Şimdi Ara

2500 TL EKRAN KARTI ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2021'e girdik ve erkan kartları ay ekran kartları pahalandı ve hangisi en iyi performansı verecek emin değilim ve MSI RX 580'e sahibim. Armor olan ve çok ısınıyor onu satacağım ve bir alıcı buldum hepinizin absürd ve abartmadan en iyi performansa sahip ekran kartı önerilerinizi bekliyorum. Saygılar.

Bu arada işlemcim AMD Ryzen 5 2600 16 GB RAM 3000 MHz.

• sapphire pulse 5600 xt

• 580 sahibi iseniz 2500 TL lik karta geçmenize gerek yok idare edin bir süre daha RTX3050 falan bakarsınız ilerde

• Rx 580 nasıl idare edim 90 derece oluyor

• @Faithful Blood Day knk 3500 tl o

• Sana hak veriyorum dostum bende de aynı kart vardı ben elden çıkardım. Bu fiyat bandında bundan cok daha iyi performans veren kartlar yok demek istemiş arkadaşlar yani bence de kısaca kartı satıp dikine git yatay (eş değer) gitme demek istemişler. Neyse ben geçen amazonda indirimle MSI GTX 1660 VENTUS modelini kart puanı ile 1850 TL ye aldım o an için alınabilecek en iyi karttı benim için henüz deneyemedim ama. Elindeki bütçe ile şuan en iyi seçenek 1660 süper görünüyor (ben çok sıkıntı çektim MSI RX 580 le gerek ses gerek ısınma gerek driver artık AMD ekran kartı bakmıyorum)

• https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1660-super-aero-itx-6g-oc-gddr6-192bit-nvidia-dx12-ekran-karti.html

Bu bütçeyle GTX 1660 Super alınır. Zorlarsan bir üstünde 2060 yada 5600 XT var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.