Şimdi Ara

2500 tl ye kadar dslr önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Evet veya D7XXX serisi bir makine ile kullanılabilir.

Senin secenegin 2. Secenekten yada bunu kayda gectim.

--------------------------

Gercekten hepinize ilginiz icin tesekkur ediyorum oncelikle

7 serisine baktim ancak 7 serosine fiyat ve perf acisindan icim pek isinmadi birde 2500 tl nin ustune cikmak gerekiyor disturbitor garantili bulmak istedigimde o sebeple ve d5300 nedense benim icime fazlasiyla sindi. Nerede okuduysam d5300 den insanlar cok memnun ancak d7000 serisinden insanlar biraz sikayetci gibi geldi. Acikcasi kafamida daha fazla karistirmak istemiyorum Ancak yinede 4 ekime kadar zamanim var. Bu sure zarfinda arastirmaya devam edifem ve onerilerinizi ictenlikle arastirmaya devam edicem.

Ben simdilik kararimi d5300 den yana kullanmak istiyorum.

1. 18-55 vr2 f 3.5 - 5.6 ve 55-200 vr f 4 - 5.6 (2700)
    2. 18-105 vr f 3.5 - 5.6 ve 55 f1.8d (2700tl)

Diye iki secenekten hangisinin daha mantikli olacagini size sormak istiyorum. 1. Ve ya 2.

Ve disturbitor garantili bildiginiz daha hesapli ve duzgum bir satici biliyorsaniz yazarsaniz cok sevinirjm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandama -- 23 Eylül 2015; 1:28:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanki nikon ağırlık kazanmış gibi düşüncenizde ama bir Parça bulandırayım düşüncelerinizi pentax k3

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pentax k3 Ün sıfırı bütçenizi aşabilir ancak ikinci elini eğer 3000e çıkabilirseniz iyi bir set toparlarsınız ikinci el tabii ama pentax k5 ıı s modeli kullananlar çok memnun bir kaç çekim yapma fırsatım oldu aa filtre olmadığından müthiş detay veren bir cihaz eğer ocihazı inceleme fırsatınız olursa Bahsettiğiniz ve düşündüğünüz tüm cihazları geri planda bırakacağınızı sanıyorum . Son Seçenek olarak sony a77 yi hem Gövde kalitesi hemde minolta lens kullanma avantajı ile önerebilirim. Kendim sony a57 kullanma biri olarak nikonun 5000 li canonun 500 ve 600 lü serilerini inceledim ama ben tatmin olmadım pentaxın belirttiğim modelleri Bahsettiğiniz modellerin birçoğuna toz yuttururur (5500 bilmiyorum incelemedim o yüzden ohariç diyelim)al sat yapmayacaksınız Pentaxı ciddi anlamda düşünün Özbey hocamın dediği a6000 hem taşınabilirlik hem üstün özellikleriyle Gölardı edilmeyecek bir model sanırım Wi-Fi de var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ali26x

Pentax k3 Ün sıfırı bütçenizi aşabilir ancak ikinci elini eğer 3000e çıkabilirseniz iyi bir set toparlarsınız ikinci el tabii ama pentax k5 ıı s modeli kullananlar çok memnun bir kaç çekim yapma fırsatım oldu aa filtre olmadığından müthiş detay veren bir cihaz eğer ocihazı inceleme fırsatınız olursa Bahsettiğiniz ve düşündüğünüz tüm cihazları geri planda bırakacağınızı sanıyorum . Son Seçenek olarak sony a77 yi hem Gövde kalitesi hemde minolta lens kullanma avantajı ile önerebilirim. Kendim sony a57 kullanma biri olarak nikonun 5000 li canonun 500 ve 600 lü serilerini inceledim ama ben tatmin olmadım pentaxın belirttiğim modelleri Bahsettiğiniz modellerin birçoğuna toz yuttururur (5500 bilmiyorum incelemedim o yüzden ohariç diyelim)al sat yapmayacaksınız Pentaxı ciddi anlamda düşünün Özbey hocamın dediği a6000 hem taşınabilirlik hem üstün özellikleriyle Gölardı edilmeyecek bir model sanırım Wi-Fi de var

Aslinda pentax i ben de cok arastirdim baya da hpsuma gitti ancak bu kadar para vermisken 2. El almak bana cok yanlis geliyor. Güncel olarak her konuda benjm prensibim 0 dan yana cunku herkesin makinayi nasil kullandigini bilemiyorsunuz. Keşke param olsa da k-3 yada k s2 alsam.
    Ancak dedigim gibi 2. El alip nolucak diye düsünmej istemiyorum. 0 alip kafam rahat dolaşmak istiyorum.
    Aynasizlardan bilmiyorum ama çok uzak gibi geliyor bana bilmiyorum :D ama arastiricam a6000 i

• İşin içinde wifi olunca seçimin en doğrusu.O kitteki 18-105 AF-S'li değildir. 50mm 1.8 'de iyi bir seçim. Zaten herkesin çantasında olması gereken bir lens. 50mm 1.8 i 250 tlye alabilirsin. Linkten bakabilirsin
    http://www.babatasfoto.com/canon-ef-50mm-f-1-8-ii-sabit-lens-urun870.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotographyMaster -- 23 Eylül 2015; 12:20:22 >
  • PhotographyMaster kullanıcısına yanıt
    Peki bu canon lensi benim nikonda canon lensi almam mantıklı olacakdır. O zaman ben şimdi 2. seçeneği alıp sonradan 250 tl verim 50mm 1.8 i alırım. daha mantıklı bir hareket olur gibi geliyor. 18-55mm Vr2 ve 55-200mm Vr (tabiki bu AF-S li ise) ikisini beraber

http://www.cazipshop.com/fotograf-makineleri/dslr-fotograf-makineleri/12145-nikon-d5300-18-55-55-200-vr-dijital-slr-fotograf-makinesi
  • dur dur nereye alıyon benim kafa gitti. canon bayonetle nikon bayonetleri farklı :)) sen bunu alcanhttp://www.babatasfoto.com/nikon-af-nikkor-50mm-f-1-8d-uv-filtre-hediyeli-urun886.html

Birde fotoğraf makinesi alırken bu tarz sitelerden alma.Kendi bünyesinde teknik servisi olan bir fotoğrafçılık mağzasından al. Yarın bir gün bir sıkıntı çıktığında 1 ay makinesiz kalabilirsin. Böyle sitelerin garanti prosedürleri çok uzun zaman alıyor. Eğer İstanbuldaysan bir ara Hayyam Pasajına git . Sirkecide
    yok zaten bu satıcı sirkecide Özgül fotoğrafçılık adına gidip yerinde görerek alıcam 2 Ekim gibi gidicem zaten şimdilik bana ön bakışta yardım etsin diye söylüyorum. Yoksa ben hayatta görmeden birşey almam. Birde karfo karacasulu garantisi görünce hoşuma gitti açıkcası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandama -- 23 Eylül 2015; 12:49:03 >
  • Babataş fotoğrafçılığa 'da uğra Şener abi var orda. Makine almasan bile aklındaki soruları sor sana çok net yardımcı olacaktır.Benden daha doğru yönlendirir. Fotoğrafçılık konusunda onun kadar bilgilisini görmedim.
    PM den sana bir kaç bir şey yazdım.

Gerçekten hepinize tektek ilgilediğiniz için teşekkür ediyorum.
  • bazuka , t cetveli ve envayi çeşit çizim eşyası taşımaktan bıkmadıysan dslr al bence . aynasız pratikte çok daha avantajlı olabilir ben mimarlık okuduğum süre zarfında 2 tane dslr gövdem olmasına rağmen hemen her geziye aynasız veya kompakt ile gittim . iso başarımı iyi bir aynasız kesinlikle gezide ilk tercihim olur hala .
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

bazuka , t cetveli ve envayi çeşit çizim eşyası taşımaktan bıkmadıysan dslr al bence . aynasız pratikte çok daha avantajlı olabilir ben mimarlık okuduğum süre zarfında 2 tane dslr gövdem olmasına rağmen hemen her geziye aynasız veya kompakt ile gittim . iso başarımı iyi bir aynasız kesinlikle gezide ilk tercihim olur hala .

Vallaha bu gune kadar ağırlik konusunda bi skintim olmadi :D 30 35 kilo tasidigimi bilirim. Ki bu makine 480gram etse etse 1.5 kilo eder toplam o da değecektir diye dusunuom :D vizorden bakmak daha heycanlo ve daha pratik bence

• quote:

Orijinalden alıntı: cukaman

quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

bazuka , t cetveli ve envayi çeşit çizim eşyası taşımaktan bıkmadıysan dslr al bence . aynasız pratikte çok daha avantajlı olabilir ben mimarlık okuduğum süre zarfında 2 tane dslr gövdem olmasına rağmen hemen her geziye aynasız veya kompakt ile gittim . iso başarımı iyi bir aynasız kesinlikle gezide ilk tercihim olur hala .

Vallaha bu gune kadar ağırlik konusunda bi skintim olmadi :D 30 35 kilo tasidigimi bilirim. Ki bu makine 480gram etse etse 1.5 kilo eder toplam o da değecektir diye dusunuom :D vizorden bakmak daha heycanlo ve daha pratik bence

a6000 de vizörlü bi aynasız bu arada , ve vizör de oldukça başarılı optik vizörlere nazaran

• CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    :D kardes vallaha aynasiza karsi psikolojik olarak uzagim ya bilmiyorum sebebini ama icimden bi ses aynasiz alma tuttugunda eline otursun kafan rahat takil diyor :D ama a6000 i de arastiriyorum ciddi anlamda yanlis anlama :D tesekkur ederim

• Uzun süre makina değiştirmem dersen penrax KS-II en iyi gövdelerden fiyatına göre. 18-55 ile alın,sonra lenslerini de ikinci el temin edebilirsiniz.

Canon yada nikon gibi de değil,yalıtımlı su toz geçirmez hövde pentxın gövdeleri.
    Netten temiz pentax k3 18-135 2 ay önce 2700e gitti. Takip edersen bmyle de denk gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 124yusuf kullanıcısına yanıt
    Kardes kendimin cidden ilk makinem olucagi icin normalde arkadaslarimin kuzenimin makinesini kullaniedim falan o yuzden 2. Ele kesinlikle girmek istemiyorum k s2 yi cok arastirdim ama adam gibi garantisi olan bulamiyorum 2500 e kadar bulursan bana önerirsen cok sevinirim kardesim cunku hakkaten pentaxin ozellikleri kat kat iyi ama iste dedigim gibi ben ucuza bulamiyorum k s2

Yani muhtemelen ben yine d5300 de kalicam bilmiyorum y8ne sirkeciye gittigimde arastiricam baya

• https://fotografium.com/urun/pentax-k-s2-18-50mm-dslr-fotograf-makinesi
    bütçeni min. 700 lira aşıyor ama 0 fiyatı.

@cukaman

Birde şu linke tıklamanı öneririm. Satıcıyla bir ilgim yok ama portfölyösü geniş.
    http://sinefoto.com/index.php?/topic/17344-sat%C4%B1l%C4%B1k-foto%C4%9Fraf-makinalar%C4%B1-lensler-ve-aksesuarlar/#entry393393

4000 çekimde K-3 ve 18-55i 2200e alabiliyosun.

Makine aldim canon 70D aldim. Pentax.almama sebebin servis aginin olmamasi

• Hayırlı olsun, nasıl 70D memnunmusun.
    Hangi lensleri denedin,hangilerini kullanıyosun.
    Bnde önümüzdeki ay 70D alıcam bütçe 7D mark IIye yetmediğinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.