Şimdi Ara

2500 tl ye kadar dslr önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 1 haftadir fotoğraf makinesi araştiriyorum ve 1, 1.5 haftaya kadar bir makine almam gerekiyor. Ancak almışken fiyat ve performansi iyi bir makine almak istiyorum. 2500 tl ye kadar karşılama ihtimalim var max 100 tl daha ustune koyabilirim. Bayabir inceleme sonucu

Nikon d5300
    Pentax k s2 fiyatindan pek emin degilim

Gibi 2 model arasinda kaldim. Ancak yinede emin olamiyorum. Sizce bu makinelerden hangisi daha iyidir veya bunlardan daha iyi oldugunu dysundugunuz dslr makine varsa paylasirsaniz cok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• D5500+18-55
  • pentax k-3
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Kardes yalniz verdigin model 4 bin tl civarinda ben 2.5 bin max yazmisim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • D5500 ve 18-55 lensli ve turkiye disturbitorlu 2600 tl ye nereden bulabilirim acaba oneri bir yer varmi bildigin gorerek alabilecegim biryer olursa cok iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: cukaman

D5500 ve 18-55 lensli ve turkiye disturbitorlu 2600 tl ye nereden bulabilirim acaba oneri bir yer varmi bildigin gorerek alabilecegim biryer olursa cok iyi olur

Spot olarak 2bin lira civarına bulabilirsiniz. Garantili olanları 3bin lira civarı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Orijinalden alıntı: cukaman

D5500 ve 18-55 lensli ve turkiye disturbitorlu 2600 tl ye nereden bulabilirim acaba oneri bir yer varmi bildigin gorerek alabilecegim biryer olursa cok iyi olur

Spot olarak 2bin lira civarına bulabilirsiniz. Garantili olanları 3bin lira civarı.

Istanbulda sirkecilerde dolanip sormamlazim ozaman degilmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    50.000 TL'ye Kadar Laptop Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet.
    quote:

Istanbulda sirkecilerde dolanip sormamlazim ozaman degilmi
  • Cok tesekkur ederim

• Sen ne için kullanacaksın ona göre Canon'da önerebilirim . Senin için Dpi önemli mi ? Video mu çekeceksin bunları söylersen daha net yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotographyMaster -- 22 Eylül 2015; 16:37:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotographyMaster

Sen ne için kullanacaksın ona göre Canon'da önerebilirim . Senin için Dpi önemli mi ? Video mu çekeceksin bunları söylersen daha net yardımcı olabilirim

Ben mimarlik okuyorum ve fotograf makinesi almak istiyorum uzun sure kullanabilecegim ve almisken fiyat perf en iyi secenegi almak istiyorum.
    Ben suan baya bir arastirma sonucu karfo karacasulu garantili nikon d5300- 18/105mm VR (2443 tl) ve fazladan 330 tl ye 50mm f1.8 lens almayi dusunuom toplam 2773 tl yapiyor. Sence bu mantikli bir secimmidir.

Bir de 18-105mmlik VR AF-S limidir onu sormak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandama -- 22 Eylül 2015; 17:48:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhotographyMaster

Sen ne için kullanacaksın ona göre Canon'da önerebilirim . Senin için Dpi önemli mi ? Video mu çekeceksin bunları söylersen daha net yardımcı olabilirim

Ya aslinda benim için fotograf makinesi her konuda onemli olucak hem gezilerde hem gunl7k kullanimlarda hem video cekimlerinde ilerleyen duzeylerde micro fotolar ve makro fotolar gibi ve benim icin odak noktasi sayisi ve mp cok onemli olacak istedigim zaman wifi ile paylasabilecegim gibi ciddi olarak ilgilenmek icin alacagim

• Sony a6000 al fiyatı ilk çıktığı zamankine oranla çok düştü. sıfır ve garantili sony a6000 +16-50mm lensi 2300tl den 1800tl ye kadar inmiş durumda. ki doların aşırı arttığı şu günlerde fiyatının yükseleceğine düşmesi çok çok iyi.

179 AF noktası var. otomatik video netlemesi var full hd de 60fps video kaydı yapabiliyor. hafif,taşıması kolay.
    tek kusuru var bataryası çabuk bitiyor,onu da artık yedek batarya alarak gidermeye çalışılır

.

• Hocam d5500 ustun imaj kalitesinden faydalanmak için 18-55 lens yeterli midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18-105 tabii ki Af-S'li. 50mm ise değil. Set olarak güzel ama 50mm kullanmak her zaman kolay olmayabilir. Nikonlarda odak yardımcısı var fakat yine de otofokusun yerini tutmaz. Focus peaking olsa problem olmazdı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Mirrorless dusunmuyorum kardes kesinlikle cok tesekkur ede4im ilgin icin

• quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

18-105 tabii ki Af-S'li. 50mm ise değil. Set olarak güzel ama 50mm kullanmak her zaman kolay olmayabilir. Nikonlarda odak yardımcısı var fakat yine de otofokusun yerini tutmaz. Focus peaking olsa problem olmazdı.

50mm lik f1.8 i cok keskin fotolar elde edebilmek icin almayi dusunuyorum aslinda ben manuel olarak odaklamayi daha cok seven bir insanim ancak bazi durumlarda cidden af cok onemli oluyor.
    2.700 e 18-55 ve 55-200 ama 2. Lens sanirim af-s limi biiyorum ve f4 diyaframi var minimum bide bu secenek var

• Neredeyse tüm lensler odaklama motoru içerir. İçermeyenler istisnalardır. Lens özelliklerinde yazar zaten. 50mm 1.8D f/2.8 ve üstünde yeterince keskindir ama keskinlik için son derece doğru odaklama yapmak şart. D5300 gibi orta seviye bir makinenin vizörü ile bunu başarmak biraz zordur. Odaklama yardımcısı da mükemmel değildir. Manuel odaklamak aynasız makinelerde çok daha kolay.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Neredeyse tüm lensler odaklama motoru içerir. İçermeyenler istisnalardır. Lens özelliklerinde yazar zaten. 50mm 1.8D f/2.8 ve üstünde yeterince keskindir ama keskinlik için son derece doğru odaklama yapmak şart. D5300 gibi orta seviye bir makinenin vizörü ile bunu başarmak biraz zordur. Odaklama yardımcısı da mükemmel değildir. Manuel odaklamak aynasız makinelerde çok daha kolay.

Anladim kardes o zaman 2. Senek biraz daha mantikli oluyor değilmi

• Evet veya D7XXX serisi bir makine ile kullanılabilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.