Şimdi Ara

2500-3000 TL Arası Bisiklet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. Eskişehirde, şehir içerisinde kullanmak için bir bisiklet arayışındayım. Hafif, güzel, işimi görsün yeter kafasındayım. Günde 2 kere işe gidip gelmek için kullanacağım, sürerken terlememek için hafif bir model arıyorum. Önerebileceğiniz bir model var mı?

Benim gözüme çarpan modeller şu şekilde:

carrarobisiklet.com
    SPORTIVE 220 28
    https://carrarobisiklet.com/

Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

• LEGARDA 2121 MDM H iyidir. Kullandıkça üstünde ufak tefek modifiyelerle çok daha keyifle sürülen bir bisiklet haline gelir.

• LEGARDA 2121 MDM H en uygunu ancak Disk frensiz modeli varsa onu alın. Disk frenin şehir içinde hiçbir avantajı yok, bakımı masraflı, ucuz modellerde çabuk bozuluyor. Eski tip bildiğimiz pabuç frenli modelini alın.

İkinci ve üçüncü resimdeki modellerde amortisör olduğu için önermedim. Kısacası amortisörsüz ve disk frensiz herhangi bir marka şehir bisikleti en uygunu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 8 Ekim 2021; 14:56:17 >
  • Önerileriniz üzerine aşağıdaki bisikleti aldım ve aşırı memnunum çok hafif ve kaliteli hissettiriyor. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

• Cok güzel bir bisiklet almışsınız. Kazasız sürüşler dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.