Bildirim
Yeni operasyon tarihini bilen var mı?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Tarihi belli olsa niye haber bulamayasın? Yılbaşı sırasında gelir diye düşünüyorum şahsen. -
Bende onu anlamadım. Normal şartlarda 3 4 ay ara ile yeni operasyonlar açılmış şimdiye kadar. Bu seferkinin uzaması garip geldi. Birde son dönem cs go itemleri ile kumar oynanan bazı sitelerin kapatılması oyuncu sayısını azaltmıştı bu sebepten operasyon getirmeyecekler mi diye düşündürdü. -
Şubat gibi geleceği kanaatindeyim. -
Bu sorunun cevabı hep 2 hafta içinde. -
2 haftaya gelir Kappa -
Eldiven güncellemesi gelmeseydi operasyon gelecekti. Ama 1-2 ay ileriye taşıdı kanaatimce şubat ayında gelebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Castieello
Bu sorunun cevabı hep 2 hafta içinde.
Güzel cevap. :) -
Aynen geç gelir eldiven ayağına -
-
-
Yeni operasyon gelsin de, AK47 Neon devrimi ucuzlar belki. Takas makas alırım ondan. -
Major öncesi gelir -
quote:
Orijinalden alıntı: lofer_freud
Yeni operasyon gelsin de, AK47 Neon devrimi ucuzlar belki. Takas makas alırım ondan.
Operasyondan tek beklentin bu mu? :) -
4 ay önce sormuştum operasyonu. Major geldi hala operasyon yok. Bilgisi olan var mı? :) -
Aldığım duyumlara göre yeni operasyonda panaromaUI,ak47 yerine kullanılabilecek bir silah ve tomahawk gelecekmiş.Gelme tarihi ise 3 hafta içinde. /s -
Gelmek bilmiyor. -
Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi bu sorunun cevabı her zaman 2 hafta içinde sanırım. :)) -
haziranda vac dalgasıyla birlikte gelicek rez alın -
Bana kalırsa mayıs sonu haziran başlangıcı gibi gelecek ama tabi gönül bi an önce gelmesinden yana
Benzer içerikler
- faceit demo izleme
- cs 1.6 crosshair küçültme
- cs 1.6 fps sınırı kaldırma
- ggdrop promosyon kodu
- field tested ne demek
- cs 2 wall hack kodu
- cs2 kan silme kodu
- cs go sistem gereksinimleri
- cs2 indir
- cs2 fps gösterme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X