Şimdi Ara

2500 liralık sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, şöyle bir sistem kurdum Eksik veya fazla bir şey var mıdır? Varsa önerileriniz neler? Şimdiden teşekkürler.

https://postimg.org/image/w17hq226d/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syclarse -- 7 Nisan 2016; 20:55:40 >

• Sıkıntı yok sadece anakart H110 yapilip ekran karti 380x alina bilir yada işlemci 6500 alabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Syclarse S kullanıcısına yanıt
    Sistem gayet güzel olmuş kardeşim.. Bana göre sadece ekran kartını aynı paraya GTX 960 4 GB modeli ile değiştirip aynen alabilirsin..
  • Ekran Kartını GTX960 4G yapmanı Öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

Sistem gayet güzel olmuş kardeşim.. Bana göre sadece ekran kartını aynı paraya GTX 960 4 GB modeli ile değiştirip aynen alabilirsin..

Herkese çok teşekkürler önerileriniz için, Verdiğiniz cevaplardan GTX960'In R9 380'den daha iyi olduğunu tahmin ediyorum. Nvidia'yı tercih ederim ama aklımda soru işareti kalmaması için, Arada çok fark yok ve GTX960 Oyun performansı olarak daha ilerde değil mi?
    Bir şey değil kardeşim.. GTX 960 performans olarak R9 380 ile aynı ya da bazı oyunlarda belki biraz daha öndedir.. Ancak daha yeni nesil bir model, donanımsal PHysiX desteği mevcut.. Ven en önemlisi de güç tüketimi bariz şekilde daha azdır.. Son olarak Nvidia driver konusunda daha başarılı, daha sık, stabil, sorunsuz driver güncellemeleri sunuyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

Bir şey değil kardeşim.. GTX 960 performans olarak R9 380 ile aynı ya da bazı oyunlarda belki biraz daha öndedir.. Ancak daha yeni nesil bir model, donanımsal PHysiX desteği mevcut.. Ven en önemlisi de güç tüketimi bariz şekilde daha azdır.. Son olarak Nvidia driver konusunda daha başarılı, daha sık, stabil, sorunsuz driver güncellemeleri sunuyor..

Teşekkürler o zaman. Karşılaştırmalara bakıp öyle karar vereceğim. İyi akşamlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syclarse

Teşekkürler o zaman. Karşılaştırmalara bakıp öyle karar vereceğim. İyi akşamlar..

Rica ederim kardeşim.. İyi akşamlar..
  • R9 370X = GTX 960
    R9 380 = GTX 770
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystik

R9 370X = GTX 960
    R9 380 = GTX 770

R9 380 o zaman :) İnternettede R9 380 daha iyi diyor. Fikirleriniz için teşekkürler, Kararım R9 380.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syclarse -- 8 Nisan 2016; 18:00:45 >
    Kişisel fikrim ekran kartını gtx 960 seçmenizdir,sebebi ise sisteminizin daha da uzun gitmesi ve de dayanaklı olmasıdır.Elbette 3-5 fps fazla için amd'de seçebilirsiniz.
    Ayrıca ana kartı h110m pro vd ve ya vh'ye çevirerek işlemciyi i5-6500'e çevirebiliriz.
  • LoliconOtaku kullanıcısına yanıt
    Gtx 960'ın daha fazla dayanıcağını nerden çıkardın bana bilimsel konuşurmusun.
    Not:Amd fanboyu değilim nvidia kart kullanıyorum
    https://youtu.be/uAlIAfwyvo4

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Sürücü desteği konusundan bahsediyordum.Bana amd'nin biti var bilmem nesi var da demeyin lütfen.
    Ayrıca attığınız video da bazı sahneler var ki r9 380 60 üzeri fps alıyor ve millet sazan gibi bunu görünce zıplıyor.60 hz monitör varsa 60'dan 1 fps bile artmaz
    Gerçekten şaka yaptığını düşünüyorum ben bit falan da demedim yeterli bilgim var. Evet 60 hertz monitörde hertz aşırtma yapmazsan görüntü yenilenmez ama ileride biri 24 biri 30 çizebiliyorsa ne olucak?
    Resmen göz göre göre zayıf kartı tavsiye ediyorsunuz.

• vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    Burda ''dediniz'' demedim ben yalnız dikkatinizi çekerim.Bana ''bilimsel konuşur musun?'' demiştin ya sen konuşur musun? gtx 960 sadece r9 380'den az fps veriyor diye mi zayıf kart oluyor? Ve r9 380 gtx 960'dan fazla fps veriyor diye mi yüksek kart oluyor?
    Yeterli bilgin varsa her şeyin fps ''olmadığını'' biliyorsundur sanırım?
    Fps videoları dışında herhangi bir şeyler atarsanız sevinirim.Ayrıca Kavga'ya dönüştürmemeye de özen gösterirsek iyi olur hani...
    Bende biliyorum demediğinizi ama bunu söyleyerek,böyle diyeceğimi düşündünüz bu yüzden öyle dedim.
    Bilimsel derken, böyle bir araştırma mı var nvidia kartlar amd kartlardan daha uzun süre çalışabiliyor mu dedim sizde driver konusunda söyledim dediniz.
    Evet haklısınız nvidia çok eski kartlara driver veriyor ama 5 yıl boyunca da r9 380'ni kullanır mı bilmiyorum,zannetmiyorum.
    Herşey fps değilse geriye ne kalıyor güç tüketimi,evet durum farklı baya fark var, ama faturaya yansıyanın çok da fark yapacağını zannetmiyorum.
    Cuda gaming kartlarda o kadar fark ettiriyor mu?
    Tabiikide kavga çıkarmak istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vjdrsjejv -- 8 Nisan 2016; 21:07:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.