Şimdi Ara

250 W psu Yeterli Olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. İmzamdaki İntel 775 pin anakarta pentium 4 3 ghz, 250 GB Sata2 samsung hdd, 8500GT 512 MB Ekran kartı ve 1 GB Ram taksam 250 W Inca marka psu yeterli olur mu? Elimde başka bi psu daha var ama o 300 W Markasını bilmiyorum tanıdık bi marka değil büyük bi ihtimalle bu değer gerçek değildir. Sadece arkaya egzoz fanı takacağım
    Edit: Elimdeki PSU'lar:

Bu Casecom psunın satası yok. Ve Anakart pini 20 pin +4 pini yok sorun yaratır mı bilmiyorum.

Bu psulardan birisi temmuza kadar yetse yeter. sonra yeni psu alacağım zaten. Yeterli olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vahit.lafci -- 8 Mayıs 2011; 18:44:18 >

• Pentium 4 işlemciler fazla güç tüketir, bir de 8500gt gibi harici ekran kartı kullanıyorsan 250W güç kaynağı birkaç ay içinde elinde kalabilir bence biraz daha kaliteli bir 300W çözümüne yönelmen çok daha mantıklı olur.

Everest üst kalite değildir ancak en azından gerçek 300W, peak 350W
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=117123

Gerçek 350W istiyorsan üstüne bir 7 tl daha koy bunu al derim
    http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/tx-real-350w-atx-siyah-guc-kaynagi_30.016.9988.0002.htm

• thermaltakenin sitesinden psu calculatora girdim de oda 351 W diyor. yeni psu yolu gözüküyo herhalde. 2. psuyu takabilmem mümkün mü? Yada 250 W psumu satabileceğim bir yer? garantisi yok psunun
  • 2. psu gibi seçenek yok.yeni psu almanız gerekiyor bu durumda kalite bir 350W psu sıkıntı yaşatmaz şu durumda.
  • Daha yeni bi yerde gördüm. Arkadaş pentium 4 3 ghz işlemciyi 3.2 de çalıştırıyormuş. 9400 GT Ekran kartı takılıymış ve ekran kartını oc yapmak istiyomuş 250 W ile. biraz yapmış ama dahada ileri gitme diyolardı. Fazla da yüklenmeyeceğim zaten kaldırmaz mı 250W ?
  • 300W'lik PSU'yu kullanin, yeterli olur. Sisteminiz en fazla 200W cekecek cunku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fract4l

300W'lik PSU'yu kullanin, yeterli olur. Sisteminiz en fazla 200W cekecek cunku.

Markası tanıdık bi marka değil. Gerçek 300W vereceğini sanmıyorum malesef. Ama denerim teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850W PSU YETERLİ GELİR Mİ
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en az gerçek 300 watt power kullanmaya çalışın yada 0 50 tl ye 400 watt firsby powerler var bütçeniz varsa bunu alın rahat bi şekilde kullanın
  • ya aslında 1.5 2 ay felan idae edebilse, diğer makinaya 500 W psu almayı düşünüyorum inca 88 tl. çıkan asus 350 W ı da makinaya takarım da idare edebilir mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWorldLord

500 W psu almayı düşünüyorum inca 88 tl.

tavsıye etmem bu psu yu
  • benim önerdiğim power bile seninkinden daha iyidir ben 1.5 yıl firsby 400 watt kullandın 4 çekirdekli ve 2900 ekran kartı ile
  • 400 W da yetersiz diye düşünüyorum. incanınki neden iyi değil acaba ?
  • Elimdeki PSUlar:

Bu Casecom psunın satası yok. Ve Anakart pini 20 pin +4 pini yok sorun yaratır mı bilmiyorum.

Bu psulardan birisi temmuza kadar yetse yeter. sonra yeni psu alacağım zaten.

• Üçüde beş para etmez maalesef, isterseniz cüzzi fiyata satın yeni bir şeyler alın başka çaresi yok gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Üçüde beş para etmez maalesef, isterseniz cüzzi fiyata satın yeni bir şeyler alın başka çaresi yok gibi gözüküyor.

doğru diyorsunuz aslında. satacak sistem çok ama alan yok. eski 478 pin sistemim var 512 ram 2.4 p4 işlemci felan. satabilsem bu sistemi keşke.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.