Şimdi Ara

250 Watt RMS ANFİ - 45 Volt kanalındaki 5 Amper Sigortayı sürekli attırıyor sorun nerde ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiç düzenli çalışmıyorsun abi.0.25r kalitede değişikliliğe yol açmaz.Tolerans nedeniyle farkedilmeyecek kadar sınırlamışsın o kadar.0,68r kadar takabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tda 1562q kullanıcısına yanıt
    UTU yöntemi için kaliteli toner olacak. Maalesef dışarda çıktı aldığımız fotokopiciler ucuz dandik tonerler kullandığından maalesef sonuç hüsran oluyor. Ayrıca adam tutturuyor o kağıda çekmem bu kağıda çekmem diye...
    Kendi lazer yazıcısı olan için iyi bir şey bu utu yöntemi.
    Kuşe kağıda aldığımız kağıdı(en koyu ayarda ve toner tasarruf modu kapalı olacak.) plakete kapatıp hafifçe bastırarak utuluyoruz. İşin sırrı plaket ile kağıdı ayırmadan soğuk suya tutmak, suyu gören inatçı toner plakete yapışıveriyor...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramazan kardeş katy perry dark Horse Son seste yemin ediyorum Dükkanda cam çerçeve indirdi sıcaklık 60 dereceyi buldu maşallah subhanallah diyim ben şimdilik devreyi bide sen montaj halinde gör bakalım daha işi bitmedi

Bi arkadaş az önce 100 Watt 2 N 3055 li trafolu milattan kalma bi Anfi var ses veriyorum çıkışı yanmış araba teypleri gibi cızırtılı ses veriyor 3055 ler sağlam zaten daha önce tamir görmüş bir Anfi onunla uğraşıyorum şimdi

• http://youtu.be/M99yUo_mr88

Işte anfinin deneme videosu biraz amatörce idare edin artık bide sağlam bi ses sistemi ile dinleyin !!!

• bu iki devrenin 250 ve 500 watt olanı tam şemalarını baskı devresini paylaşırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: IItwentysixII

bende pür dikkat izliyom ne olacak diye yaaa

• tda 1562q kullanıcısına yanıt
    Video güzel olmuş o oval hoparlöre yazık 20-30w rms versen yerinde yine durmaz.Buna güzel bir bass filtre , 2x100 stereo bir devre daha yapıp 2.1 sistem kur:)

4700mf 80V 2 tane kondansatör buldum haftaya malzemeleri alıp bende yapacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: RKeles93

Video güzel olmuş o oval hoparlöre yazık 20-30w rms versen yerinde yine durmaz.Buna güzel bir bass filtre , 2x100 stereo bir devre daha yapıp 2.1 sistem kur:)

4700mf 80V 2 tane kondansatör buldum haftaya malzemeleri alıp bende yapacam

Anfi benim değil ramazan kardeş arkadaşa yapıyorum oval hoparlör hakkında dediklerine katılıyorum zaten sunny marka çakma bişe ben onu anfi deney hoparlörü olarak kullanıyorum

sende gaza geldin demi bu arada bu anfi bugün bitti resimleri birazdan paylaşacağım 2 x 250 watt R.M.S anfi oldu benim anfiyide öndeki miksere bağladım çok iyi uyum sağladı anfi bayağı iyi basslar oldukça dolgun

Adam bu anfiye kağıt bass hoparlörü bağlayacak

İnsanın anfi yaptıkça yapası geliyor 250 watt çok iyi ev için çok fazla ama açık alan seslendirmeye az gelebilir

Resimleri Part Part yüklüyorum
     250 Watt RMS ANFİ  - 45 Volt kanalındaki 5 Amper Sigortayı sürekli attırıyor sorun nerde ??? 250 Watt RMS ANFİ  - 45 Volt kanalındaki 5 Amper Sigortayı sürekli attırıyor sorun nerde ??? 250 Watt RMS ANFİ  - 45 Volt kanalındaki 5 Amper Sigortayı sürekli attırıyor sorun nerde ??? 250 Watt RMS ANFİ  - 45 Volt kanalındaki 5 Amper Sigortayı sürekli attırıyor sorun nerde ??? 250 Watt RMS ANFİ  - 45 Volt kanalındaki 5 Amper Sigortayı sürekli attırıyor sorun nerde ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tda 1562q -- 6 Aralık 2014; 23:47:51 >

• Resimlere devam yorumları alalım
     250 Watt RMS ANFİ  - 45 Volt kanalındaki 5 Amper Sigortayı sürekli attırıyor sorun nerde ??? 250 Watt RMS ANFİ  - 45 Volt kanalındaki 5 Amper Sigortayı sürekli attırıyor sorun nerde ??? 250 Watt RMS ANFİ  - 45 Volt kanalındaki 5 Amper Sigortayı sürekli attırıyor sorun nerde ??? 250 Watt RMS ANFİ  - 45 Volt kanalındaki 5 Amper Sigortayı sürekli attırıyor sorun nerde ??? 250 Watt RMS ANFİ  - 45 Volt kanalındaki 5 Amper Sigortayı sürekli attırıyor sorun nerde ??? 250 Watt RMS ANFİ  - 45 Volt kanalındaki 5 Amper Sigortayı sürekli attırıyor sorun nerde ???

• Eline sağlık güzel iş

• Temiz olmuş ellerine sağlık.
    Şöyle bir şey buldum elime trafo geçmişken daha güçlüsünü yapsam mı diye düşünüyorum.

250 Watt RMS ANFİ  - 45 Volt kanalındaki 5 Amper Sigortayı sürekli attırıyor sorun nerde ??? 250 Watt RMS ANFİ  - 45 Volt kanalındaki 5 Amper Sigortayı sürekli attırıyor sorun nerde ???

• tda1562
    kardeş güzel emek vermişsin,
    ses kaliteside umarım güzeldir.
    benim anlamadığım kutu içinde iki anfi var sanırım, biri sadece güç katı diğer mikserlimi,
    birde trafolar birbirlerine çok yakın değilmi, birini diğer köşeye diğerini diğer köşeye koysan manyetik alan çizgileri birbirlerinin kesmese iyi olurdu,
    eko veya efekt varmı,
    uzun süreli deneme yaptınmı bunlarıda paylaşabilirmisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rondo1194 -- 7 Aralık 2014; 19:50:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rondo1194

tda1562
    kardeş güzel emek vermişsin,
    ses kaliteside umarım güzeldir.
    benim anlamadığım kutu içinde iki anfi var sanırım, biri sadece güç katı diğer mikserlimi,
    birde trafolar birbirlerine çok yakın değilmi, birini diğer köşeye diğerini diğer köşeye koysan manyetik alan çizgileri birbirlerinin kesmese iyi olurdu,
    eko veya efekt varmı,
    uzun süreli deneme yaptınmı bunlarıda paylaşabilirmisin.

Öncelikle ben teşekkür ederim
    rondo kardeş trafolar hakkında bende aynı düşünceye sahibim ama inan yer yok ve tasarım buna izin verdi

burda iki anfinin kutularını birleştirerek tek bir anfi haline getirdim yani wherfedale pm 600 mikserli 230 watt anfiyi Trident marka tamamen YANIK ev anfisinin kutusunun içine dizdim. Şansım yaver gitti ve wherfedale anfinin ön paneli trident anfinin ön paneliyle birebir uyudu

Bana bu anfiyi yaptıran arkadaşın asıl amacı ise 4 adet açık hava ses sistem hoparlörlerini iki anfide kullanmak istemesiydi yani bu gördüğün resimde 2 x 250 watt anfi bulunmakta paralel iki çıkış var toplam 4 tane hoparlör bağlanabilecek

Ses kalitesi olarak sanırım benim yaptığım 250 watt anfi biraz daha ağır basıyor bass lar oldukça iyi hatta mükemmel diyebilirim benim 250 wattlık anfinin girişini de orjinal anfinin mikser girişine bağladım tek mikserle iki anfiyi kontrol edebiliyorum ok
    Eko ve Efekt mevcut

• Güle güle kullan hocam. Benimde bir tane yapasım geldi şimdi
  • hocam kim tutar sizi yapın bi tane
  • arkadaşlar 30 cm hoparlör kabini ile 8 ohm 100 watt twiteer hoparlörü nasıl bağlayabiliriz ?? yani paralelmi serimi ? bide arada küçük filtre kondansatörü falan oluyo bağlantı şeması nasıl paylaşabilirmisiniz ??
  • fikir edinmen için.
    direk uygulasanda olur
    midum iptal edersin
    http://hizliresim.com/dWqYoL

yada

http://hizliresim.com/2YQGkj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rondo1194 -- 8 Aralık 2014; 23:39:30 >
  • Ömer amfiyle ateşi buldun mu dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rondo1194

fikir edinmen için.
    direk uygulasanda olur
    midum iptal edersin
    http://hizliresim.com/dWqYoL

yada

http://hizliresim.com/2YQGkj

Hacı bu nasıl sistemdir yaa bekirin Kabini bilmem ne 17 Watt direnci hangi akıllı kabinin içine koymuş

Yokmu elinde adam gibi bağlantı Şeması olan ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.