Şimdi Ara

2500-3000 TL Yarın Toplanılcak Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 5 Ay kadar önce sistem tavsiyelerini baya bi takip ederdim bilgisayarımında bozulmasıyla acilen bir bilgisayar toplamak şart oldu.2500 3000 TL arası bir tavsiye bekliyorum arkadaşlar ve birde bir kaç sorum olucaktı.Aylar önce ryzen lar çıkmadan herkes genelde bu bütçeye g4560+1050ti+h110m önerirken ryzenların çıkmasıyla herkes g4560 yerine ryzen 3 1200 öneriyor youtube testlerine göz gezdirdim pekte bir fark göremedim g4560 ile aralarında,önermenizin sebebi nedir ? 12 13 Yıldır hep intel kullandım Amd e karşı bi önyargım var ryzen lar çıkmamış olsa g4560+gtx 1050ti alırdım ama şuan bu bütçeye herkesin amd ryzen önermesi beni çok büyük ikilemde bıraktı ve çok kararsızım.Yardımlarını bekliyorum dostlar yardımcı olan olmayan herkese çok teşekkürler iyi günler

Edit:İzmirde yaşıyorum 2008 de tekmarda bilgisayar toplamıştım garanti süresince kasayı açamama dışında bir sorun yaşamamıştım orda değil burda topla daha iyi diyebilceğiniz yerler varsa mağaza önerilerinede açığım teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRumpleStiltskin -- 1 Ekim 2017; 16:17:8 >

• G4560 önerilmemesinin nedeni şuan AMD nin anakart desteğini en az 2020ye kadar devam ettireceği. Zen2 çıkınca değiştirir 1200 ü uçak gibi bilgisayar olur ama g4560 değişmez bir de anakart parası çıkar ortaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammed1968

G4560 önerilmemesinin nedeni şuan AMD nin anakart desteğini en az 2020ye kadar devam ettireceği. Zen2 çıkınca değiştirir 1200 ü uçak gibi bilgisayar olur ama g4560 değişmez bir de anakart parası çıkar ortaya

Ryzen lar ilk çıktıgında çok fazla sorun vardı forumda baya bir konu vardı özellikle ram ile ilgili şuanki durum nedir bilmiyorum ama bu yorumundanda sonra ryzen alıcağım sanırım yorumun için çok saol
  • xRumpleStiltskin X kullanıcısına yanıt
    Ram sorunu hala ufaktan devam ediyor ama ilk zamanki sorunlar yok. Zaten ram 3200 alacağın paraya yazık günah. Yabancıların sweet point dediği tam optimum performans veren 2666alıp hem cebe bakmalı hem de kalan parayla diğer komponentlere yatırımını yapar. Sen yine de ryzen alcam deme. 5 ekimde 8. Nesil intel geliyor. Sistem kuracaksan sabret birkaç hafta

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammed1968

Ram sorunu hala ufaktan devam ediyor ama ilk zamanki sorunlar yok. Zaten ram 3200 alacağın paraya yazık günah. Yabancıların sweet point dediği tam optimum performans veren 2666alıp hem cebe bakmalı hem de kalan parayla diğer komponentlere yatırımını yapar. Sen yine de ryzen alcam deme. 5 ekimde 8. Nesil intel geliyor. Sistem kuracaksan sabret birkaç hafta

8.nesili duymuştumda 5 ekimde oldugunu bilmiyordum çıktığı gibi gelir mi peki 1 2 hafta bekleyebilirim en fazla 1 ay daha fazla bekleyemem bilgisayarım yok google da baktıgımda net bi cevapta bulamadım 8.nesille ilgili
    Ekimin sonuna kadar gelmesi gerek bilen arkadaşlar görürse yazar

• peki vakit ayırıp yardımcı oldugun için çok teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Önemli değil iyi günler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.