Şimdi Ara

2500-3500 tl arası bütçe için cihaz tavsiyesi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Konuyu yanlış başlığa açtığım için burada yeniliyorum. Belirttiğim gibi bütçe aralığım 2500-3500 tl arası. Yani bütçe açısından fazla problemim yok diyebilirim. Fakat aralığı geniş tutma sebebim marka takıntısıyla illa ki samsung veya iphone almak gibi bir zorunluluk hissetmiyor olmam. Bu zamana kadar hep android kullandım ama iphone almaya da tamamen karşı değilim. Son dönemlerde akıllı telefon piyasasını pek fazla takip edemedim. Bir cihaz alıp birkaç ay sonra daha avantajlı yeni bir modelin çıkmasından endişe duyuyorum. Siz olsanız ne alırdınız ve en uyguna nereden taksitlendirirdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Note 7 benim ilk tercihim olurdu. Beklemek istemem dersen s7 edge. Tabi note 7 yi bekleyip görmek lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hometheater

Bir cihaz alıp birkaç ay sonra daha avantajlı yeni bir modelin çıkmasından endişe duyuyorum. Siz olsanız ne alırdınız ve en uyguna nereden taksitlendirirdiniz?

bu cümleye kadar telefonları listelicektim ama bunu görünce şunu eklemek istedim. yeni çıkacak olan telefonlar 6gb ram ve daha birçok üstün özelliklere sahip olacak. konuşulan bu şu an. şu an aldığın telefon seni pişman etmez. yine 1-2 sene pişman etmez ama eğer beklesem mi gibi bi düşüncen ve zamanın varsa bekle derim.
  • bencede bekle ve note serisine yönel beklemem diyorsan s7 edge
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

quote:

Orijinalden alıntı: hometheater

Bir cihaz alıp birkaç ay sonra daha avantajlı yeni bir modelin çıkmasından endişe duyuyorum. Siz olsanız ne alırdınız ve en uyguna nereden taksitlendirirdiniz?

bu cümleye kadar telefonları listelicektim ama bunu görünce şunu eklemek istedim. yeni çıkacak olan telefonlar 6gb ram ve daha birçok üstün özelliklere sahip olacak. konuşulan bu şu an. şu an aldığın telefon seni pişman etmez. yine 1-2 sene pişman etmez ama eğer beklesem mi gibi bi düşüncen ve zamanın varsa bekle derim.

Hocam ben en fazla bir iki ay bekleyebilirim. Peki bu cikacak olan telefonlar nelerdir? cevap için teşekkürler.

• Oppo Find 9
    LeEco Le Max 2
    Vivo Xplay 5 Elite
    Asus ZenFone 3 Deluxe
    Oneplus 3
    Samsung Galaxy Note 7
    ZTE Axon 7 (128GB)
    Lenovo ZUK Z2 Pro (128 GB)

bunlar benim takip ettiklerim. başka vardır ama ben bulamadım
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler. Bekleyip beklememek konusunda kararsızım. İhtiyacım da var aslında bir an önce alsam iyi olur fakat beklemeyip s7 edge alırsam note 7 çıktığında pişman olacağım gibi hissettim şimdi. Ayrıca iphone 6s plus - s7 edge arasında da kararsızım iphone denemek için almak olmazsa satıp s7 edge veya note 7 almak mantıklı olur mu sizce? yoksa çok zarar mı ederim?
  • İmkanın varsa yurt dışından al bence. Trt payı gibi bir saçmalık sebebiyle %6-10 arası zam yapılacak telefonlara...
  • hometheater kullanıcısına yanıt
    iphone satarken çok zarar etmezsin bence al dene beğenmezsen sat s7 al. Hatta 2.el 6s plus alırsan hiç zarar etmeden bile satarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aslında doğru diyorsunuz ama ikinci ele de nasil guvenilir bilmiyorum. O kadar para verince endise ediyor insan. Telefoncu çakallara hiç güven olmuyor zaten. İnternetten alsan ayri bir problem.

• 6s plus alsan memnun kalacağına eminim. özellikleri itibariyle çok iyi telefon. 2930mah bataryasıyla da şarj sorununu çözmüş gibi sanki.
  • Hocam benim son kararim yine 6s plus ve s7 edge arasinda olacak sanirim. Iphone 6s alirsam 16 gb olani alabilirim. Bu da problem yaratabilir mi diye korkuyorum. Sizce bunları en uygun fiyata taksitle nereden alabilirim

• arkadaşlar sizce iphone 6s plus'ı en uygun fiyata taksitli nereden alabilirim?
  • Es yedi ec aldım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.