Selam Arkadaşlar ben 2500 tl ye oyunları rahat bir şekilde oynayabileceğim bir bilgisayar istiyorum vatan bilgisayardan toplarsanız sevinirm.Monitör ve kasa dahil haberiniz olsun şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.(Monitörü 1920x1080 çözünürlük istiyorum)
FangbeenF
kullanıcısına yanıt
Resimdeki sistem tavsiyemdir.(Sinerjiden toplanmıştır.)
Ben şimdi sistemi topladım diyelim geldi bana parçalar vatana gitsem toplarlarmı fiyat isterler büyük ithimalle ben ondan şüpheliyim vatandan alsaydım parçaları bedavaya toplarlardı
Korkusuz Korkak
kullanıcısına yanıt
Ekran kartı iyimidir rahat oynarım dimi oyunları fazla fps istemiyorum 60 fps felan gitsin yeter oynadığım oyunlar aşırı fazla pc istemiyo ama ben daha rahat oynamak istiyorum
FangbeenF
kullanıcısına yanıt
Ekran kartı yeterli gelicektir eğer gerçekten hafif oyunlar oynuyor isen.
Bu arada oynadığın oyunlar neler?
Korkusuz Korkak
kullanıcısına yanıt
Leauge of Legends Counter Strike Global Offensive Euro Truck Simulator 2 The Elder Scrols Skyrim Hitman Absolution Mafia 2 bunlar başka oyun oynamıyorum ama yeterli gelicekse rahat oynayabilirsem bunları daha fazla sistem isteyen oyunları oynamayı düşünüyorum ben şuanda oynadığım bu oyunlarda bu bilgisayardan daha iyi fps almak istiyorum keyfini çıkarmak istiyrum kısaca.
quote:
Orijinalden alıntı: Fangbeen
Leauge of Legends Counter Strike Global Offensive Euro Truck Simulator 2 The Elder Scrols Skyrim Hitman Absolution Mafia 2 bunlar başka oyun oynamıyorum ama yeterli gelicekse rahat oynayabilirsem bunları daha fazla sistem isteyen oyunları oynamayı düşünüyorum ben şuanda oynadığım bu oyunlarda bu bilgisayardan daha iyi fps almak istiyorum keyfini çıkarmak istiyrum kısaca.
Far cry 4 te ultrada akıcı oynatıyor 55-60. 1080p de rahat ettirmeyecek bir oyun yok şuan.