Şimdi Ara

2500 Tl ekran Kartı Hariç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2500 Tl civarı ekran kartı hariç sadece kasa toplamayı düşünüyorum. Aşağıda yazdığım sistem hakkında yorum ve tavsiyelerinizi alabilir miyim?

İşlemci:INTEL Core i7-3770K 3.50GHz 8MB Ivy Bridge Vga Lga1155
    Anakart:GIGABYTE GA-Z77X-UP5 TH DDR3 1600MHz Wi-Fi BT HDMI DVI TB 16x 3.0 Lga1155
    Bellek:Gskill RipjawsX F3-12800CL9D-8GBXL PC Ram
    SSD:OCZ VTX4-25SAT3-128G Vertex 4 Serisi 128GB Sata III 2.5" SSD 550MB/420MB
    HDD:WESTERN DIGITAL WD10EZRX Caviar Green 1TB 64MB Sata3 6Gb
    SürücüSAMSUNG SH-224BB 22x Sata Kutusuz Siyah DVD-RW
    KasaCOOLER MASTER Storm ENFORCER Pencereli Süper MidTower Full Siyah Kasa 650W

• Kaliteli parçalar, para sorun değilse alınabilir. Hackintosh kurulacak gibi duruyor, öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Her Kuyuya Taş Atan Deli

Kaliteli parçalar, para sorun değilse alınabilir. Hackintosh kurulacak gibi duruyor, öyle mi?

Aslında şu anda bir macbookprom var ancak masaüstüne geçmek istiyorum ve OS X artık olmazsa olmaz değıl. MBP yi satıp parası ile boyle birşey yapmayı planlıyorum ileride ihtiyaca göre Hackintosh kurulabilir.
  • Dediğim gibi kaliteli parçalar hepsi ama ekran kartı niye yok? Oyun oynanmayacak ise bile ucuz, kaliteli bir ekran kartı tavsiye ederim açıkçası HD4000'e göre
  • quote:

Dediğim gibi kaliteli parçalar hepsi ama ekran kartı niye yok? Oyun oynanmayacak ise bile ucuz, kaliteli bir ekran kartı tavsiye ederim açıkçası HD4000'e göre

HD4000 kullandın mı bilmiyorum ama açıkçası orta halli bi kart kadar iş gorduğunu duşunuyorum. Şu anda MBP HD4000 var bootcamp ile Win8 kullanıyorum. Benim icin gayet yeterli geldi. Bütçeyi toparlayana kadar beni idare edeceğini duşunuyorum. Butçe hazır olduğu zaman bu sistemi guzel bir ekran kartı ile taçlandırmak şart tabi
  • Kullandım HD4000'i. Oyun oynayanlar bile var ama yetersiz kalıyor sonuçta. Full HD filmde bile yetersiz kalıyor bana göre. Ha sadece internette gezinme ve ufak tefek masaüstü işleri dersen yeterlidir tabii.
  • quote:

Kullandım HD4000'i. Oyun oynayanlar bile var ama yetersiz kalıyor sonuçta. Full HD filmde bile yetersiz kalıyor bana göre. Ha sadece internette gezinme ve ufak tefek masaüstü işleri dersen yeterlidir tabii.

Yazılım işi yapıyoruz yaklaşık 6 ay ofiste kullanacağım o nedenle fazla bir işim yok GPU ile. Çift monitore ses çıkartmadığı sürece sorun olmaz
  • Ram'i yüksek tut o zaman, hem çift monitör (HD4000 ram'den yiyecek) hem de yazılım programları vs. 16 GB iyi olacaktır.
  • quote:

Ram'i yüksek tut o zaman, hem çift monitör (HD4000 ram'den yiyecek) hem de yazılım programları vs. 16 GB iyi olacaktır.

Anladımmm. Güzel öneri teşekkürler Peki orta seviye bir kart olarka ne tavsiye edebilirsin?
  • O sisteme alınacak en düşük kart GTX650 Ti Boost ve HD7850'dir. Hackintosh düşüneceksen AMD tarafında 7xxx serisi için kext çıktı diye biliyorum ama randımanı ve stabilitesi hakkında bir bilgim yok.
  • Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.