Şimdi Ara

2500-3000 TL LAPTOP TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 2500-3000 TL arası 0 veya 2.el (temiz ve sağlam) bir laptop arıyorum.

İstediğim özellikler;

İşlemci: i5 7. Nesil ve üzeri / i7 5.nesil ve üzeri (AMD istemiyorum)

Ekran kartı: Yalnızca Nvidia 940 MX ve üzeri (AMD istemiyorum)

RAM: 8 GB ve üzeri

SSD

Laptopda yapacaklarım: Kasmadan internet ortamında gezebilmek, FIFA 18, CS GO gibi oyunları en son ayarlarda oynamak.

NOT: HP model olmazsa çok sevinirim çünkü önceden HP sahibiydim ve aşırı kasıyordu. (AMD ne işlemci ne de ekran kartı olsun istiyorum.)
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-nb-y7y51ea-i5-7200u-8g-1tb-8ssd-15-6-2gvga-w10-mavi-352882332

Örneğin bu laptop HP değil de başka bir marka olsaydı alırdım.

Belki bu istediklerime zor bulursun diyebilirsiniz ancak doların son durumu da malum. O yüzden anlayan arkadaşlar bu özelliklerde bir laptop önerirlerse memnun olurum. Şimdiden teşekkür ediyorum.

• Bende bu fiyat bandında araştırıyorum ama herkes birbiriyle yardımlaşmak yerine yeni konu açmakla meşgul olduğundan destek bulamadım :) Kendi seçeneklerimi paylaşayım,

-Bu lenovo dün 2900 liraydı hepsiburada sembol kampanyası ile fiyatı 2400e düştü. İşlemcisi HQ olsaydı tadından yenmezdi ama 8.jenerasyon olması biraz kurtarıyor. Ekran kartı ise istediğiniz oyunlar için yeterli. Bir de ssd takviyesiyle parlar bu arkadaş;

-Bu arkadaşta worldpuan ve bulabilirseniz n11 kupon kombosu ile yaklaşık 3250 civarına düşüyor. Yukardaki ile arasında dağlar kadar fark var işlemcisi gayet iyi ve 128 bit gtx1050 var istediğiniz oyunlar için yeter de artar;

https://www.n11.com/bilgisayar/dizustu-bilgisayar

-Son olarak da bu msı var, adından beni cezbetti ama üstteki ile yarışamaz benim görüşüm. Yine kampanya ile düşmüş fiyatı;

Bu 3ü arasında gidip geliyorum ben. Casper, hp gibi markalara güvenemiyorum. Size kolay gelsin :)

• XahMeram kullanıcısına yanıt
    Mesajınız için teşekkür ediyorum:)
    1.siradakinden haberim vardı ancak mx150 hakkında bazı olumsuz yorumlar görmüştüm ondan dolayı vazgeçmiştim.
    2.laptop baya sağlam görünüyor. Gözüm kaldı hatta 😁 Fiyat olarak da 8000 civarından inmiş. Acaba bir umutla ağustosa kadar fiyatinin düşmesini mi beklesem diyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sencer93

Mesajınız için teşekkür ediyorum:)
    1.siradakinden haberim vardı ancak mx150 hakkında bazı olumsuz yorumlar görmüştüm ondan dolayı vazgeçmiştim.
    2.laptop baya sağlam görünüyor. Gözüm kaldı hatta 😁 Fiyat olarak da 8000 civarından inmiş. Acaba bir umutla ağustosa kadar fiyatinin düşmesini mi beklesem diyorum.
    8000'e bakma hocam yalan. :)
  • Yılmaz kullanıcısına yanıt
    Aynen ya o kısmı araştırdım harbi yalanmış. 3000 e kadar limitim var işte ve arkadaşın paylaştığı 2.laptop gerçekten çok hoşuma gitti. 3000'e bi düşse hemen alırım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3500 4000 arası pc tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    2000 TL SSD TAVSİYESİ
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.