Şimdi Ara

2500 TL. AMD sistem tavsiyesi rica edicem. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şöyle olabilir:http://i.hizliresim.com/1NzpDN.png
    http://www.ebrarbilgisayar.com/

350-400 TL'ye de monitör alırsan yaklaşık 2700-2750 TL eder. Fx sistem toplayacaksan 2. ele bakabilirsin. Örnek: Şu 3 bileşeni 850 TL'ye alıp daha uygun sistem toplayabilirsin.

https://forum.donanimhaber.com/m_121567053/tm.htm

• Sıfır fx sistem alma boşver arkadaşlarının lafını, 8350 filan hem pahalı şu an, hem de işlemciyi geç, anakartları aşırı pahalı eski teknoloji olmasına rağmen. Ben de amd taraftarıyım genel olarak, kendim de fx 8320 kullanıyorum ama doğrusu neyse o. Bütün parçaları sıfır alıyorsan i5 + rx 470 senin için biçilmiş kaftan, buradaki arkadaşları dinle. Gayet güzel sistem toplamıslar zaten. i5 işini görecektir, düşük ekran kartı yerine de rx 470 / 480 farkı koyacaktır. Biz burada amd düşmanı olsak amd ekran kartı önermeyiz zaten değil mi?
  • kivanc1988 K kullanıcısına yanıt
    Haklısınız aslında, AMD işlemcilerin en son 2011 de çıktığınıda dün buradan öğrendim. Zen mimarisinede biraz zaman olduğundan İntel i5 skylake 6400 2.7 ile bir sistem düşünüyorum. 2.7 de sanırım işimi fazlasıyla görecektir. Bu noktada RX 470 mi yoksa GTX 950 gibi bir kart mı onuda araştırmam lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tppladığınız sistem bütce olarakda mantıklı geldi. Yalnız bir sorum olucak RX 470 mi yoksa GTX 950 gibi bir kart mı kullanmalıyım bu sistemde sizce?

• Turgut1973 T kullanıcısına yanıt
    Hocam Rx 470 Gtx 970 ile yarışıyor. Zaten 950 eskidi. Kesinlikle Rx 470 ben de ondan alacağım inşallah :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UltioPasha kullanıcısına yanıt
    O zaman fiyat bakımından RX 470 mantıklı :) önemli olan performans gerisi önemli değil. Sanada hayırlı olsun şimdiden.

gtx 950 filan kalmadı, buradaki arkadaşlar, bu sistemleri toplayanlar sabah akşam burada, güncel olarak her şeyi takip eden insanlar zaten 2.7 ghz filan hiç aklın karışmasın. İntel daha güncel bir işlemci oldugundan onun 2.7 ghz'i, amd nin eski 4 ghz ından hızlı, öyle düşün en basit mantıkla. Başka bi ton faktör de var bu işlerin içinde çünkü.

Kalan bütçeye göre de rx 470 al. Amd işlemciler eski kalsa da biraz, ekran kartları tam tersi en güncel teknoloji ve ileriye dönük. Fiyat performans olarak da çok iyiler. Hiç aklın kalmasın yani, parana göre en iyi sistem bu, bu kadar insan aynı şeyi önermiyor boşuna.

Sürekli sistem araştırmam gerekmediğinden fazla bilgili olduğum konular değil. O sebeple en güvenilir kaynak olarak burayı seçtim. Gerçekten her öneri bir birinden güzel. İntel işlemci ile RX serisi uyumlu olmaz sanırdım bunuda öğrenmiş oldum. Şaşkınlığım ve sorum o yüzdendi. Her öneriyi not aldım bir kaç saat sonra toplamaya gidicem. Burası konusu değil ama Win 10 demo sürümü ile 1 ay kullanılıyormuş. Ayrıca Windows almamız gerekmez umarım. Malum 600TL iyi para. :)

Windows 10 pro 85-90 lira civarı fiyatı, netten key satışı yapan sitelerde, güvenilir siteler zaten herkes buralardan alıyor. Daha ucuza filan da bulursunuz belki. O konuda da kafanız takılmasın.
    Tamam öyleyse. Çok teşekkürler

Önemli değil, hayırlı olsun sistem şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgut1973

O zaman fiyat bakımından RX 470 mantıklı :) önemli olan performans gerisi önemli değil. Sanada hayırlı olsun şimdiden.

Aynen Hocam. Sağolun siz de :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.