Arkadaşlar bütçem 2500 TL civarı. Smart TV özelliği olsa da olur olmasa da çok farketmez. 3D'de başarılı, playstation orta derece oyunlarda sorun çıkarmayacak, ve futbol maçlarını kahır haline getirmeyecek bir tv istiyorum. Ayrıca USB'den izleyeceğim filmlerde de uzantıyı tanımama ya da eksik oynatma gibi sorunlar yaşatmasın...Plazma da olabilir Led de 46-47'' ve üzeri düşünüyorum. Bazı modeller buldum aşağıda yazıyorum uzman arkadaşlardan yorum rica ediyorum...
aslında son ikisi 3500 TL civarı ama diyelim çok zorlayıp çıktım o fiyata bunlardan birini tercih etmek doğru olur mu?
bu 2 plazma ve 2 led arasından ne önerirsiniz ya da bunlar dışında önerebileceğiniz birşey var mı?
aynı dertten muzdaribim, bütçe aralığım da benzer, bir kaç gündür bakınıyorum ve en sonunda plazmaların daha mantıklı olacağı kanaatine vardım gibi enerji tüketimi biraz daha fazla sanırım, gülü seven dikenine katlanır durumu var. smart özelliklerini çok fazla umursanıyorum çünkü zaten bir home pc olacak yanında ve onunla akılsız da olsa akıllanacak tv :) sadece 3d dönüştürme konusu kafama takılmış durumda bu 2d görüntüyü 3d ye çevirme konusundaki başarım nedir merak ediyorum, zaten 3d içerik bulmak neredeyse imkansız gibi haliyle dönüştürme muhabbeti önem kazanıyor. benim gözüm takılanlar şunlar
lg 47lm671-s şu anda net üzerinde vatan bilgisayarda ve ankamall'de kutup l.g.'de 2.899tl ayrıca bu ürünü alana hb1100mk sinema sistemi 300 tl.
aradığınız bütün özellikler ve fazlası var. niyetiniz varsa kaçırmayın. ben dün aldım:)
quote:
Orijinalden alıntı: sunirgerep
aynı dertten muzdaribim, bütçe aralığım da benzer, bir kaç gündür bakınıyorum ve en sonunda plazmaların daha mantıklı olacağı kanaatine vardım gibi enerji tüketimi biraz daha fazla sanırım, gülü seven dikenine katlanır durumu var. smart özelliklerini çok fazla umursanıyorum çünkü zaten bir home pc olacak yanında ve onunla akılsız da olsa akıllanacak tv :) sadece 3d dönüştürme konusu kafama takılmış durumda bu 2d görüntüyü 3d ye çevirme konusundaki başarım nedir merak ediyorum, zaten 3d içerik bulmak neredeyse imkansız gibi haliyle dönüştürme muhabbeti önem kazanıyor. benim gözüm takılanlar şunlar
Led tvler konusunda görüşler değişse de plazma tv lerde herkes net bir şekilde panasonic iyi diyor... ben plazma olursa panasonic tercih ederim gibi... led tvlerde ise samsung dışındaki markaların bazı dosya formatlarını tanıyamaması konusundaki görüşler kafamı karıştırıyor. Diğer bir konu da aktif pasif gözlük. herkes aktif gözlük baş ağrıtır diyor. ama geçen gün lg 760s ile samsung d7000 inin 3d sini denedim. samsung lg y göre çok başarılıydı... lg de bir bulanıklık vardi ve yaklaşan görüntüler şaşı bak şaşıra çevirdi beni. aslında tüm bu veriler ışığında samsung d7000'e yönelmem gerekir. ancak samsungla ilgili okuduğum panel problemleri ışık sızması ve bulutlanma gene ikilemde bırakıyor insanı
quote:
Orijinalden alıntı: teknokrat_1
lg 47lm671-s şu anda net üzerinde vatan bilgisayarda ve ankamall'de kutup l.g.'de 2.899tl ayrıca bu ürünü alana hb1100mk sinema sistemi 300 tl.
aradığınız bütün özellikler ve fazlası var. niyetiniz varsa kaçırmayın. ben dün aldım:)
bahsettiğiniz modelin 760s ile farkı 760s te 4 3d gözlüğün yanında 2 dual play gözlük verilmesi ve bir de 760s in 800 hz olması. dual play gözlük nedir? bir de 400 hz ile 800 hz arasındaki fark hangi noktada beni etkiler?
3ve 4uncu lınktekı guzel televızyonlar onları tavsıye ederım... maddı olarak pahalı olabılır belkı ama plazmadan daha ıyıdır... en ıyısı led tv
quote:
Orijinalden alıntı: baranbaran83
quote:
bahsettiğiniz modelin 760s ile farkı 760s te 4 3d gözlüğün yanında 2 dual play gözlük verilmesi ve bir de 760s in 800 hz olması. dual play gözlük nedir? bir de 400 hz ile 800 hz arasındaki fark hangi noktada beni etkiler?
Dual Play için bir video. Google'a LG Dual play yazınca da çıkıyor zaten
400hz ile 800hz arasında ki farklar ise hızlı sahneleri daha iyi oynatması olarak söylenebilir (özellikle maç yayınlarında) ama teorikte ne kadar etki ettiği tartışılır. Genelde maç yayınları için hz'si yüksek TV öneriliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: t3
quote:
Orijinalden alıntı: baranbaran83
quote:
Dual Play için bir video. Google'a LG Dual play yazınca da çıkıyor zaten
400hz ile 800hz arasında ki farklar ise hızlı sahneleri daha iyi oynatması olarak söylenebilir (özellikle maç yayınlarında) ama teorikte ne kadar etki ettiği tartışılır. Genelde maç yayınları için hz'si yüksek TV öneriliyor.
Teşekkür ederim bilgiler için... Çok zor iş cidden her gün bir modelden diğerine kayıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme