Şimdi Ara

250 YTL'E İ-RİVER İFP 799!?YOK MU SESİMİ DUYAN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir haftadır araştırıp ifp serisi bir İ-River almaya karar verdim. Geçen gün dükkanın birinde 250 YTL'e ifp-799 buldum (1GB/FM) bildiğim kadarıyla ifp 899 ile görünüş dışında bir farkı yok. Şu andaki tek sorunum bu aletlerin türkiye piyasası fiyatları hakkında hiç bir fikrim olmaması 250 ytl ifp-799 için uygun bir fiyat mı? Fikirlerinizi acilen bekliyorum. Bildiğim kadarıyla bunlar öyle kolay bulununan aletler değil eğer kazık yemeyeceksem kaçırmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alport -- 3 Şubat 2006 9:58:45 >

• bence 250 ytl uygun bi fiyat ama tam olarak bende bilimiyorum
  • Şu dükkan İstanbulda mı? Adresini verirmisin?
    quote:

Orjinalden alıntı: alport

ARKADAŞLAR
    Bir haftadır araştırıp ifp serisi bir İ-River almaya karar verdim. Geçen gün dükkanın birinde 250 YTL'e ifp-799 buldum (1GB/FM) bildiğim kadarıyla ifp 899 ile görünüş dışında bir farkı yok. Şu andaki tek sorunum bu aletlerin türkiye piyasası fiyatları hakkında hiç bir fikrim olmaması 250 ytl ifp-799 için uygun bir fiyat mı? Fikirlerinizi acilen bekliyorum. Bildiğim kadarıyla bunlar öyle kolay bulununan aletler değil eğer kazık yemeyeceksem kaçırmak istemiyorum

• Kemal08
    Dükkan istanbul'da ama zaten ufak bir yer ve bir sürü şey satıyor yani muhtemelen ellerinde 1 tane var. Yani ben almaktan vazgeçene kadar ya da alırsam ellerinde başka var mı diye sormadan adresi verememBiraz sabredersen pazartesi haber verebilirim ben o zamana kadar alacağım. Sen ne diyorsun fiyat iyi mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: kemal08
    Şu dükkan İstanbulda mı? Adresini verirmisin?
    quote:

Orjinalden alıntı: alport

ARKADAŞLAR

• Kardeşim kusura bakma finallerim dolayısıyla bu ayrıntılı soruya yanıt veremedim ancak şimdi rahat rahat tartışabiliriz.. Öncelikle IFP 700 ve 800 serilerinin özelliklerini karşılaştırman için şu iki tabloya bir göz atalım:

IFP 700 serisinin özellikleri:

MPEG 1 / 2 / 2.5 Layer 3,WMA,ASF,OGG desteklenen dosya tipleri
    5 Adet Dahili
    1 Adet programlanabilir EQ + Xtreme EQ + Xtreme 3D
    FM Radyo
    ID3 Tag Desteği ID3 V1 Tag, ID3 V2 2.0, ID3 V2 3.0, ID3 V2 4.0
    MP3 olarak Direk Ses Kaydı ve FM Radyo'dan Kayıt
    4 Satır Full Grafik LCD
    Dijital Saat ve Alarm
    Line-In
    1 adet 1.5 V. AA Pil
    Ses Efekt Xtreme EQ,Extreme 3D Sound,SRS
    Yaklaşık 36 saat (8kbps, 128MB) Ses Kayıt Süresi
    Bağlantı : USB 1.1

IFP 800 serisinin özellikleri:

4 satır Full Grafik LCD Ekran
    USB 2.0 Arabirim
    14.4 Mbps Data Transfer Hızı
    20 Kanallı FM Radyo
    MPEG 1 / 2 / 2.5 Layer 3,WMA,ASF,OGG Dosya
    5 Adet Dahili + 1 Adet Kullanıcı EQ + Xtreme EQ + Xtreme 3D Ekolayzer
    ID3 Tag Desteği: ID3 V1 Tag, ID3 V2 2.0, ID3 V2 3.0, ID3 V2 4.0
    40 saat Pil Ömrü (MP3 çalarken, 128Kbps, 44.1KHz
    EQ Normal, Vol 20, 2000mAh Alkaline batarya ile)
    Xtreme EQ,Extreme 3D Sound,SRS Ses Efektleri
    Yaklaşık 144 saat (8kbps, 128MB) Ses Kayıt Süresi
    18mW(16 ¥Ø) Ses Çıkışı
    Yazılım Güncelleme
    Sennheiser MX400 Kulaklık
    1.5V X 1 adet AA Pil
    Line-In

Bu iki ürün arasındaki en belirgin farklardan biri usb destekleri.. Usb 1.1 destekleyen IFP 700 serisi ne yazıkki parça aktarımı sırasında sürünmene neden olacaktır.. Ses çıkışları ve kalitesi arasında belirgin bir fark olmadığını da belirtmeliyim.. 250 ytl bu ürün için uygun gibi gözükse de usb 1.1 in sana çektirecekleri karşısında pek de bir önem taşımıyor.. Eğer belli bir miktar daha koyma şansın varsa 800 serisini tercih et derim.. Bu işlerde aceleye gerçekten gerek yok ve o ürünü almak için nice pazartesilerin olacak merak etme.. Ancak adamın bir tanıdığına hediye etmesi gerek.. Eğer biriktirme şansın yoksa bunu belirt ve konuyu tam bir çözüme bağlayalım..

• Bilgiler için sağolasın ama öğrendiğim kadarı ile ifp_799'un USB 2.0 modelleri de var İ-river sitesinde Gösterilen model USB 2.0 . Sadece ifp-780 için USB 1.1 diyor.Senin Yazdığın özeliklere de bakılırsa İfp-780 gibi görünüyor çünkü aynı kalitede ses kayıt süresi ifp-800'ün diğerinin dörtte biri ki bu 128mb olduğunu(ifp-780) gösterir ama ifp-799 1GB. Bunlardan dolayı İfp-780 ile İfp-899'u kaşılaltırmak 700 serisine biraz haksızlık olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alport -- 3 Şubat 2006 15:18:44 >
  • Bu haksızlık herzaman oluyor.. Bence oldukça uygun bir fiyat IFP sersinin T sersinden daha üstün olduğu bir gerçek ve buluduğun fiyata kaçmaz..
  • hocam fiyat iyi alınır bence.
  • Tugtim sen hala bir mp3 player almadın mı??
  • Hepinize ilginiz için teşekkürler arkadaşlar Bu hafta sonu mp3 alma mevzuma bir nokta koyuyorum zira içime fenalık gelip kafam iyice karışmadan halletmem lazım. Darısı daha henüz ne alacağına karar verememiş olan arkadaşların başına
  • Şimdiden hayırlı olsun.. Aldıktan sonra bi pm atarsın artık..
  • fena degilmis fiyat
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Tugtim sen hala bir mp3 player almadın mı??

bi samsung'un peşindeyim bakalım.
    bu arada sony nw-e103 ten kesinlikle vazgeçtim. tipi aynı sanal bebek gibi yaw.
  • ne adamsın yaw.. Bu yüzden cayılır mı.. Samsung a hiç bulaşma derim.. Yazık günah vereceğin paraya..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

ne adamsın yaw.. Bu yüzden cayılır mı.. Samsung a hiç bulaşma derim.. Yazık günah vereceğin paraya..

allah allah hocam senin fikirlerine güvenirim tabi ama millet samsungu baya övdü ya.
    bak sana aletin özelliklerini vereyim. hatta videosu.

http://reviews.cnet.com/Samsung_YEPP_YP_MT6X_512MB/4505-6490_7-31288600.html

• Tugtim sen videolara bakma.. Minton un ne videoları var ona bakarsan.. Sony-creative-i river 3 lüsünden asla şaşma.. İsterlerse ses kulakları parçalıyor desinler.. Senin için rahat olsun..
  • saviar sen samsung dinledinmi hiç? iriver sony ve creative ile karşılaştırabildinmi?
    saydığın üçlüye samsungu da dahil eden çok insan var.
    sende a1000 olduğu için kötü geliyor olabilirmi ayrıca
  • quote:

Orjinalden alıntı: tugtim

saviar sen samsung dinledinmi hiç? iriver sony ve creative ile karşılaştırabildinmi?
    saydığın üçlüye samsungu da dahil eden çok insan var.
    sende a1000 olduğu için kötü geliyor olabilirmi ayrıca

valla arkadaş bence nw-e103 var evet görüntüsü sanal bebek gibi ama ses kalitesi gerçekten iyi bide sony o samsungu ben dinlemedim ama samsungda iyi markadır içine sinmediyse hiç alma nw-e103 üsonra her ne kadar iyi olsada seni mutlu etmez bide benden sana bi öneri daha tugtim thomsonlar var gayet iyi diye duydum
  • Merak etme benim öyle fanatikliklerim yoktur.. Ben çoğunlukla i river öneririm zaten.. Samsung inan bana asla bu üçlüye dahil olamayacak kadar kötü.. Görüntüsü güzel ama servis ağı yok, ses kalitesi iyi değil.. Bunun gibi onlarca sebep sayabilirim sana.. Ama aklında soru işareti kalıyorsa gir bir teknosaya rahatça dinle ve kararını öyle ver..
  • saviar sana güveniyorum dostum. ama bu samsung hakkında gerçekten iyi şeyler duymuştum. ama tabi benim gönlüm herzaman iriver dan yana. bakalım ya kafama eserse alırım samsungu çünkü artık yoruldum araya araya.
    samsung 48 saat pil ömrü 512mb radyo var. ses kaydı var. kalem pille çalışıyo. playlist falan menüsü güzel. ama dinlemedim sesi nasıl bilmiyorum. 180ytl bu alet için bence iyi.
    bugün bir arkadaşın iriver t10 u dinledim. aletin görüntüsü çok sağlam belli ediyo kaliteyi. ses kalitesi hakkında pek bişey söyleyemeyeceğim çok az dinleme fırsatım oldu iyiydi ama baya.
    ben aramaya devam edeyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.