Bildirim
250 Watt RMS ANFİ - 45 Volt kanalındaki 5 Amper Sigortayı sürekli attırıyor sorun nerde ???
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
21 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu şema nın aynısını yaptım fakat nasıl bi Anfi ise artık açık Şeması yok piyasada !!!
Ilk başta transistörlerin yönleri farklıdır dedim ama doğruymuş
Sigorta neden atar acaba doğru akımı boşta çalıştırınca +42 volt - 42 Volt toplam 84 volt gösteriyor ama
Anfi çalışmıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sigortanın yanında ki bd139 ve 1943 leri kontrol eder misin abi
quote:
Orijinalden alıntı: RKeles93
Sigortanın yanında ki bd139 ve 1943 leri kontrol eder misin abi
Yaw gözünü sevem ramazan tüm malzemeler sıfır hepsini ölçüp öyle taktım transistörlere ne olurki hem ?
yokmu bi Allahın kulu -
Ömer devrenin fotosunu yükleyebilirmisin
Sıfır olsada arızalı olma ihtimalleri var.Tek 5200 ve 1943 ile ses alabildiniz mi ?
5200 , 1943 , bd139 soğutucu arası kısa devre arayın.Kısa devre varsa engellemeye çalışın.Mümkünse mosfetler arasına yalıtkan koyun.Vidalara da plastik pul gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 3 Aralık 2014; 21:54:09 > -
En sağdaki filtre kond. + sı yanıltabilir biraz kaymış o doğru mu
ortalıkta resim yok, neye göre yorumlayalım, belki yanlış bir çizim var ama göremiyorsun -
-
yaw bende zaten bozuk transistörlerden korkuyorum sıfır mal nasıl bozuk çıkar arkadaş !!! -
PCB elle çizmedin değil mi ?
Şemasız bir devre yapma ben sana bir devre önereyim.Malzemeleri çıkar bunu yap.
http://construyasuvideorockola.com/proyect_amp_stereo_250w_3.php
>>>Descargue aquí<<< pdf dosyalarını indir.PCB şema entegrelerin incelemesi hepsi bulunuyor. -
Ya tr.ler bozuk yada çizerken yanlis çizdin.
quote:
Orijinalden alıntı: RKeles93
PCB elle çizmedin değil mi ?
Şemasız bir devre yapma ben sana bir devre önereyim.Malzemeleri çıkar bunu yap.
http://construyasuvideorockola.com/proyect_amp_stereo_250w_3.php
>>>Descargue aquí<<< pdf dosyalarını indir.PCB şema entegrelerin incelemesi hepsi bulunuyor.
ütü yöntemi denen saçma yöntemi yapmaya çalıştım olmadı bende elle çizdim
hata olmaması lazım elimde plaket kalmadı bi daha masrf çıktı bana yaa
-
-
Eyw Kenan abi şimdi bakıyorum baskı devreye abi bu transistörler sağlam gözüküp Hfe değerleri sıfır ise böyle bişe yaparmı sigorta attırırmı ?
Beyler + hattındaki Sigortayı çıkarıyorum - hattındaki sigorta takılıyken Anfi çalışıyor tabi cızırtılı ama 2 X 25 voltta
Baskı devreyi iyice inceledim hata yok herşey aynı transistör bozuk olursa böyle yaparmı acaba ?
Iki sigorta takılıyken dızzzz diye sen geliyor sadece voltaj az olduğu için sigorta atmıyor tabii
Filtre kondansatörlerlerini çıkarıp deneme yaparmısın
Merak ettim ömer . sen o kartı getirsene birde ben kontrol edeyim -
Dostlarım abilerim büyüklerim ben bu baskı devreleri çizerken hep hata yapıyorum
Kontrol ettim bide baktım ki koca hattın biri yok çizmemişim hatta kablo ile yerine götürdüm canavar gibi çalıyor
Ses kalitesi de iyi ama ben 0.22 ohm yerine 0.25 ohm kullandım. Bu Sesi anda olsa etkilermi acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- apple uluslararası garanti türkiye"de geçerli mı
- tansiyon aleti tamirini kim yapar
- motor aküsü nasıl şarj edilir
- evde voltaj düşüklüğü nasıl giderilir
- anahtar kapalıyken lamba yanıyor
- rux robot
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X