Monitör tavsiyesi rica edicem.
Merhaba,
Ekran kartım şuan RX480 yakın zamanda RTX3060 ya da RTX3070 almayı düşünüyorum. Bana G-SYNC ve Freesync destekleyecek bir monitör lazım.
- Geniş ekran
- Curved
- 35" maksimum
- IPS ya da en kötü VA panel. TN istemiyorum.
- 4K Çözünürlük (Mümkünse)
Bu özelliklerde tavsiye edebileceğiniz monitör var mı? İlginize şimdiden teşekkürler arkadaşlar.
Custom Sıvı Soğutma konusunda Yardım.
Arkadaşlar yeni sistem topluyorum Custom sıvı soğutmaya ihtiyacım var. Konu hakkında hiç bilgim yok nereden alınır kime toplatılır. Youtube'da Modart kanalında gördüğüm bir sıvı soğutma için Modart'a ulaşmayı denedim ama ulaşamadım.
EK marka sanırım kullandıkları. Bu marka sıvı soğutma yapan bildiğiniz firma ya da kişi var mı?
İstanbul'da oturuyorum.
Merhaba,
Ekran kartı ve monitör hariç belirttiğim fiyatlara İntel işlemcili kasa toplamak istiyorum. Eski bilgisayarımda RX480 256bit 8GB ekran kartı var. Onu yeni bilgisayarımda kullanıcam.
Yeni pc toplamak istiyorum yardım lütfen.
Merhaba,
Yeni bir pc toplamak istiyorum fakat donanım konusunda bilgim yok. Listedekiler genelde sistem toplama videolarından gördüğüm donanımlardır.
Merak ettiğim konu aşağıda 2 adet anakart var Asus marke ve ikisi de Z590 ama biri Extreme diğeri Hero serisi. Bu iki kart arasında ki farkı anlayamadım.Bu anakartın bus hızı 5333Mhz görünüyor ama bu hızda Ram bulamıyorum. Almışken anakarta göre en yüksek Ram'i almak istiyorum. Ram CL değeri düştükce Bus hızları azalıyor nedense. 5333Mhz CL14 CL15 ram bulmak mümkün değil mi?
Donanımdan hiç anlamadığım için biraz karışık sormuş olabilirim kusura bakmayın.
Son olarak bu sisteme şuan kullandığım PC'deki RX480 ekran kartımı koymayı istiyorum ama yeni alacağım monitör G-SYNC özellikli olacak. Daha sonra iyi bir Nvidia ekran kartı alana kadar bu ekran kartı ile G-SYNC monitörü kullanmamda bir sakınca olabilir mi?
i3-9100F - i5 9400F hangisini seçmeliyim.
|
Razer Mamba TE sorunu.
|
Yeni operasyon tarihini bilen var mı?
FPS sorunu yaşıyorum yardım lutfen.
|
Freesync sorunu.
|
2500 TL. AMD sistem tavsiyesi rica edicem.
|
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 131
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 6.045 (Bu ay: 47)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware