyim.benim anakart asus a7n8x delux,anakartla ugrasirken sanirim disket veri yolunu bozmusuz
Bios 'dan Flopy nin acik oldugundan emin ol 1.44 flopy secili olsun ve Flopy nin arızalı olabilirmi? disket veriyolunu nasıl bozdun hocam...
bios ayarlarini yaptim disket surucunun ondan kaynaklanmiyor bende olan disket surucuyu arkadasin bilgisayarinda denedik gayet guzel calisiyor ama benim bilgisayar in ana kartindaki disket surucu kablosonun yerinde bi problem olmustu bu nedenle tanimiyor.baska bir yolu yokmu acaba, mesela boot cd si hazirlasam o sekilde tanitamammi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme