Şimdi Ara

2500-3000TL civari 40' LCD onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1500 - 2000 lira civarinda 32'' lcd almayi dusunuyorum
    oncelikle 3.5 4 metreden izleyecegim icin ekran boyutunun uygunlugunu daha once tecrubesi olan arkadaslara sormak isterim
    hd yayin dvd ve ps3 ile kullanmayi dusunuyorum bana ne gibi tavsiyeleriniz olur ?
    tabi PC yi de unutmamak lazim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydarcan -- 2 Mart 2009; 0:48:08 >

• 4 metre mesafe için,özellikle HD ağırlıklı kullanılacaksa 32" çok küçük kalır.Ben sadece 360 için 32" aldım ve mesafe 2.2 metre tam.Bazen koltuğu yaklaştırıyorum:)

Siz en iyisi o mesafe ve kaynaklar için en azından 46" düşünün.Bütçeyi artıramam derseniz de,mesafenizi azaltmaya çalışın ve uygun fiyatlı 40" lere bakın.Ama dediğim gibi 32" leri unutun:)

Saygılar..
  • mümtaz kişilik saygı değer insan GOGOMEZ'den gördüğüm öğrendiğime göre aynı bütçeye bende sony 32L4000 yada 32V4000 alacam.Pc performansı müthiş.
  • ben en guzeli koltugu biraz daha yaklastıryım :) yatak odasına koymayı düşündüğüm için biraz olmaz
    peki 37" 3 metrede kurtarırmı aceba??
    bide arkadaşlar bu ara mı almak lazım biraz fiyatların düşmesini mi beklemek lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: R`meRt

mümtaz kişilik saygı değer insan GOGOMEZ'den gördüğüm öğrendiğime göre aynı bütçeye bende sony 32L4000 yada 32V4000 alacam.Pc performansı müthiş.

Değerlendirme Şöle Yapmak Lazım (DVD İzlemek İçin Plazma) 640x480 p çÖZ:(LCD) Taşıyamaz (1024X768) Plazmaları Tavsiye Edebilirim ...Çünkü Panel Yüksek Değer Çöz:Taışıdığı İçin Ona Göre Yyaın İster(Konsol Olayı Kesinlikle ) LCD.Den Geçer

Pc Bağlantısı Konusunda Onca Marka Ve Model Denememe Rağmen (SONY) Derim <<<

+Bişey Daha (32,Full HD) Panel Alıpta Dıgıtur+D-Smart Gibi Digital Platformalara Muhakkak Altın Uçlu<<Hama Scart Kullanın Görüntü Baya Bi Nevze İyileşiyor...
    Önemli Olan PŞaneli Almadan Önce Kullanım Arabirimini Seçmek

• Eğer 1500 TL bir bütçeniz varsa, LG yeni model FULL HD televizyon almanı tavsiye ederim öok avantajlı görünüyor, özellikleride gayet iyi..

http://www.akillifiyat.com/Product/lcd_tv/lg/en-ucuz-32lg7000-fiyati/2-5-1254

quote:

Orjinalden alıntı: haydarcan

merhaba arkadaslar
    1500 - 2000 lira civarinda 32'' lcd almayi dusunuyorum
    oncelikle 3.5 4 metreden izleyecegim icin ekran boyutunun uygunlugunu daha once tecrubesi olan arkadaslara sormak isterim
    hd yayin dvd ve ps3 ile kullanmayi dusunuyorum bana ne gibi tavsiyeleriniz olur ?
    tabi PC yi de unutmamak lazim :)

• hepinize önerileriniz için çok teşekkür ederim
    ama birazdan sinir krizleri geçircem sadece aynı tipte aynı boyutta bi markanın 3 modeli oluyo 3 4 markaya birden baktığımı da düşünürsek benim kafam almıyo :S
    sonynin fiyatları mart içinde düşer mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: haydarcan

ben en guzeli koltugu biraz daha yaklastıryım :) yatak odasına koymayı düşündüğüm için biraz olmaz
    peki 37" 3 metrede kurtarırmı aceba??
    bide arkadaşlar bu ara mı almak lazım biraz fiyatların düşmesini mi beklemek lazım

3 metre için 37" de küçük kalabilir maalesef.Zaten bu boyutta fazla tv de yok artık.HD ağırlıklı kullanımda,3 metre için en azından 40" olması gerekiyor.

Bütçe için 1500-2000 TL arası demişsiniz.Bu aralıkta,belki biraz daha ekleyip Sony 40V4000-S4000,Toshiba XV500 serileri alınabilir.Aceleniz yoksa biraz daha bekleyin.Yeni modeller geldikçe fiyatlar biraz daha düşer.Yalnız bu sefer de,uygun fiyatlı olan ürünleri kaçırabilirsiniz.Üretimden kalkma,bir daha satışa çıkmama gibi..

Saygılar..

• sony 32V4000 veya 32LG6000
  • sony 32w4000
    sharp 32d65
    samsung 32 656 arasında kaldım doğru yolda mıyım aceba :)?? 37 " lere baksam diyorum bi yandan
    arkadaşların soylediği gibi gercekten kucuk durabilir izleme mesafesi 3 mt ye düşse 37 kurtarırmı
    bide bu 100 hz le 50 hz ne kadar farkeder
    (bildiğim tek birşey var hiç bi şey bilmediim, bugun gezdim bildiimi de unuttum :)
  • 32v4000 sony modelini aldım next 2000 cı uydu alıcımla izliyorum fakat görüntüden memnun değilim altın uçlu scartmı almam gerekiyor veya nasıl bir ayar yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim
  • senin kafanı biraz daha karıştırıcam ama bi iki şey de ben yazıyım. şimdi 37 inç. V4000 model lerinde indirim var 1.550 e alabilirsin hd ready var tv de usb bağlantısı yok BE VAR bide bu hz olaylarında bende tam anlayamadım 100 hz ile 50 hz tv yi karşılaştırdm öle çok bi fark göremedim
  • benimde tavsiyem lg 32lg7000 olacaktır. incelemeni öneririm. full hd 50.000:1 kontrast. ps3 te kullanacağın için full hd bir cihaz alman lazım.
  • Bugun gene gezip kafami biraz daha topladim butceyi biraz degistrdim 2500 lira civarina
    Sony 40w4000 le samsung 40 656 arasinda kaldim teknik ozellik bakimindan ustun duruyo samsung 100 Hz gibi. Tabi okudugun kadariyla kontrast olayina aldanmayin deniyo
    Birde bi tanidik sharpi cok tavsiyr ediyo 40d65 i ne yapmaliym??
  • Bu fiyata Samsung 40" 756'da alabilirsiniz, dün Vatan Computer'daki kampanya sayesinde 2824 YTL'ye aldım.

Hatta bir arkadaş Darty'de 2.700 olduğunu söylüyor ancak ben baktığımda çok daha pahalıydı.

Ayrıntıları aşağıdaki konuda görebilirsiniz:

http://forum.donanimhaber.com/m_13575546/mpage_35/key_//tm.htm#30133174
  • Doğrusu ben de izleme mesafesi yönünden karar vermekte zorlanıyorum.
    Kütüphane-vitrin konsolda, TV'ye ayrılan yerin genişliği 90cm. Normalde 37" LCD bile sığmaz AMA;
    TV yerinin tam arkasına tekabül eden duvara monte edersem: LCD kasasının sağ ve sol kenarları, vitrin arkasında kalır, ancak panal görülür. Bu durumda; sırtımı dayadığım yerden izleme mesafesi 4 - 4,25m küsür olur.
    Yok eğer standlı kullanır ve TV'nin oturduğu alanın en dış ucuna doğru yerleştirirsem: tüm LCD kasası görünür halde kalır. Bu durumda; sırtımı dayadığım yerden de izleme mesafesi 3,5-3,6m olur.

37" ve 1366x768 LCD için de 3,5m izleme mesafesi normal kabul edilebilir mi?
  • 40" 756 ya baktim ama hala bi yandan bu kadar kisi 40W4000 sony diyo o kafami kurcaliyo
    sony mi samsung mu oyle tikandim kaldim belkide yazi tura atmak en guzeli :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.