Şimdi Ara

25000 tl için öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Allah izin verirse eylül ayında bir araç almak istiyorum. çok az birikimim var bir miktarda kredi çekip 25000 tl civarına tamamlamaya çalışacağım. aracı tamamen ihtiyacımdan dolayı alacağım, işe gidip gelirken (bu arada yeni mezunum birikimim onun için yok maaşı direk krediye aktarmayı düşünüyorum.) kullanabileceğim bir araç olacak ve nereden baksanız bi 5-6 yıl değiştirme fırsatım olmaz. sizden ricam kafamdaki sorulara yanıt vermeniz bana biraz yardımcı olmanız. daha fazla uzatmadan aklımdakileri sorayım.

1- bir arkadaşım daha yeni nissan almera 2004 model aldı ve bana öve öve bitiremiyor, bende çok araştırdım araca hayran olmamak elde değil. sizce iyi bir tercih olur mu bu fiyat aralığında düşünsem?

2- honda civic düşündüm 2000-2001 model ama temizleri zor bulunuyor diye duydum, ben sorunla uğraşmak istemiyorum açıkçası alıp yıllarca sorunsuz kullanmak istediğim için aklım karıştı siz ne dersiniz?

3- hyundai getz, honda jazz tarzı araçlar çok ilgimi çekmese de önerenleri çok, bu araçlarla ilgili ne düşünürsünüz?

4- renault clio hb araçlar nasıldır? konu reno olunca biraz çekimserim açıkçası, bu markaya bir türlü ısınamadım?

5- ford fiesta 2004-2006 modelleri sorunsuz bir tercih olur mu benim için?

6- hyundai accent hakkındaki fikirleriniz nelerdir?

aklım çok karışık, ilk arabam olacağı için ince eleyip sık dokumak istiyorum dediğim gibi sorun üstüne sorun yaşarsam benim için çok üzücü olur, kredi ile alacağım çünkü. borcu bitmeden araba bitmesin. değerli fikirlerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar selamlar. Almera en doğru seçim olur 1.5 Tekna alın. Sorunsuzca uzun yıllar binin başka araç bakmanıza gerek yok .

• quote:

Orijinalden alıntı: oğuz*han

Merhabalar selamlar. Almera en doğru seçim olur 1.5 Tekna alın. Sorunsuzca uzun yıllar binin başka araç bakmanıza gerek yok .

Ankara içinden almayı düşünüyorum. Galericilere guvenebilir miyim sizce ?

• 5-6 yıl binerim diyorsan laguna 2 öneririm.Ama kısa süre bineceksen uzak durmalısın piyasası az.

uzun süreli binilecek çok konforlu donanımı bol bir araç

25 bine alacağın araçta

dijital klima - yağmur sensörü - soğutmalı torpido - otomatik kapanan aynalar gibi bir çok özellik var ama ankara içinde bulmanız zor istanbula veya farklı yakın şehirlerden almanız gerekebilir.

Alımı ve satması kolay olsun diyorsanız fiesta veya renault clio öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 7 Temmuz 2016; 12:04:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bfkartal

quote:

Merhabalar selamlar. Almera en doğru seçim olur 1.5 Tekna alın. Sorunsuzca uzun yıllar binin başka araç bakmanıza gerek yok .

Galeriden alacaksanız alacağınız yerin kurumsal bir firma olmasına dikkat edin. Mümkünse sıfır araç satan plazaların 2. el bölümlerinden alın onun dışında kendi çapında bir dükkan açıp al-sat yapanlardan araç alacaksanız çok ama çok dikkatli olun hatta mümkünse uzak durun. Ankara'da 2 tane temiz araç buldum. Bunlara bakabilirisiniz. Detaylı bir ekspertiz yaptırarak alabilirsiniz. Almadan önce mutlaka ekspertiz yaptırın hatta mümkünse Nissan yetkili serviste yaptırın. Temiz bir Almera bulunsanız kolay kolay masraf yapmadan uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibinden-almera-1.5-tekna-317034087/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibinden-bakimli-nissan-almera-1.5-tekna-full-degisensiz-314998135/detay

• quote:

quote:

quote:

Galeriden alacaksanız alacağınız yerin kurumsal bir firma olmasına dikkat edin. Mümkünse sıfır araç satan plazaların 2. el bölümlerinden alın onun dışında kendi çapında bir dükkan açıp al-sat yapanlardan araç alacaksanız çok ama çok dikkatli olun hatta mümkünse uzak durun. Ankara'da 2 tane temiz araç buldum. Bunlara bakabilirisiniz. Detaylı bir ekspertiz yaptırarak alabilirsiniz. Almadan önce mutlaka ekspertiz yaptırın hatta mümkünse Nissan yetkili serviste yaptırın. Temiz bir Almera bulunsanız kolay kolay masraf yapmadan uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibinden-almera-1.5-tekna-317034087/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-sahibinden-bakimli-nissan-almera-1.5-tekna-full-degisensiz-314998135/detay

İlginiz için teşekkür ederim lacivert olan bana da temiz gözüktü ama insanlara güvenmek çok zor geliyor hele bir de ortada böyle bir para varken. Eylül içinde alabileceğim anca belki o zamana kadar daha farklı almera lar düşer. O zaman da size pm yoluyla danışabilir miyim?

• oğuz*han kullanıcısına yanıt
    2. linkteki harbi güzelmiş + lpg olsa al beni diye bağırıyor resmen :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

İlginiz için teşekkür ederim lacivert olan bana da temiz gözüktü ama insanlara güvenmek çok zor geliyor hele bir de ortada böyle bir para varken. Eylül içinde alabileceğim anca belki o zamana kadar daha farklı almera lar düşer. O zaman da size pm yoluyla danışabilir miyim?

Elbette ne zaman isterseniz yardımcı olurum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.