Şimdi Ara

2500k i5 sıfır 253LİRA SIFIR BİMEKS İNDİRİMDE Bursaya özel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.180
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sadece bursa mağazasında varmış

http://www.bimeks.com.tr/urun/115768/intel-core-i5-2500k-3-30-ghz-lga-1155-6mb-gpu-850-mhz-.aspx#dealers

bursada olan arkadaşlardan ricam alırlarsa eğer 1 adette benim için alıp bana göndermeleri ürünü 300 liradan alabilirim

İlginiz için teşekkür ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter17 -- 15 Ağustos 2013; 12:58:26 >

• Internetten alininca bu fiyat degil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

Internetten alininca bu fiyat degil mi?

hocam üründe satın al butonu yok, dolayısıyle netten alınamıyor.

iade deilmiş, kullanışlmış olabilir bence, son fırsat diye yazanlar genelde öyle oluyor bimekste.

konuştum, işlemcide iade almıyoruz, ürün sıfır kutulu dediler. süper fiyat. ama 1 tane varmış sadece :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 15 Ağustos 2013; 13:06:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

Internetten alininca bu fiyat degil mi?

ürün sadece bursa mağazalarında var
  • Bimekste mi çakallık var eskişehir şubesinde mi bilemicem ama bişeyler yazayım :)

Öncelikle bursadaki bir şubesini aradım, online alamıyıoruz başla yöntemi var mıdır dedim, yakın bi bimekse girin onlara yardımcı olur dediler. Gitmeye üşendim, telfonla sorayım dedim. Telefona çıkan kişi gayet yardımcı olmaya çalıştı, hemen bursayı arıyorum, eğer sıfır kutuysa buraya istedebilirim, gelip alırsınız ben size haber vercemdedi, aradan bir süre geçti, bu sürede ürün netten kalktı. sonra bimksteki arkadaş geri aradı, ürünleri eskişehir mağzası istemiş , sanırım toplu bir alım olmuş, ben yarın onları da arayıo sorarım, eğer 1 tanesi kalmışsa sizin için istanbula göndermelerini isterim dedi.

demin siteye bakayım dedim istemsiz olarak, ürünün fiyartı 660 tl olmuş ve bilin bakalım sadece hangi şubede var :) Eskişehir Espark

şimdi bimeksin oyunu mudur bu eskişehir şubesinin mi :)

şimdi bu konunun şikayet edilme amacını anlamadım. kim ettiyse mantıklı bi açıklaması varsa yazabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 16 Ağustos 2013; 22:20:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Bimekste mi çakallık var eskişehir şubesinde mi bilemicem ama bişeyler yazayım :)

Öncelikle bursadaki bir şubesini aradım, online alamıyıoruz başla yöntemi var mıdır dedim, yakın bi bimekse girin onlara yardımcı olur dediler. Gitmeye üşendim, telfonla sorayım dedim. Telefona çıkan kişi gayet yardımcı olmaya çalıştı, hemen bursayı arıyorum, eğer sıfır kutuysa buraya istedebilirim, gelip alırsınız ben size haber vercemdedi, aradan bir süre geçti, bu sürede ürün netten kalktı. sonra bimksteki arkadaş geri aradı, ürünleri eskişehir mağzası istemiş , sanırım toplu bir alım olmuş, ben yarın onları da arayıo sorarım, eğer 1 tanesi kalmışsa sizin için istanbula göndermelerini isterim dedi.

demin siteye bakayım dedim istemsiz olarak, ürünün fiyartı 660 tl olmuş ve bilin bakalım sadece hangi şubede var :) Eskişehir Espark

aynen bende aradım nilüfer şubesinde ki ürün eskişehire satılmış ve osmangazide kalmış birtek. dedi ürünü sisteme ilk girene satıcam ankaradan alabilirsiniz sordum stokta kaç adet var sadece 1 adet var dedi kalktım burdan ankamalle gittim.

Ürünü söyledim konuştuğumu söyledim mağaza yönetici yardımcısı bilgisayardan kontrol etti ürün webden satılmış osmangazide ki. dedim ki nasıl olur webden alamıyorsunuz. Daha önce webden sipariş verildiyse onay süresinde kaldıysa ve ürün bugün onaylandıysa gider. e dedim neden bunu bana söylemiyorlar o kadar yol geldim. Bunu görememiştir stokta dedi.

İşten anlamayan insanları torpille onla bunla alıyorlar mağazaya sonra böyle ceremesini çekiyoruz.

Birde bimeks ürünleri almayalım diye şehir dışlarına mağaza açmış. Etlikte otoban yoluna istanbul yoluna mağaza mı açılır açsana kızılaya bi mağaza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carter17 -- 16 Ağustos 2013; 21:21:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Bimekste mi çakallık var eskişehir şubesinde mi bilemicem ama bişeyler yazayım :)

İndirim tanımlaması sadece Bursa mağaza için yapılmıştır. İşlemci Bursa Mağaza stoğundan Eskişehir mağazaya stoğuna geçince de normal fiyatına geri dönmüştür. Zaten sipariş üzerine Eskişehir mağazasına gittiği için, aslında bu bir çeşit açık sayılabilir WEB'de görünmemesi lazım o ürünlerin ama demek ki yazılımcı arkadaşlar bunu düşünmemişler, stoğa girer girmez görülebiliyor, benim yorumum bu şekilde.

• Kurcalamasaydınız da Bursada olan biri gidip alsaydı bari.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.