Arkadaşlar sistemimi yenilemek istiyorum ama sadece anakart rem ve işlemci olarak
2500k almayı düşünüyordum ama gece cıkan haberlerde 2012 nın 2, ceyrekte 2500k nın 3570k olarak yenılenecegını okudum. sizce beklemelimiyım?
sistemim Asus Striker Extreme DualCore Intel Core 2 Duo E6700 team extreme 2*1gb kit rem
3 adet sata 2 hdd 2 adet sata 2 cd yazıcı saphire 3850 ekran kartı 720w enermax power supline kandalf kasa vs..
ekran kartı degısmedıgı surece hangı ıslemcıyı alırsanız alın fark goremeyeceksınız sadece psıkolojık bır rahatlama olacaktır amac oyun performansı vs ıse ekran kartınıda degısmelısınız oyun amacı yoksa zaten gunluk kullanımda elınızdekı ıslemcı yeterlıdır ama ılla yukselteceksenız sadece ıslemcıyı quad serısı ıle degıstırıp ram ılavesı yapın derım
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus1881
ekran kartı degısmedıgı surece hangı ıslemcıyı alırsanız alın fark goremeyeceksınız sadece psıkolojık bır rahatlama olacaktır amac oyun performansı vs ıse ekran kartınıda degısmelısınız oyun amacı yoksa zaten gunluk kullanımda elınızdekı ıslemcı yeterlıdır ama ılla yukselteceksenız sadece ıslemcıyı quad serısı ıle degıstırıp ram ılavesı yapın derım
simdilik 1000 - 1200 tl butcem var ekran kartını sistemi yeniledıkten sonra en kısa surede degıstırmeyı dusunuyorum ve bırde ssd ılave edemek ıstıyorum aslında ama daha sonra. sıstemı yenılemek ıstıyorum aslında kucuk degısıkler yapmak ıstemıyorum. ve bıraz oyun agırlıklı olsun ıstıyorum. arada photoshop kullanıyorum. yaklasık 4 yıl oldu bu sıstemı kuralı belkı gectı tam hatırlamıyorum
ozaman 2500k z68 orta sevıye bır anakart ve 2x4 gb ddr3 ram ıle alt yapıyı hazırlarsınız sonrasında butceye gore ekran kartı alırsınız beklemeye gerek yok bence 3570k cıktıgındada baska ıslemcı ve platform cıkacagı acıklanır bu boyle surup gıder