Şimdi Ara

2500TL bütçe amfi ve kule tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şuanda Denon 1911 ile Yamaha ns-777 ve ns-333 kullanıyorum.

Ancak 2 senedir istediğim sesi bu sistemden alamadım. Sesler ya çok parlak yada çok kapalı geliyor.

Şimdi yeni bir sistem kurmak istiyorum.

Önce amfi ve 2 adet kule alacağım. Bunun için kafamdaki bütçe 2500TL civarı.
    Güç olarak NS777 kadar kuvvetli kulelere ihtiyacım yok. Temiz ve dengeli ses alıyım benim için yeterli.
    Tavsiyelerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allornone -- 12 Ağustos 2013; 12:22:45 >

• allornone A kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam öncelikle o bütçeyle giriş seviye bir sistem kurabilirsiniz yalnız bu işi yapan yerler var orda demo yapın öyle alın yoksa gene hüsrana uğrayabilirsiniz
  • des_955 kullanıcısına yanıt
    Giriş seviyesi veya başka birşey benim için önemi yok, bütçem belli, buna göre uygun bir amfi ve kule alacağım.

Valla eski sistemimi alırkende kendi demo cd'imle dükkan dükkan dolaştım ve dinledim kulağıma o zaman hoş gelmişti. Büyük ihtimal uzun süre dinlemediğim içindir. Çünkü evde 1-2 saat dinledikten sonra sesler rahatsız etmeye başlıyor. Yada zevkler zamanla değişiyor. :)
    merhaba bende sistemi ilk aldığımda güzeldi ama şimdi kesmiyor zamanla hep daha iyisi daha güzeli isteniyor zevklerde bu oranla değişim gösteriyor olanda cebe oluyor bu meret bırakılmıyorda inşallah istediğiniz sete kavuşursunuz kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: des_955

merhaba bende sistemi ilk aldığımda güzeldi ama şimdi kesmiyor zamanla hep daha iyisi daha güzeli isteniyor zevklerde bu oranla değişim gösteriyor olanda cebe oluyor bu meret bırakılmıyorda inşallah istediğiniz sete kavuşursunuz kolay gelsin
    Yok mu önerisi olan? :(

• quote:

Orijinalden alıntı: allornone

Merhaba arkadaşlar,

Ancak 2 senedir istediğim sesi bu sistemden alamadım. Sesler ya çok parlak yada çok kapalı geliyor.

Güç olarak NS777 kadar kuvvetli kulelere ihtiyacım yok. Temiz ve dengeli ses alıyım benim için yeterli.

selamlar arkadaşım,
    secımın marka anlamında ıyı olmus ama yamaha muzık camıasında cogu kısı tarafından bılınen sert dedıgımız tabırle calan sıstemdır kulagının yorulmamasını ve muzık dınlemekten keyıf almak ıcın sana tavsıyem tek haporlor klıpsch tır ardındanda jbl veya dalı gelır kendım cok uzun suredır reference 62 kullanıyorum degıstırmeyı dusundum dınledıgım hıcbır marka benı mutlu etmedı degıstırecek olsam sadece reference 82 ye cıkarım amfı olarakta sana tavsıyem harman hk3490http://www.tamsaatinde.com/Harman-Kardon-HK-3490-Stereo-Amp,PR-1253631.html
    http://www.tamsaatinde.com/REFERENCE-RF-42-II-Hoparlor,PR-2141190.html
    butceyı bıraz asarsın ama ıstedıgını uzun yıllar alırsın zamanla kulagın klıpsch e alıstıkca vazgecemıyeceksın sana gonderdıgım lınklerdekı fırma fıyat polıtıkası olarak ve hızmet olarak pıyasada bulabılecegın en ıyı fırma dırek dıst urunlerle calısıyorlar sadece tum elektronıgımı buaradan yaparım sana yardımcı olurlar ararsan hangı urunu hangı amfı ıle hangı surucu ıle kullanacagını soyluyorlar bu olayda ne tarz muzık dınledıgın bıle hangı marka urunu sectıgınle dogru orantıda
    umarım yardımcı olabılmısımdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: cyhnsr

quote:

Merhaba arkadaşlar,

selamlar arkadaşım,
    secımın marka anlamında ıyı olmus ama yamaha muzık camıasında cogu kısı tarafından bılınen sert dedıgımız tabırle calan sıstemdır kulagının yorulmamasını ve muzık dınlemekten keyıf almak ıcın sana tavsıyem tek haporlor klıpsch tır ardındanda jbl veya dalı gelır kendım cok uzun suredır reference 62 kullanıyorum degıstırmeyı dusundum dınledıgım hıcbır marka benı mutlu etmedı degıstırecek olsam sadece reference 82 ye cıkarım amfı olarakta sana tavsıyem harman hk3490http://www.tamsaatinde.com/Harman-Kardon-HK-3490-Stereo-Amp,PR-1253631.html
    http://www.tamsaatinde.com/REFERENCE-RF-42-II-Hoparlor,PR-2141190.html
    butceyı bıraz asarsın ama ıstedıgını uzun yıllar alırsın zamanla kulagın klıpsch e alıstıkca vazgecemıyeceksın sana gonderdıgım lınklerdekı fırma fıyat polıtıkası olarak ve hızmet olarak pıyasada bulabılecegın en ıyı fırma dırek dıst urunlerle calısıyorlar sadece tum elektronıgımı buaradan yaparım sana yardımcı olurlar ararsan hangı urunu hangı amfı ıle hangı surucu ıle kullanacagını soyluyorlar bu olayda ne tarz muzık dınledıgın bıle hangı marka urunu sectıgınle dogru orantıda
    umarım yardımcı olabılmısımdır.
    Teşekkür ederim.
    Dediğiniz hoparlörleri deneyeceğim.
    Ancak önerdiğiniz amfi sanırım stereo, ben ileride sinema için de kullanmak istiyorum. Bu yüzden sanırım 5 kanallı bir amfi alacağım.

• quote:

Teşekkür ederim.
    Ancak önerdiğiniz amfi sanırım stereo, ben ileride sinema için de kullanmak istiyorum. Bu yüzden sanırım 5 kanallı bir amfi alacağım.
    Pioneer VSX-921 veya 922,Polk Audio TSI 400.. Çok güzel bir sistem olur..Daha önce stereo amfi ile kullanmış ve çok memnun kalmıştım.Fakat daha üst segmentte bir sisteme geçtiğim için satmıştım.Polk Audio TSI serisi yerine yeni bir seri çıkarıyor.Eğer bekleme ihtimaliniz varsa onu beklemenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikaraer

Pioneer VSX-921 veya 922,Polk Audio TSI 400.. Çok güzel bir sistem olur..Daha önce stereo amfi ile kullanmış ve çok memnun kalmıştım.Fakat daha üst segmentte bir sisteme geçtiğim için satmıştım.Polk Audio TSI serisi yerine yeni bir seri çıkarıyor.Eğer bekleme ihtimaliniz varsa onu beklemenizi öneririm.

Alıntıları Göster
    tsx çıktı zaten can hifi de mevcuttur. @ikaraer @allornone
  • quote:

Teşekkür ederim.

madem kı sınema ıstıyorsunuz fıyat aralıgınızda ısını gorebılecek en hesaplı ve kalıtelı vsx 322 5.1 senı cok mutlu eder hem cok hesaplı hemde 3d ozellıgıne sahıp yanı oda ıcınde ses tek taraflı degıl tamamen doldurarak verıyor eger 921 e butce ayırabılıyorsan harman kardon avr 158 i goz ardı etme bence cunku dırek sınıf atlatırsın sısteme.
  • quote:

Teşekkür ederim.

bu arada 2 ay once aldıgım demoyu sıtede paylasamadım ama youtube yukledım kucuk bır parca :)
    http://www.youtube.com/watch?v=wxmgB-jZhU8&feature=youtu.be
  • Tsi300 için ne dersiniz?
  • quote:

Tsi300 için ne dersiniz?
    Merhabalar,

Amfi için Pionner'lar nasıldır?
    Özellikle pikap (phono) katı olan bir amfi arıyorum.
  • Arkadaşlar mevcut 1911 amfim ile yamaha hoparlörler yerine daha temiz çalacak hoparlör kullanabilirmiyim?
    Denediğiniz hoparlörler var mı bu amfi ile?
  • logitech ya da creativin o fiyatlarda ki sistemlerinden alabilirsin
    butcenız nedır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica17

logitech ya da creativin o fiyatlarda ki sistemlerinden alabilirsin
    2 sene önce yamaha 777 kule ve denon 1911'i 2500 liraya almıştım.
    Ama bu sefer bütçeyi arttıracağım sanırım, diyelim.

777kadar büyük kuleler aramıyorum zaten yeni evim daha küçük ama kalite olarak daha temiz ve doğal ses arıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allornone -- 22 Ağustos 2013; 0:14:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallica17

logitech ya da creativin o fiyatlarda ki sistemlerinden alabilirsin

O markalara 2500 lira mı vereceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_YAMYAM

https://www.shoponkyo.com/detail.cfm?productid=TX-NR717&modelid=73&group_id=1&detail=1&ext_war=1
    İlerde sistemin tatmin etmemesi gibi olaylarla karşılaşmak istemiyorsan yukardaki linki incelemeni öneririm.
    Bütçene uygun olarak bence bu tek seçim gibi görünüyor.

Teşekkürler
    Ben de onkyo düşünüyorum.

amfınızı degıstırmeye hıc gerek yok 777 lerın tarzı bıraz serttır daha yumusak ve daha kalıtelı sesler alabılecegınız kuleler olabbılır center sub vs vs nedır amfınızden yeterı kadar yararlanamadıgınızı anladım yanlıs anlamayın amfıdekı kalıtelı beslemeyı kullandıgınızda cok daha keyıf alacaksınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.