Şimdi Ara

2500 TL Civarı Office Word için Notebook Önerisi yapar mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sadece office ve word için kullanacağım ama uzun süreli olmasını istiyorum, üniversite ödevlerimi yapacağım yardım eder misiniz lütfen?
    bunu buldum ama harddisk kapasitesi yok diyor? sadece ssdden mi ibaret bu şimdi?

• +
  • Hocam ben geçenlerde bimden hp 15-rbo13nt amd a9 9420 4 gb ram 256 ssd leptob aldım. 2100tl.
    Lakin işlemcisi çok yavaş. İnsanı deli ediyor. Cpu sürekli 80/90 larda çalışıyor. Fan susmuyor. Keşke almasaydım dedirtti. Fiyatını göre pek bişey beklemiyordum fakat bu kadarını da düşünmemiştim. Bana kalırsa amd ryzen serilerine bak derim. Ben pişman oldum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mustafa KIZILTAŞ M kullanıcısına yanıt
    hocam selamlar, ben yeni gördüm kusura bakmayın, vazgeçtim almaktan... Bu dönemde pc mc alınmaz.
    Windows 10 kurduysanız birde Windows 7 deneyin. Windows 10 başlı başına bir problem zaten. Hiçbir şey yapmadığım halde cpu'yu %100 kullanıyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar hocam. Win 7 kurduğunuzda cpu % kaçlarda acaba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hatırlamıyorum ama işlemciyi kesinlikle Windows 10 kadar yormuyordu. Çünkü Windows 10 arka planda birçok şey çalıştırıyor. Gerekli gereksiz herşeyi.. Windows 10 öyle değil.

Deneyin farkı görün , bir daha vazgeçmezsiniz zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.