Şimdi Ara

250 YTL'E İ-RİVER İFP 799!?YOK MU SESİMİ DUYAN! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Devam et ama bu gidişle işin piri olucan.. Ben bildim bileli arıyorsun yaw.. Eğer vaktin varsa teknosa ya uğra ve bütün mp3 çalarları satıcının pis bakışlarına aldırmadan rahat rahat dinle.. Biraz da alacakmış gibi görün ki ilgi alaka bol olsun.. Sonra rahatlıkla çekip gidebilirsin..

• zaten daha mp3 player almadan arkadaşlar bana soruyo paso ne tavsiye edersin falan diye.
    bakalım hayırlısı ama abarttım olayı orası gerçek.
    bugün gittim avcılarda bir elektronik eşya mağazasına. elemana sordum mp3 playerları baştan surat bi karış.
    bi başladım anlatmaya ben şunu düşünüyorum bunu istiyorum onu getir bunu getir falan. eleman 4 döndü peşimde oda başladı anlatmaya ben hepsini denedim falan dedi yalnız eleman şöle bişey dedi dinlediklerim arasında en iyisi samsung dedi gerçekten.
  • (elemana)
  • tamam ya tamam almıyorum samsung falan.
    iriver ıfp-895 bekliyorum ozaman.
  • Bak suçlu ben olmiim ondan sonra..
  • suçlu sensin tabi kim olacak başka. ama senin sayende bi iriver sahibi olursam helal olsun derim. yok patlarsa alamazsam hiçbişey senin sonyi beraber kullanırız
  • iriver al. hiç pişman olmassın. tek sorunu kapasite bendekinin.
  • Ayıp ettin kardeşim istediğin A1000 olsun ank. ne zaman yolun düşerse beklerim..
  • arkadaslar mp3 player alacaksanız i river alın. ben gecen gun gittigidiyordan istettim. ifp-895 512 mb. trkyede bulunması biraz zor. radyolu modeli. yeni cıkan t serisi ise hepsiburada.com da var. bunlar daha ince gibi duruyor. bi de renkli ekran ama radyo yok. 1gb fiyat 250 civarı bisey. onu da tavsiye edebilirim. ben 220 ytl ye almıstım ifp modelini. bir de benim model sanırım ses cıkısı t lere gore daha iyi . yanlıs sa lutfen duzeltin . aksam istedim. sabah kargoya verildi ertesi gun sabah elime ulastı ve amerika gelisli sıfır bi model. kimden ve nasıl alınabilecegini merak edenler bana pm atabilirler. yardımcı olurum. ben daha once sony ,ipod, minton kullandım ama i river kalitesini baska hic bi markada gormedim. kulaklıkları bile harika

• Duuuuy tugtiiim duuy!!!
  • alıyorum! tamaaamm! iriver alıyorum! gelmeyin üstüme yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: alport

ARKADAŞLAR
    Bir haftadır araştırıp ifp serisi bir İ-River almaya karar verdim. Geçen gün dükkanın birinde 250 YTL'e ifp-799 buldum (1GB/FM) bildiğim kadarıyla ifp 899 ile görünüş dışında bir farkı yok. Şu andaki tek sorunum bu aletlerin türkiye piyasası fiyatları hakkında hiç bir fikrim olmaması 250 ytl ifp-799 için uygun bir fiyat mı? Fikirlerinizi acilen bekliyorum. Bildiğim kadarıyla bunlar öyle kolay bulununan aletler değil eğer kazık yemeyeceksem kaçırmak istemiyorum

hocam peki bunun 512mb olanı varmı gördünmü o dükkanda?

• MERHABALAR
    Hafta sonu ifp-799'umu pazarlıklar sonucu 220 YTL'e almayı başardım arkadaşlar. Tavsiyeleriniz İçin çok teşekkürler tekrar Aldığımdan beri çok memnunum bu akşam bir de firmware upgrade yapmayı deneyeceğim. Ses kalitesi gerçekten çok iyi ki alana kadar bir sürü model denedim ve en iyisi buydu. Aletin özelliklerinin henüz yarısını deneyebilmiş durumdayım çünkü gerçekten oldukça fazla. Almışken iki de zayıf yönünü söyleyeyim navigasyon tuşu biraz zor kullanılıyor basıyım derken sağa sola gidebiliyor bir de radyosu çok iyi çekmiyor ama bu kadar kusur kadı kızında da olur. darısı almayı düşünenlerin başına!
    quote:

Orjinalden alıntı: tugtim

quote:

ARKADAŞLAR
    Bir haftadır araştırıp ifp serisi bir İ-River almaya karar verdim. Geçen gün dükkanın birinde 250 YTL'e ifp-799 buldum (1GB/FM) bildiğim kadarıyla ifp 899 ile görünüş dışında bir farkı yok. Şu andaki tek sorunum bu aletlerin türkiye piyasası fiyatları hakkında hiç bir fikrim olmaması 250 ytl ifp-799 için uygun bir fiyat mı? Fikirlerinizi acilen bekliyorum. Bildiğim kadarıyla bunlar öyle kolay bulununan aletler değil eğer kazık yemeyeceksem kaçırmak istemiyorum

hocam peki bunun 512mb olanı varmı gördünmü o dükkanda?

• 512 liği varmıydı? kulaklıkları ne markaydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugtim -- 6 Şubat 2006 11:53:38 >
  • Olsa dükkan senin ama tek model vardı zaten onu da ben aldım. Beşiktaş'ta sinanpaşa pasajında dükkan tekrar getirtmeyi düşünüyor ben devamlı uğruyorum oralara görürsem haber veririm. Kulaklıklar sennheiser kulak içi ama modelini bilmiyorum.
    quote:

512 liği varmıydı? kulaklıkları ne markaydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alport -- 6 Şubat 2006 13:08:30 >
  • quote:

Olsa dükkan senin ama tek model vardı zaten onu da ben aldım. Beşiktaş'ta sinanpaşa pasajında dükkan tekrar getirtmeyi düşünüyor ben devamlı uğruyorum oralara görürsem haber veririm. Kulaklıklar sennheiser kulak içi ama modelini bilmiyorum.
    quote:

512 liği varmıydı? kulaklıkları ne markaydı?

iyi hocam sen arasıra uğrarsın sorarsın.
    ben gerçi yakında alacam artık bie alet ama iriver arayan arkadaşlara yardım etmiş olursun. sağolasın

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.