Şimdi Ara

2500 TL. AMD sistem tavsiyesi rica edicem.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşlemci olarak aklımda AMD FX 8350, 8370 veya 9350 var. Bunların arasında büyük farklar varmı bilgim yok. Bütceye göre mantıklı geldiler.
    Ekran kartı olarakda R7 370 düşünüyorum.

CS GO ve Black Desert Online gibi oyunları oynadığımdan fps ye ihtiyacım var. İşlemciden biraz kısıp ekran kartını daha iyi birşey yapmam fayda sağlarsa ona görede öneride bulunabilirsiniz. 2500 TL. Monitör dahil düşünüyorum ama çok gerekirsede 200 300 aşıcam bütcemi.

Yardımcı olursanız sevinirim. Zen mimarisi gelecek deniyor ama benim vaktim yok çok zaman varsa. Notebook kullanıyordum sattım ve bir kaç güne toplamam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turgut1973 -- 4 Kasım 2016; 18:45:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Artık o işlemcileri almayınız. Günümüz şartlarına uygun değil maalesef FX işlemciler. İlla AMD almak istiyorsanız Zen'i bekleminizi tavsiye ederim. Yok ben şimdi alacağım diyor iseniz buyrun, bu bütçede R7 370 gibi düşük bir kart olmaz.

Monitör olarak bunu:

Dell 21.5 5ms DisplayPort monitör

Sistem olarak ise Sinerji'den bunu öneririm:

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayjan

Artık o işlemcileri almayınız. Günümüz şartlarına uygun değil maalesef FX işlemciler. İlla AMD almak istiyorsanız Zen'i bekleminizi tavsiye ederim. Yok ben şimdi alacağım diyor iseniz buyrun, bu bütçede R7 370 gibi düşük bir kart olmaz.

Monitör olarak bunu:

Dell 21.5 5ms DisplayPort monitör

Sistem olarak ise Sinerji'den bunu öneririm:

Haklısınız ama notebook vardı sattım ve acilen bir pc toplamalıyım. Zen için şubat 2017 diyorlar ama ertelenebilir. Ertelenmesede oynamakta olduğum oyunlar var o yüzden acele ediyorum. Amd isteme sebebimde sadece oyun amaçlı kullanacak olmam. İntel tavsiyeniz içinde ayrıca teşekkürler.

• Turgut1973 T kullanıcısına yanıt
    Amd çöp kaldı işlemcilerde artık, i3ü de oyundan başka birşey için kullanman mantıklı değil zaten. Sinerjideki sistemlerden al, amd alırsan pişman OLACAKSIN.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öneriniz için teşekkürler. Yazdığım parçalarla bir sistem oluştursam performans alamazmıyım? İşlemciyi düşük ekran kartını yüksek tutmanız fps konusunda işime yarayacak mı? Birde önerdiğiniz işlemci yeni nesil mi? Teknik bilgim yok o yüzden soruyorum.

• Kardeşim önerdiği işlemci en yeni işlemcilerden biri. FX serisinden daha iyi olduğu kat ve kat gerçek. Teknik bilginiz yok. Fakat agresif bir şekilde illa da amd diye tutturuyorsunuz. Ben de bu olayı anlamadım. Ne zamandır olan bir olay bu forumda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fx serisi işlemci ve anakart alanlara oyun hediyesi var pişman olmazsın.

• orcun12122 O kullanıcısına yanıt
    Sarırım yanlış anladınız. Ortada agresif bir tutum yok. Bilgi sahibi olmadığım bir konuda yardım almaya çalışıyorum. Önerisini inceledim ve kafama takılan soruları sordum. Bana AMD önerin diye ısrar etmedim. Yaklaşık 15 senedir İntel kullanıyorum ama oyun arkadaşlarım AMD önerdiği için bu siteyide bu konularda güvenilir bulduğumdan bilgi edinmeye çalışıyorum. Bunda size agresif gelen nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Turgut1973

Sarırım yanlış anladınız. Ortada agresif bir tutum yok. Bilgi sahibi olmadığım bir konuda yardım almaya çalışıyorum. Önerisini inceledim ve kafama takılan soruları sordum. Bana AMD önerin diye ısrar etmedim. Yaklaşık 15 senedir İntel kullanıyorum ama oyun arkadaşlarım AMD önerdiği için bu siteyide bu konularda güvenilir bulduğumdan bilgi edinmeye çalışıyorum. Bunda size agresif gelen nedir?

Yorumumu genel anlamda söyledim. Biraz sert bir dille oldu farkındayım. Fakat uzun zamandır forumda oluşan bir durum bu. Bu bir reddetme durumu. "Arkadaşlarım böyle söyledi" "siz böyle söylediniz" "arkadaşlarım doğruyu bilir" gibi farklı tavır alanlara karşı bir yorumdu. Sizi kırdıysam affola. iyi forumlar :)
  • quote:

Oyun arkadaşlarınızın önerdiği modeller fx mi?Eğer öyleyse çıkış tarihlerine bir bakın.Zira fxler baya eski işlemciler.Oyun performansları da genel olarak kötü.Şimdi gelip biri bf1 bilmem ne diyecek ama ben her oyunu başım ağrımadan oynamak isterim dersen kesinlikle amd işlemcilerden uzak dur.
  • quote:

Fx işlemciler gayet iyi ve ucuzlar , amd nin anakart ve işlemciye oyun kampanyasıda var yakında 4.3 ghz ye çıkartıp hazīrladığım bir test videosuda var onuda forumda paylaşacağím.

• orcun12122 O kullanıcısına yanıt
    İki işlemci için tartışılan konuları görmedim. Normal şartlarda bende intelciyim ama ayıracağım bütceye karşılık iyi performans almaya çalışıyorum. Bu durumdada siz yeni bir işlemci üretmiş olsanız onada ilgi duyardım. :)
    Kırılma yok da yanlış birşey söyledim sanıp yazdıklarımı tekrar tekrar okuduğumda agresif bir tavır göremedim. Bu duruma şaşırdım sadece. :)

• MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Ben yarın öyle ya da böyle bir sistem toplıycam. Öneriniz varsa görüp fikir edinmek isterim.

• quote:

Ben yarın öyle ya da böyle bir sistem toplıycam. Öneriniz varsa görüp fikir edinmek isterim.

İşlemci ve anakarta ayırcağınız bütçe nedir ?

İşlemci ve diğer donanımlar için 2500 tl düşünüyorum. Biraz önce bir arkadaşımız konuya sinerji sistemi önerdi gtx 1050 ti ekran kartlı. İ3 işlemcili. Onun gibi 2200 civarında olabilir.

• Amd toplayacaksanız Zen bekleyin. Hemen alacaksanız yukarıda berkayjan'ın önerdiği sistem gayet güzel. Bu dönemde Fx sistem toplamak ölü yatırımdır.
  • quote:

İşlemci ve diğer donanımlar için 2500 tl düşünüyorum. Biraz önce bir arkadaşımız konuya sinerji sistemi önerdi gtx 1050 ti ekran kartlı. İ3 işlemcili. Onun gibi 2200 civarında olabilir.

biraz pahalı olduda bu sistemde güzel birde yaklaşık amd nin 400 tl lik oyun hediye kampanyasıda var onuda amd nın facebook sayfasında araştırabilirsin.

• Evet o sistem güzel ama i3 işlemci işimi görür mü onu araştırıyorum. İ5 de baya pahalı geliyor açıkcası çok kararsız kaldım. Zen in gelmesini maalesef bekleyemiyorum.

Rx 460 ile bir sistem düşünmemiştim açıkcası, güzel bir seçenek oldu çok teşekkür ederim ilginize.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.